בקשה למשחק "פוטוספארי"

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אורח

בקשה למשחק "פוטוספארי"

שליחה על ידי אורח »

היי! :)

כשהייתי קטן היה לי משחק נחמד בשם "פוטוספארי", של חברה בשם "קינמון מולטימדיה" (לא בטוח אם החברה יצרה את המשחק או שהיא רק הפיצה). במשחק המטרה היא להרכיב פאזל שמציג חיות מכל מיני מקומות שונים בעולם. חלק אחד חסר, ואז אתה עובר אל "השטח", שזה בעצם תמונת הפאזל רק שהחיות בה זזות, ושם אתה צריך לצלם בדיוק את החלק החסר, בזמן מוגבל. אם הצלחת, אז הפאזל "קם לתחייה" והחיות בתמונה זזות. אם לא הצלחת לעמוד במשימה בזמן, אז החיות לא זזות.

אני זוכר את המשחק טוב מאוד, אבל לא מצאתי שום זכר למשחק או לחברה. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אותו, איכשהו :P
Og
מנהל
מנהל

Re: בקשה למשחק "פוטוספארי"

שליחה על ידי Og »

אתה זוכר איך נראית העטיפה? יכול להיות שהיא היית מורכבת מתמונה של חיות (תמונה אמיתית, לא ציור) ועליה רשום "פוטו ספארי" בירוק וגדול?
אורח

שליחה על ידי אורח »

ממממ אני לא זוכר בדיוק את התמונה של העטיפה אבל כן אני חושב שזאת העטיפה...אני זוכר לפחות שרשום "פוטוספארי" בירוק D:
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

יכול להיות שבעוד משהו כמו חודש אני אוכל לבדוק את העניין. אם תירשם לפורום אני אודיע לך בדואר שאיתו נרשמת כשזה יקרה.
stranger
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי stranger »

הנה, נרשמתי. תודה רבה :)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא