חשבתי לכתוב הודעה ארוכה על כמה אני לא מכיר אף משחק עם חתול וכלב, לא בחשכה, לא עם תמונות, לא ש"צריכים לעשות דברים"... ובאמצע הדרך וויתרתי והחלטתי להמר על Sam & Max Hit the Road.
אולי אחת מהסדרות המדעיות האלו של קל-טף... אפי ואינדיגו הם עורב ושבלול, אבל יש עוד סדרה אחת דומה שאני לא זוכר את השם שלה... אולי "דע-מדע"? או "כחום היום" או משהו כזה... אני לא זוכר ואין לי אפשרות לבדוק.
סליחה שאני מקפיץ, אבל בסדרת המשחקים שקשורים לחברה קשת אוריון, החברה של משחקי אפי ואינדיגו יש עוד 2 משחקים שלפי התמונות הם כנראה דומים. השמות שלהם "בוקר אור" ו "כחום היום", כמו ש Og הזכיר.
הינה התמונות מ 2 המשחקים (ללחוץ להגדלה):
חשוב לציין שאין לי את המשחקים האלו. התמונות לקוחות מהאתר (בשקופית הראשונה צריך לדפדף): https://sites.google.com/site/itenbergs ... ting/games
אשר מקושר בשרשורי משחקי אפי ואינדיגו במידע נוסף Games for Keshet Orion.
פשוט עשיתי הגדלה (Zoom) בדפדפן כדי לצלם את התמונות בגדול יותר.
אולי תוכל להעלות בכל מקרה את המשחק, גם אם פותחת האשכול לא נמצאת אחרי 3 שנים.
אחרי הכול מדובר כנראה בלומדה בעברית מה שהאתר מחפש, וכבר יש חוברת הדרכה למשחק, אז אפשר להוסיף את המשחק עצמו.בנוסף כבר העלתי 2 משחקים מחברת קשת אוריון (אפי ואינדיגו), ולפי דעתי זה יהיה אחלה שיהיו כמה שיותר משחקים מהחברה באתר. גם אני מחכה ש Og יעלה את שאר משחקי אפי ואינדיגו. (כמובן שיהיה צריך אישור מגורדי שיסכים להעלאה)
אני הייתי זה שסרק את החוברת ואני יודע שגורדי לא יתנגד להעלאת המשחקים, פשוט אין לי ממש חשק (ובכנות המשחקים לא עד כדי כך מעניינים אותי) בשביל להתחיל לכתוב להם סיקור, הוראות הפעלה וכו'. אם אתה מעוניין לעשות את זה אני בשמחה אעלה את המשחקים.
אני אשמח שתעלה את המשחקים, ואני יכול לנסות לבדוק אותם, כדי לצלם תמונות מהמשחקים וגם כדי לכתוב סיקור להם.
אגב גם תעלה את העטיפות ותמונת התקליטור של המשחקים (אם המשחקים שלך מקוריים). תודה!
[עריכה]
אגב כמה משחקים יש לסדרת משחקי "בוקר אור" בסך הכול, וכמה יש לך?
תודה! אני אבדוק את המשחקים, והאם לדעתך צריך להודיע לגורדי על הוספת המשחקים או שאני אפרסם ישר מבלי לשאול?
והאם אחד מ 3 המשחקים נקרא "כחום היום" כלומר שהעטיפה שלו כמו בתמונה השמאלית שהעלתי, או ששלושת המשחקים הם רק מסדרת "בוקר אור" כמו לפי החוברת הדרכה שהעלת?
ואני מקווה שתצליח לסדר בקרוב את הבעיה בסורק כדי להעלות את העטיפות.
ותודה שוב.