מחפש את לגו מרוצים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
בניה
מחפש את לגו מרוצים
הורדתי מאולדיז וגם התקנתי את הדמון טולס. הפעלתי דרך הדמון טולס, הכל עבר חלק, וכשלחצתי על הסמל של הגלגל של המשחק, זה לא עבד לי. מחקתי את המשחק וניסיתי להתקין מחדש דרך הדמון טולס, וזה לא עושה כלום אחרי שאני לוחץ.
התקנתי את הדמון טולס מחדש, ושוב, לא עובד.
אז אני מחפש איזה הורדה ישירה למשחק, שעובדת טוב בשרת טוב.
ואגב, יש לי פה עוד שאלה, אבל זה כבר פחות קשור-
איך אני מחזיר את הסמל של הברק של הדמון טולס אל השורת משימות שלמטה? אני לא יודע איך מפעילים את התוכנה ממקום אחר, ולכן כל פעם אני צריך לעשות ריסט למחשב כדי להיכנס לזה.
התקנתי את הדמון טולס מחדש, ושוב, לא עובד.
אז אני מחפש איזה הורדה ישירה למשחק, שעובדת טוב בשרת טוב.
ואגב, יש לי פה עוד שאלה, אבל זה כבר פחות קשור-
איך אני מחזיר את הסמל של הברק של הדמון טולס אל השורת משימות שלמטה? אני לא יודע איך מפעילים את התוכנה ממקום אחר, ולכן כל פעם אני צריך לעשות ריסט למחשב כדי להיכנס לזה.
Once more, with detail
ניסית לשאול באתר ממנו הורדת את המשחק?
אני בטוח ששם ידעו בדיוק מה הורדת ואיך להפעיל.
כדי להחזיר את הברק של דמון טולס, פנה אל פרסי ג'קסון.
(או לתפריט 'התחל'. תחת 'תוכנות' צריכה להיות תיקיה בשם Daemon Tools)
אני בטוח ששם ידעו בדיוק מה הורדת ואיך להפעיל.
כדי להחזיר את הברק של דמון טולס, פנה אל פרסי ג'קסון.
(או לתפריט 'התחל'. תחת 'תוכנות' צריכה להיות תיקיה בשם Daemon Tools)
-
בניה
Re: מחפש את לגו מרוצים
תודה.
אני לא חושב שיש שם מקום לשאול, אני אבדוק.
ולא מצאתי את זה בall programs, בדקתי כבר.
אני לא חושב שיש שם מקום לשאול, אני אבדוק.
ולא מצאתי את זה בall programs, בדקתי כבר.
כאן לא תמצא הורדה או קישור להורדה של אף אחד ממשחקי הלגו, לפחות נכון לעכשיו.
כפי שבלופרינט ציין, הכי טוב שתשאל בפורום של אולדיז (כן, יש שם פורום, זהו המקום לשאול).
בקשר לDT, אם אין לך קישור מתפריט התחל, תיגש ישרות לקובץ ההפעלה שנמצא בתיקייה program files(או program filesX86 אם זו מערכת של 64 סיביות) בתת תיקייה daemon tools
כפי שבלופרינט ציין, הכי טוב שתשאל בפורום של אולדיז (כן, יש שם פורום, זהו המקום לשאול).
בקשר לDT, אם אין לך קישור מתפריט התחל, תיגש ישרות לקובץ ההפעלה שנמצא בתיקייה program files(או program filesX86 אם זו מערכת של 64 סיביות) בתת תיקייה daemon tools
-
בניה
צודק, אבל אולי בכל זאת תוכלו לענות לי-
בסוף גיליתי שזה ב"המחשב שלי", בכונן דיסקים...
אבל, כשאני לוחץ על זה, הוא פשוט לא נכנס. מה אני אמור לעשות?
בסוף גיליתי שזה ב"המחשב שלי", בכונן דיסקים...
אבל, כשאני לוחץ על זה, הוא פשוט לא נכנס. מה אני אמור לעשות?
ראיתי ששאלת שם - אל דאגה, סביר להניח שאם המשחק עלה שם לאתר הרי שאין איתו בעיה והוא רק מצריך כמה הגדרות מיוחדות להפעלה.
אני בטוח שתקבל תשובה בקרוב.
בהצלחה!
אני בטוח שתקבל תשובה בקרוב.
בהצלחה!
נוסטלגיה ולתמיד לא פעילים?בניה כתב:האמת לא נראה לי שהם הכי פעילים...
תודה בכל מקרה.
עריכה: פעם נוספת...
אורח, אם תרצה ותירשם, אוכל לשלוח לך קישור בהודעה פרטית.
נערך לאחרונה על ידי עידן ב א' מאי 23, 2010 10:45 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה בטוח שזה בעברית?
זה לא בעברית(אלא אם אני טועה מאוד)-אבל הוא לא ביקש בעברית, אלא רק הורדה ישירה בשרת טוב(אפשר להתווכח עם מה שהבאתי אבל זה מה יש)Og כתב:אתה בטוח שזה בעברית?
כן, אני יודע שהוא ביקש. וכשאמרתי:
זה היה בגלל שלרוב אנחנו לא נותנים קישורים למשחקים שנמכרים בארץ, אבל אם אתה מרגיש עם זה בנוח, בטח שזה לא יהיה אני שאגיד לך אחרת.Og כתב:כאן לא תמצא הורדה או קישור להורדה של אף אחד ממשחקי הלגו, לפחות נכון לעכשיו.
טוב, את זה באמת פספסתי...צודק, ונערך שוב. אם הוא ירצה אשלח לו בפרטי(כמו שהתכוונתי בהתחלה בכל מקרה).Og כתב:כן, אני יודע שהוא ביקש. וכשאמרתי:
זה היה בגלל שלרוב אנחנו לא נותנים קישורים למשחקים שנמכרים בארץ, אבל אם אתה מרגיש עם זה בנוח, בטח שזה לא יהיה אני שאגיד לך אחרת.Og כתב:כאן לא תמצא הורדה או קישור להורדה של אף אחד ממשחקי הלגו, לפחות נכון לעכשיו.
-
בניה
האמת שיש לי בעיה במחשב עם הורדות (האינטרנט חוסם, אני מקווה שנוריד את זה בקרוב), אז חבר שלי הוריד לי את 1.
משום מה זה נותן לי לשחק את זה רק דרך הMP4 שלי כשהוא מחובר למחשב, אבל זה כבר פחות חשוב (דווקא אצל חבר שלי זה עובד על המחשב...לאדע למה).
בכל מקרה, אם למישהו יש הורדה בשרת שהוא לא פיילפלייר או רפידשייר, והוא יכול לתת לי, אני אשמח - במקרה שזה לא יחסום לי.
משום מה זה נותן לי לשחק את זה רק דרך הMP4 שלי כשהוא מחובר למחשב, אבל זה כבר פחות חשוב (דווקא אצל חבר שלי זה עובד על המחשב...לאדע למה).
בכל מקרה, אם למישהו יש הורדה בשרת שהוא לא פיילפלייר או רפידשייר, והוא יכול לתת לי, אני אשמח - במקרה שזה לא יחסום לי.