קולות ממשחקים ישנים

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

קולות ממשחקים ישנים

שליחה על ידי C-man »

היי,
אני מנסה להשיג קולות ממשחקים ישנים בשביל להחליף את הסאונד שמושמע כשאני מקבל הודעה בפלאפון (:
חשבתי בכיוון של הקול ששומעים כשמרימים תחמושת וכד' במשחקים כמו doom ו-wolfenstein.

בנתיים כל האתרים שמצאתי סיפקו מוזיקה ממשחקים ישנים, ולא הצלחתי למצוא מאגר של קולות ממשחקים.
ניסיתי לחלץ את הקולות מ wolfenstein בעצמי בעזרת הוראות שמצאתי, אבל זה חילץ רק את המוזיקה.

אני מעדיף לנסות למצוא קבצי שמע שחולצו כמו שצריך, במקום להקליט ולחתוך עם תוכנה כלשהי.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: קולות ממשחקים ישנים

שליחה על ידי Octarine »

Doom sounds + I'm feeling lucky = http://www.duke-n-doom.com/doom_sounds/" target="_blank
מוזר שלא מצאת בעצמך... :)
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

את doom ספציפית לא חיפשתי :)

מצאתי כמה מועמדים באתר שמצאת.

אם מישהו בכל זאת מכיר אתר שמאגד צלילים כמו האתר שoctarine מצא, רק למגוון רחב של משחקים - אשמח לראותו.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

בתחום האפקטים עצמם באמת מעולם לא התעמקתי. כשכן - אז באמת עשיתי זאת עם תכנת הקלטה ועריכה.

אם כבר השימוש שהזכרת, הצליל שה-Worm לוקח חבילה, שומעים דריכה של shotgun וגיחוך... ערכתי את זה יפה, ואז גיליתי שהנייד שלי תומך בקבצים חיצוניים רק לצלצולים של ממש, לצפצופי הודעות צריך להוריד את ה$%^# מההיצע המקוון של החברה הסלולרית (ובתשלום).
עוג מ.נ.ע.ו

שליחה על ידי עוג מ.נ.ע.ו »

Radioactive Grandpa כתב:לצפצופי הודעות צריך להוריד את ה$%^# מההיצע המקוון של החברה הסלולרית (ובתשלום).
אני לא אדם שנוהג להמר, אבל אני מוכן להתערב שיש דרך להמיר ולהעביר את הקולות גם להודעות, בחינם (דרך המחשב), וזאת למרות שאני לא ממש מבין בזה ולא ניסיתי אף פעם.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אולי באמת. אני לא זוכר אם בכלל התעמקתי בדרייבר של המכשיר בזמנו (אני די שונא אותם). המכשיר עצמו אמנם לא מספק את האופציה, ואני לא בטוח שזה מקרי.
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

שמעתי אנשים שמשתמשים בצלילים של worms להודעות, אפשר אבל לא אתנגד לשמוע את מה שהכנת.

אגב, בנתיים אני משתמש ב ricochet מ Duke3D. ניסיתי גם את הצליל של דריכת הshotgun, אבל הוא נשמע מעפן בפלאפון הארכאי שלי.
Ron321321
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Ron321321 »

תגיד אתה יכול להביא לי את הכתובת של האתר?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

C-man כתב:שמעתי אנשים שמשתמשים בצלילים של worms להודעות
כן, משהו פופולארי ששמעתי היה ה-"Incoming!" ואולי אחריו גם הגיחוך.
נברתי בקולות בתיקייה של Worms (את מה שהכנתי בשעתו כמובן - אין לי מושג איפה זה היום...). ראיתי שאמנם אפשר ליצור את הקובץ מעריכה של שניים, אבל הקובץ שנקרא Collect הוא כבר זה שעונה למטרה אליה התכוונתי.
בכל מקרה, או הגרסה המקורית, או הגרסה של ה-Soul Man.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא