האם הקובץ מתחלק לכמה חלקים או חלק אחד?
האם אפשר להמשיך את ההורדה אחרי שמפסיקים אותה או לא?
כי לי הוא לא מתחלק וגם לא מאפשר להמשיך הורדה. זה קרה מאז ששידרגתי את האינטרנט ל-10 מגה במקום 4 מגה שהיה לי. מישהו יודע למה? או באיזה אתר יש תמיכה בתוכנה IDM?
שאלה לכל מי שמוריד ממסע אל העבר עם מנהל ההורדות IDM
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: שאלה לכל מי שמוריד ממסע אל העבר עם מנהל ההורדות IDM
אם Internet Download Manager בו אתה משתמש עושה לך בעיות, אני ממליץ לך לעבור ל Download Accelerator Plus שהוא הרבה יותר טוב וגם חינמי.
הקבצים במסע אל העבר אם קטנים מכדי להצדיק הורדתם באמצעות תוכנה להאצת הורדה. הקובץ אמור בכל מקרה להתחלק לכמה חלקים. במקרה של שרתי FTP הקובץ לעיתים קרובות לרוב לא מתחלק.
היה לי ניסיון עם IDM, אבל הוא אינו חינמי וקשה לפצח אותו. בכל מקרה איזה IDM יש לך? חוקי או פרוץ? כי בעת מעבר לגירסה חדשה של IDM פרוץ יש לפרוץ אותו מחדש.
הקבצים במסע אל העבר אם קטנים מכדי להצדיק הורדתם באמצעות תוכנה להאצת הורדה. הקובץ אמור בכל מקרה להתחלק לכמה חלקים. במקרה של שרתי FTP הקובץ לעיתים קרובות לרוב לא מתחלק.
היה לי ניסיון עם IDM, אבל הוא אינו חינמי וקשה לפצח אותו. בכל מקרה איזה IDM יש לך? חוקי או פרוץ? כי בעת מעבר לגירסה חדשה של IDM פרוץ יש לפרוץ אותו מחדש.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אם יורשה לי לתהות, למה בכלל להשתמש במנהל הורדות כאן? כמה מגות בודדות הן עניין של פחות מדקה ברב סוגי החיבור כיום (כולל טורנט/אימיול מחובר וזולל את כל הפס...).
רציתי לבדוק אם יש לי בעיה ב-IDM ולכן רציתי לדעת אם יש אישור מהמשך ואם זה מוריד בחלקים.Radioactive Grandpa כתב:אם יורשה לי לתהות, למה בכלל להשתמש במנהל הורדות כאן? כמה מגות בודדות הן עניין של פחות מדקה ברב סוגי החיבור כיום (כולל טורנט/אימיול מחובר וזולל את כל הפס...).