דילמת d-fend-reloded ופרוייקט המשחקים

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

winter40000
משתמש רשום
משתמש רשום

דילמת d-fend-reloded ופרוייקט המשחקים

שליחה על ידי winter40000 »

אני כרגע עושה פרוייקט שבסופו כל המשחקים הישנים שאני יכול למצוא ושנראים ראויים (וראויים מינוס אפסילון) יעבדו דרך התוכנה.
כמובן שהדבר לא יתעסק בהתקנות קודמות למיניהן כי אני עושה הכל באופן יחסי ובודק שהכל עובד כך שבסופו של תהליך כל מה שידרש זה ללחוץ על אייקון המשחק.
כמובן שעל כל משחק אני רושם הערות (אם צריך) ומוסיף manual אם אני מוצא (שאגב, אתר טוב להורדת manuals יהיה more then great) וכן גם מידע לגבי שנת יציאה חברה מפרסמת וחברה מפתחת, וגם אייקון או תמונת מסך.
על כל מקרה, הדבר כרגע תופס לי 7 גי'גה, ויש בו כרגע 57 משחקים.
הדילמה:
האם להמשיך ולעשות את כל התהליך עד שהדבר יתפוס לי 50 ג'יגה ואני אצטרך למכור את גופי לשטן כדי לסיים לכווץ הכל כדי לתת את זה למישהו שיחפוץ.
או פשוט לפצל את זה לעוד תוכנת d-fend reloded ולהמשיך מאיפה שהפסקתי.
(נראה לי שעניתי על זה כבר)
יש לי הרגשה שאם משהו ידפק בתוכנה אז כל המשחקים ילכו לאבדון! (מבחינת כל הקונפיגורציות והמידע שהכנסי לשם) ופשוט יהיה עדיף אם אני אחלק את זה לכמה תוכנות.
יש למישהו איזשהו רעיון לטוב או לרע?
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: דילמת d-fend-reloded ופרוייקט המשחקים

שליחה על ידי Octarine »

נראה לי שאתה סתם עושה עבודה סיזיפית, אבל אם זה מה שעושה לך טוב סבבה.
גם לא ברור לי איך תוכל להעביר את זה למישהו אחר כשכל ההגדרות מבוססות על המחשב שלך.

בכל מקרה, אתר טוב למדריכים - http://www.replacementdocs.com/
winter40000
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי winter40000 »

Octarine כתב:נראה לי שאתה סתם עושה עבודה סיזיפית, אבל אם זה מה שעושה לך טוב סבבה.
גם לא ברור לי איך תוכל להעביר את זה למישהו אחר כשכל ההגדרות מבוססות על המחשב שלך.

בכל מקרה, אתר טוב למדריכים - http://www.replacementdocs.com/
תודה ,
אגב, אין בעיה להעביר את reloaded כי בהתקנה שלה יש אפשרות לעשות התקנה בספריה אחת בלבד שכל המידע ישמר שם זה טוב למקרים כמו אלה.
לגבי הגדרות של משחקים , אני לא חושב שתיהיה בעיה למישהו אחר לשנות הגדרות בסיסיות כי רוב ההגדרות לא מיועדות לשינוי הן מסודרות לעבוד על כל מחדש, הדבר היחיד שאולי צריך לשנות ממחשב למחשב זה cycles או תצוגה גרפית כלשהי, אני מניח שזה לא רציני וגם ניתן להסביר בפשטות.
בכל מקרה זה אכן עושה לי טוב :wink:
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

winter40000 כתב:הדילמה:
האם להמשיך ולעשות את כל התהליך עד שהדבר יתפוס לי 50 ג'יגה ואני אצטרך למכור את גופי לשטן כדי לסיים לכווץ הכל כדי לתת את זה למישהו שיחפוץ.
לא יודע איך הגעת כבר למימדים האלו, אבל בכל מקרה הייתי מתמקד בגיבוש של איזו חלוקה הגיונית לצורך האחסון.
winter40000 כתב:או פשוט לפצל את זה לעוד תוכנת d-fend reloded ולהמשיך מאיפה שהפסקתי.
(נראה לי שעניתי על זה כבר)
יש לי הרגשה שאם משהו ידפק בתוכנה אז כל המשחקים ילכו לאבדון! (מבחינת כל הקונפיגורציות והמידע שהכנסי לשם) ופשוט יהיה עדיף אם אני אחלק את זה לכמה תוכנות.
יש למישהו איזשהו רעיון לטוב או לרע?
כדי לוודא שאנחנו משדרים על אותו גל, כשאתה אומר "תוכנות", אתה מתכוון לפרונטאנדים, לא לאמולטורים, נכון? (D-Fend ושות', ולא DOSBox, ScummVM, VDMS וכו')
אם אני צודק, תן לי להבהיר לך משהו חשוב, שאתה בטח כבר הבנת (עם רמת העומק שבו אתה מתעסק בתוכנות האלו), אבל אולי לא לגמרי הפנמת את העובדה הזו: פרונטאנדים - אני מדבר כרגע על של DOSBox - לא עושים שום דבר מיוחד. הם לא ממציאים שום גלגל. הם פשוט מפעילים את המשחק ב-DOSBox באמצעים שכבר קיימים כדי להריץ את המשחקים בצורה "סמי-עצמאית". כלומר, הם לוקחים קובץ קונפיגורציה של DOSBox, משנים את ההגדרות שלו לרבות פקודות ההרכבה וההרצה, ושומרים אותו במקום נפרד כדי ליצור הפעלה-מוכנה-מראש - בעצם יצרת קיצור דרך למשחק (בכך שיצרת קיצור ל-DOSBox עם פקודת אתחול של קונפיגורציה מסוימת). כל הפעולות האלו הן פעולות שאפשר, ואף אמורים במידה מסוימת, לעשות בצורה עצמאית. זה חלק ממאפייני השימוש של DOSBox. פרונטאנדים פשוט עושים את העבודה בשבילך. ההבדל היחיד הוא שגוף התכנה של רב הפרונטאנדים הקיימים (לפחות הפופולריים) מאגד את הקיצורים האלו בתוך עצמו. זה משהו שבאמת אין לך בלי פרונטאנד - אבל מה שצריך להבין הוא שזה לא משנה. אם תיצור קיצור דרך חיצוני למשחק (D-Fend יודעת לעשות את זה, בטוח ש-Reloaded, ואני מניח שרב האחרות גם), כבר לא יהיה לו שום קשר לפרונטאנד.
אולי אני חופר על הברור מאליו, אבל אני מציין את כל זה כדי להבהיר את הנקודה, שהאוסף שלך בסופו של דבר צריך להיות מורכב מקיצורים שנשענים על קבצי קונפיגורציה אישיים, כדי לא להיות תלוי בפרונטאנד בין כה וכה. אולי אפשר לעשות גם וגם, כדי שמי שרוצה להפעיל את המשחקים דרך הפרונטאנד כדי למשל לסנן אותם בהתאם לפרטים הקטלוגיים שלהם (כמו שנה, מפתח , ז'אנר וכו') יוכל, אבל לטעמי שימוש ישיר הוא לא פחות נוח (ויותר אסתטי כמו שהוכחתי פעם).
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא