עזרה בקשר ל dosbox
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
עזרה בקשר ל dosbox
יש לי את המשחק duke nukem 3d שהורדתי מהאתר אבל שאני מנסה להפעיל אותה אם הdosbox זה לא עובד
זה לא שאני לא מבין איך זה פשוט לא עולה כי יש לי עוד 10 משחקים אבל אם עולים כמו שצריך
פשוט ב duke זה עושה רשימה וכותב eror
מה לעשות?
ששכתי לשאול אם יש תוכנה ש דומנ ל doxbox
תודה לעוזרים
זה לא שאני לא מבין איך זה פשוט לא עולה כי יש לי עוד 10 משחקים אבל אם עולים כמו שצריך
פשוט ב duke זה עושה רשימה וכותב eror
מה לעשות?
ששכתי לשאול אם יש תוכנה ש דומנ ל doxbox
תודה לעוזרים
Re: עזרה בקשר ל dosbox
לעזאזל אני לא מצליח לעלות תמונה....
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
תמונה באמת תעזור, תסביר היכן אתה מתקשה בלהעלות את התמונה, או שתתאר את תוכן השגיאה עצמה.
קרוב לוודאי שאם את DOSBox ואת קובץ ההפעלה הנכון, אתה יודע להפעיל, אז אולי יש בעיה של הגדרת כרטיס קול, אותה אתה יכול לפתור אם תיכנס לתכנית ה-Setup של המשחק גם דרך DOSBox.
קרוב לוודאי שאם את DOSBox ואת קובץ ההפעלה הנכון, אתה יודע להפעיל, אז אולי יש בעיה של הגדרת כרטיס קול, אותה אתה יכול לפתור אם תיכנס לתכנית ה-Setup של המשחק גם דרך DOSBox.
-
אורח
[img][IMG]http://up197.siz.co.il/img2/mkwu55zodzjm.jpg[/img][/img]
הינה זה אני רון אבל שככתי להיתחבר
כתבתי בצייר רק שתדו למה זה כול כך מעפןאורח כתב:[img][IMG]http://up197.siz.co.il/img2/mkwu55zodzjm.jpg[/img][/img]
Radioactive Grandpa כתב:יש בעיה של הגדרת כרטיס קול, אותה אתה יכול לפתור אם תיכנס לתכנית ה-Setup של המשחק גם דרך DOSBox.
Og אתה יכול קצת לפרט יותר? תודה
אולי מדריך?
תודה
אולי מדריך?
תודה
לא משנה תודה אחים שלי!
עובד!
עובד!
frustration
רון, לא כולם מחוברים לרשת ב-100MBit.
אז אם זו לא בקשה מוגזמת, כשאתה רוצה להראות לאנשים משהו על שולחן העבודה שלך, שמור את התמונה כ-gif.
אז אם זו לא בקשה מוגזמת, כשאתה רוצה להראות לאנשים משהו על שולחן העבודה שלך, שמור את התמונה כ-gif.
אוקי...