TRON קצת היסטוריה והמלצות
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
TRON קצת היסטוריה והמלצות
רציתי לתת פה המלצה למשחק מצוין שהועלה לאחרונה לאתר
שם המשחק CRASH והנה הקשירו http://www.old-games.org/games/crash" target="_blank
הסיבה שאני טורח לכתוב את השרשור הזה היא כי קראתי את הסיקור ודבר כל כך מהותי לא הוזכר בו, אז ככה ב1982 יצא סרט מצוין שנקרא TRON, זה סרט מעולה שמומלץ לכל מי שחובב משחקי מחשב, ובמיוחד לאלה שגדלו בתקופה הזאת
הסרט פחות או יותר מתאר את החיים בתוך התוכנה עצמה, הוא היה סרט מהפכני מבחינת האפקטים יחסית לזמנו, ובקרוב הולך לצאת TRON 2 שייקרא TRON LEGACY והוא יהיה סרט פצצה בלי ספק
בסרט יש כמה סצינות שמתארות בדיוק את מה שקורה במשחק CRASH רק ששם אין הפונקציה של לירות שלדעתי הורסת קצת את המשחק
בעקבות הסרט המצליח יצאו שני משחקי ארקייד של TRON
הראשון נקרא TRON והוא היה משחק ארקייד שכלל 4 מיני משחקים אחד מהמשחקים האלה היה בדיוק כמו בCRASH השחקן נהג בסוג של אופנוע המחשב נהג בסוג של אופנוע עתידני ראו את הכל ממבט על והמטרה הייתה לחסום את היריב בדיוק כמו בCRASH
המשחק השני נקרא DISCS OF TRON ושם השחקן שלט על דמות שנלחמנ בדמות אחרת עליה שלט המחשב, במשחק הזה לכל שחק היה דיסק שהתנהג בצורה שדומה לבומרנג וכל אחד היה צריך לזרוק על השני את הדיסק הזה עד שהוא היה פוגע בשחקן היריב
המשחק הזה הועבר למחשב בצורה מצוינת בשם DISC והנה קישור להורדה http://xtcabandonware.com/" target="_blank
פשוט תקליקו בחיפוש DISC, זה נמצא בקטגורית ספורט
(לזרוק את הדיסק עם ENTER, ולתפוס גם עם ENTER מותר לתפוס רק את הדיסק הכתום)
כמובן שהכי טוב לשחק את המשחקים בMAME שם זה עובד כמו במכונה וזה מצוין
יצא גם משחק TRON 2.0 שהוא כבר היה משחק למחשבים חזקים בזמנו SHOOTER תלת מימדי, לא יצא לי לשחק בו אבל יש לי הרגשה שהוא מצוין אני אנסה להשיג אותו
אז שוב תודה רבה למי שהעלה את CRASH, הכי טוב אם תהיה גרסה בלי יריות, נראה לי שבאתר כמו מסע אל העבר חובה שיוזכר הסרט TRON, מי שלא ראה שישג, לא קשה להשיג אותו
ודרך אגב הנה 2 הצעות:
הצעה ראשונה:
אולי נפתח שרשור על סרטים בסגנון TRON, DOOM וגו'..., אני מתכוון לסרטים שכל הסרט הוא בתוך המחשב, או בתוך משחק מחשב
הצעה שניה:
אולי נפתח שרשור על משחקי וידאו בסרטים?, כמו שבTERMINATOגR 2, הילד שיחק שם ב: MISSILE COMMAND, וב AFTER BURNER 2, כל אחד יגיד איזה סרטים שהוא זוכר ואיזה משחקים ראו בהם
שם המשחק CRASH והנה הקשירו http://www.old-games.org/games/crash" target="_blank
הסיבה שאני טורח לכתוב את השרשור הזה היא כי קראתי את הסיקור ודבר כל כך מהותי לא הוזכר בו, אז ככה ב1982 יצא סרט מצוין שנקרא TRON, זה סרט מעולה שמומלץ לכל מי שחובב משחקי מחשב, ובמיוחד לאלה שגדלו בתקופה הזאת
הסרט פחות או יותר מתאר את החיים בתוך התוכנה עצמה, הוא היה סרט מהפכני מבחינת האפקטים יחסית לזמנו, ובקרוב הולך לצאת TRON 2 שייקרא TRON LEGACY והוא יהיה סרט פצצה בלי ספק
בסרט יש כמה סצינות שמתארות בדיוק את מה שקורה במשחק CRASH רק ששם אין הפונקציה של לירות שלדעתי הורסת קצת את המשחק
בעקבות הסרט המצליח יצאו שני משחקי ארקייד של TRON
הראשון נקרא TRON והוא היה משחק ארקייד שכלל 4 מיני משחקים אחד מהמשחקים האלה היה בדיוק כמו בCRASH השחקן נהג בסוג של אופנוע המחשב נהג בסוג של אופנוע עתידני ראו את הכל ממבט על והמטרה הייתה לחסום את היריב בדיוק כמו בCRASH
המשחק השני נקרא DISCS OF TRON ושם השחקן שלט על דמות שנלחמנ בדמות אחרת עליה שלט המחשב, במשחק הזה לכל שחק היה דיסק שהתנהג בצורה שדומה לבומרנג וכל אחד היה צריך לזרוק על השני את הדיסק הזה עד שהוא היה פוגע בשחקן היריב
המשחק הזה הועבר למחשב בצורה מצוינת בשם DISC והנה קישור להורדה http://xtcabandonware.com/" target="_blank
פשוט תקליקו בחיפוש DISC, זה נמצא בקטגורית ספורט
(לזרוק את הדיסק עם ENTER, ולתפוס גם עם ENTER מותר לתפוס רק את הדיסק הכתום)
כמובן שהכי טוב לשחק את המשחקים בMAME שם זה עובד כמו במכונה וזה מצוין
יצא גם משחק TRON 2.0 שהוא כבר היה משחק למחשבים חזקים בזמנו SHOOTER תלת מימדי, לא יצא לי לשחק בו אבל יש לי הרגשה שהוא מצוין אני אנסה להשיג אותו
אז שוב תודה רבה למי שהעלה את CRASH, הכי טוב אם תהיה גרסה בלי יריות, נראה לי שבאתר כמו מסע אל העבר חובה שיוזכר הסרט TRON, מי שלא ראה שישג, לא קשה להשיג אותו
ודרך אגב הנה 2 הצעות:
הצעה ראשונה:
אולי נפתח שרשור על סרטים בסגנון TRON, DOOM וגו'..., אני מתכוון לסרטים שכל הסרט הוא בתוך המחשב, או בתוך משחק מחשב
הצעה שניה:
אולי נפתח שרשור על משחקי וידאו בסרטים?, כמו שבTERMINATOגR 2, הילד שיחק שם ב: MISSILE COMMAND, וב AFTER BURNER 2, כל אחד יגיד איזה סרטים שהוא זוכר ואיזה משחקים ראו בהם
Re: TRON קצת היסטוריה והמלצות
בוא אני אחסוך לך את השרשור הראשון:
כל הסרטים שמבוססים על משחקים הם חרא. בקרוב הנסיך הפרסי יצטרף לחבורה המכובדת הזו.
רוב המשחקים שמבוססים על סרטים הם חרא. יש מעט יוצאים דופן.
בכלל, העברות בין מדיומים זה משהו שהוליווד בד'כ לא מצליחה בו.
הסרט היחיד שמתעסק במציאות וירטואלית שאני זוכר לטובה הוא 'מכסח הדשא', אבל ראיתי אותו בערך בגיל 12, אני לא יודע אם הוא עדיין אפקטיבי היום.
(ושאף אחד לא יגיד מטריקס!)
מה בכלל המדיניות פה לגבי דיוני off-topic?
כל הסרטים שמבוססים על משחקים הם חרא. בקרוב הנסיך הפרסי יצטרף לחבורה המכובדת הזו.
רוב המשחקים שמבוססים על סרטים הם חרא. יש מעט יוצאים דופן.
בכלל, העברות בין מדיומים זה משהו שהוליווד בד'כ לא מצליחה בו.
הסרט היחיד שמתעסק במציאות וירטואלית שאני זוכר לטובה הוא 'מכסח הדשא', אבל ראיתי אותו בערך בגיל 12, אני לא יודע אם הוא עדיין אפקטיבי היום.
(ושאף אחד לא יגיד מטריקס!)
מה בכלל המדיניות פה לגבי דיוני off-topic?
אני מקווה שלפחות אתה מסכים ש TRON הוא סרט טוב, לדעתי הוא די מתקרב לבלייד ראנר (הסרט האהוב עליי)
בשני הסרטים האלה האפקטים שבזמנו היו ממש מהפכניים, גם היום לדעתי לפחות נראים טוב, אבל מה שיפה בסרטים האלה מעבר לאפקטים זאת האוירה של הסרט
השרשור הזה הוא לא לגמרי OFF TOPIC הרי לא מדברים פה על דברים שלא קשורים למשחקים של פעם נקודה למחשבה...
בשני הסרטים האלה האפקטים שבזמנו היו ממש מהפכניים, גם היום לדעתי לפחות נראים טוב, אבל מה שיפה בסרטים האלה מעבר לאפקטים זאת האוירה של הסרט
השרשור הזה הוא לא לגמרי OFF TOPIC הרי לא מדברים פה על דברים שלא קשורים למשחקים של פעם נקודה למחשבה...
אני באופן אישי לא כ"כ אוהב אותם, אבל כמובן שההחלטה הסופית היא של גורדי.Octarine כתב:מה בכלל המדיניות פה לגבי דיוני off-topic?
[עריכה]
אבל אם כבר התחלתם.... הנה חידה בנושא: באיזה סרט מישהו משחק בגרסת הארקייד של משחק (מאוד מפורסם) שמעולם לא יצא לארקייד?
שם הסרט הוא THE WIZARD
http://screwattack.com/videos/AVGN-Super-Mario-Bros-3" target="_blank
יש פה כתבה של ANGRY VIDEO GAME NERD הראו שם ילדים שניסו להיות אלופי העולם בכמה משחקי מגסון
הם שיחקו דאבל דרגון, סופר מריו 3 ועוד כל מיני משחקים, הם שיחקו את הגרסאות של הנינטנדו על מכונה, אז אני מתאר לעצמי שזאת התשובה SUPER MARIO BROS 3
אני ממליץ לכולם להיכנס ללינק הוא החנון נותן שם סקירה מאוד טובה על כל העינין הזה, וגם למה סופר מריו ברוס 3 הוא משחק שיוצר ע"י השטן
כמו שהחנון אומר יש דאבל דרגון הוא כנראה שיחק על PLAYCHOICE וגם לא בטוח, לדעתי הוא פשוט שיחק בנינטנדו במקום במכונה
כל מה שהוא אומר שם על זה שלא עינין אותו מה קרה בסרט הוא רק הסתכל לראות מה אנשים משחקים, זה כל כך נכון אצלי זה היה בדיוק אותו דבר, תמיד אם אני רואה סרט עם ארקייד לא אכפת לי מהסרט רק מה שמענין אותי זה מה הם משחקים, ואם זה משחק טוב ישר ללכת לשחק בו אחר כך
http://screwattack.com/videos/AVGN-Super-Mario-Bros-3" target="_blank
יש פה כתבה של ANGRY VIDEO GAME NERD הראו שם ילדים שניסו להיות אלופי העולם בכמה משחקי מגסון
הם שיחקו דאבל דרגון, סופר מריו 3 ועוד כל מיני משחקים, הם שיחקו את הגרסאות של הנינטנדו על מכונה, אז אני מתאר לעצמי שזאת התשובה SUPER MARIO BROS 3
אני ממליץ לכולם להיכנס ללינק הוא החנון נותן שם סקירה מאוד טובה על כל העינין הזה, וגם למה סופר מריו ברוס 3 הוא משחק שיוצר ע"י השטן
כמו שהחנון אומר יש דאבל דרגון הוא כנראה שיחק על PLAYCHOICE וגם לא בטוח, לדעתי הוא פשוט שיחק בנינטנדו במקום במכונה
כל מה שהוא אומר שם על זה שלא עינין אותו מה קרה בסרט הוא רק הסתכל לראות מה אנשים משחקים, זה כל כך נכון אצלי זה היה בדיוק אותו דבר, תמיד אם אני רואה סרט עם ארקייד לא אכפת לי מהסרט רק מה שמענין אותי זה מה הם משחקים, ואם זה משחק טוב ישר ללכת לשחק בו אחר כך
לפי מה שאני רואה בסרט, זו לא מכונת ארקייד. אני מעריך שזה פשוט NES שמחובר למסכים גדולים, אבל בכל מקרה, SMB3 כן יצא לארקייד, כפי שאמרת, בPLAYCHOICE. אז בכל מקרה, זו לא התשובה. אני לא מדבר על איזה סרט עלום וישן אלא על סרט משנות התשעים די מפורסם וממש טוב (בקלות נכנס ל-30 הטובים ביותר שראיתי אי פעם) שבו מוראה משחק לזמן קצר מאוד, אבל לא ניתן לטעות בזיהוי, זה משחק שכולם מכירים ואני בטוח שאתה שיחקת בו.
[עריכה]
אה, ואגב, יש לי את הכפפה הזו שהוא מראה בסרט, זו שהוא נוהג איתה. למעשה, יש לי את כל החלקים של התחפושת המגוחכת שהמאותגר שכלית הזה לובש בסוף הסרטון - את הקסדה הזו לראש, את הכפפה כפי שאמרתי, את השטיח שעל הגב שלו ואז ה"בזוקה". כולם של ה-NES מלבד ה-Super Scope (הבזוקה) ששייך לSNES.
[עריכה]
אה, ואגב, יש לי את הכפפה הזו שהוא מראה בסרט, זו שהוא נוהג איתה. למעשה, יש לי את כל החלקים של התחפושת המגוחכת שהמאותגר שכלית הזה לובש בסוף הסרטון - את הקסדה הזו לראש, את הכפפה כפי שאמרתי, את השטיח שעל הגב שלו ואז ה"בזוקה". כולם של ה-NES מלבד ה-Super Scope (הבזוקה) ששייך לSNES.
בטח כשתגלה את התשובה אני יגיד וואי נכון איך לא חשבתי על זה
בכל מקרה כרגע אני ממש לא יודע
כל האביזרים הנלווים לNES לא היו שווים יותר מידי, שוב יש פרק שלם של החנון מאוד משעשע לראות את הפרק הזה הוא מראה שם את הכל וזה ממש מצחיק
בכל מקרה כרגע אני ממש לא יודע
כל האביזרים הנלווים לNES לא היו שווים יותר מידי, שוב יש פרק שלם של החנון מאוד משעשע לראות את הפרק הזה הוא מראה שם את הכל וזה ממש מצחיק
בקשר למשחקים בעקבות סרטים - שמעתי שהמשחק שנוצר בעקבות הסרט של Riddick הוא משחק מצויין, ולא רק בהשוואה למשחקים-בעקבות-סרטים אחרים.
בקשר ל Tron, לפני הרבה זמן עידן הכיר לי את המשחק Armagetron Advanced, משחק על האופנועים מהסרט. שיחקתי בו הרבה מאוד בזמנו, עד שהכריע אותי ה lag המייאש במשחק המקוון.
בקשר ל Tron, לפני הרבה זמן עידן הכיר לי את המשחק Armagetron Advanced, משחק על האופנועים מהסרט. שיחקתי בו הרבה מאוד בזמנו, עד שהכריע אותי ה lag המייאש במשחק המקוון.
uuth זה משחק מגניב לגמרי מה שנתת פה, יש דרך להוריד את הרמה?
דרל אגב OG מה התשובה?
דרל אגב OG מה התשובה?
כן, Armagetron משחק טוב. כיף לשחק בו אונליין. יש גם עוד משחק מודרני יחסית בסגנון...gltron נראה ליC-man כתב:בקשר למשחקים בעקבות סרטים - שמעתי שהמשחק שנוצר בעקבות הסרט של Riddick הוא משחק מצויין, ולא רק בהשוואה למשחקים-בעקבות-סרטים אחרים.
הסרט הוא "המפגש בגרוס פוינט" או Grosse Pointe Blank בלעז, אחד הסרטים הטובים ביותר של קיוזאק. בסצנה של הריסת הסופרמרקט, הנער משחק ב DOOM II (או שאולי זה היה 1?) בתוך מכונת ARCADE. למותר לציין שאף אחד ממשחקי הדום של ID לא יצאו מעולם למכונות המשחקים. מסיבה שאינני יכול להבין, ההפקה בנתה מכשיר מיוחד עם מחשב (או קונסולה) שמחוברים למכונת ארקייד במיוחד בשביל ה 2-3 שניות שמראים בהן את המשחק... תמיד תהיתי למה וזו הסיבה שזכרתי את הקטע.dj_anubis כתב:דרל אגב OG מה התשובה?
איך אתה (ואף אחד אחר) לא זכרת?
[עריכה]
הנה ציטוט מתוך IMDB:
IMDB כתב:The arcade game that the Ultimart employee is playing during the shootout is the aptly titled classic Doom II. The game was never actually available in a commercial arcade cabinet and must have been constructed specially for the film.
אם כבר משחקים שנעשו בשביל סרטים, לסרט 'המתאבק' עשו משחק NES:
http://kotaku.com/5158834/the-making-of ... nsung-hero
http://kotaku.com/5158834/the-making-of ... nsung-hero
OG האמת היא שאף פעם לא ראיתי את הסרט הזה
אבל אם אתה כל כך ממליץ אני עכשיו בדרך להשיג אותו
מישהו יכול לשלוח לי לפרטי קישורים להורדה של המתאפבק? אני לא מצליח למצוא בשום מקום כל מה שאני מוצא זה של הסרט של 2008 גם בטורנטים לא מצאתי
אבל אם אתה כל כך ממליץ אני עכשיו בדרך להשיג אותו
מישהו יכול לשלוח לי לפרטי קישורים להורדה של המתאפבק? אני לא מצליח למצוא בשום מקום כל מה שאני מוצא זה של הסרט של 2008 גם בטורנטים לא מצאתי
נערך לאחרונה על ידי dj_anubis ב ש' נובמבר 28, 2009 10:42 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
ממליץ, ממליץ. קפוץ לאוזן ושאל אותו, אני לא ממליץ לך להוריד אותו כי לא תמצא לו כתוביות בעברית (באופן תמוה...) וזה מסוג הסרטים שמדברים בהם ממש מהר וכמעט אי אפשר להבין בלי תרגום...dj_anubis כתב:אבל אם אתה כל כך ממליץ אני עכשיו בדרך להשיג אותו
אני מנסה להוריד אותו נראה, דרך אגב היום ראיתי את TRON סרט מדהים פשוט