DIGGER כמה cycles

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

DIGGER כמה cycles

שליחה על ידי dj_anubis »

אני רוצה לשחק DIGGER כמו שבאמת אמורים לשחק אותו במהירות המקורית והכול

כמה CYCLES אני צריך לשים?

ודבר שני, בקובץ DOSBOX.CONF אפשר לבחור נדמה לי CPU כמו 386 וכאלה, האם ניתן לבחור שם 286 כי זה לא מופיע ברשימה

תכלס דיגר זה חיקוי של MR DO המצוין שעובד בMAME, אף פעם לא אהבתי את דיגר יותר מידי, כשראיתי את MR DO ממש התלהבתי לעומת דיגר, אבל האוסף שלי חייב לכלול את דיגר
Og
מנהל
מנהל

Re: DIGGER כמה cycles

שליחה על ידי Og »

dj_anubis כתב:אני רוצה לשחק DIGGER כמו שבאמת אמורים לשחק אותו במהירות המקורית והכול
זה תלוי באיזו גרסה הורדת, את הגרסה המקורית די קשה למצוא. תן לי קישור למיקום ממנו הורדת ואני אומר לך מה ההגדרות הנחוצות.

dj_anubis כתב:ודבר שני, בקובץ DOSBOX.CONF אפשר לבחור נדמה לי CPU כמו 386 וכאלה, האם ניתן לבחור שם 286 כי זה לא מופיע ברשימה
אני לא חושב שאתה מבין מה הבחירה הזו עושה... מה אתה חושב שהיא עושה?
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

זאת הגרסה המקורית
http://www.abandonware-france.org/ltf_a ... &fic=liens" target="_blank

לא יודע מה בדיוק זה עושה חשבתי בכיוון של המהירות

מה ההבדל בין CYCLES לCPU?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

dj_anubis כתב:זאת הגרסה המקורית
http://www.abandonware-france.org/ltf_a" target="_blank ... &fic=liens
לא, זאת לא. לפחות לא המקורית שאני מכיר, את זאת שאני מכיר יש באבנדוניה, מה שאתה הבאת נראה כמו איזו פריצה (HACK) של המקורי... בכל מקרה, נראה ששניהם זהים מבחינת המהירות.
dj_anubis כתב:לא יודע מה בדיוק זה עושה חשבתי בכיוון של המהירות

מה ההבדל בין CYCLES לCPU?
יש איזשהו קשר עקיף למהירות אבל לא משהו שאתה צריך להשתמש בו. ממש אין לי כח להסביר לך עכשיו מה בדיוק זה עושה (אתה יכול לגגל instruction set ולקרוא עד שתקבל מושג חלקי מאוד, אבל לא הייתי ממליץ לך), אתה רק צריך לדעת שלכל המקרים עדיף AUTO מלבד המקרים הבודדים שחובה לשנות למשהו אחר (כמו למשל פיפא 95 שבאתר שחייב prefetch).

בכל מקרה, בקשר למהירות, למיטב זכרוני המשחק המקורי עבד במהירות קצת שונה ממחשב למחשב, אז אין ממש "מהירות מקורית" למשחקים כאלה. לדעתי בסביבות ה-500 CYCLES, אולי טיפה פחות, זו מהירות סבירה. אתה יכול להוריד את החידוש לחלונות שפה באתר, לראות מהי המהירות שם ולהשוות עד שתגיע למס' ה-CYCLES הרצוי.
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

אוג הורדתי מאבדוניה, זה אותה גרסה בקישור ששמתי היו 3 גרסאות מתוכן שתיים חידושים ואחת המקורית

אבל עזוב את זה

היום שוב נתקע לי הדוס בוקס וזה למרות שעדכנתי דרייבר לכרטיס מסך זה מה שהציעו לי בפורום של דוסבוקס לעשות יש לך רעיון איך לגרום לזה להיפסק?

אוג אני כבר לא יכול יותר עם הדוסבוקס הזה, אני חייב להגיד שמאז שעדכנתי דרייבר זה נתקע הרבה פחות אבל עובדה שהיום זה חזר, יש לי הרגשה שאם אני ילחץ ALT+ENTER ואחר כך CTRL+F9 זה לא יקרה יותר, אבל אני לא אוהב לחזור למצב חלון, אני רוצה לצאת מהמשחק ישר כשנמאס לי כמו באמולטורים

יש לך רעיון מה לעשות?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

דבר ראשון, השם הוא עוג, לא אוג.

דבר שני, אתה שם לב למשהו שחוזר על עצמו באופן קבוע? אני אומר משהו, אתה סותר אותי ואז מסתבר שאתה טועה. למה אתה לא לומד? אם אני אומר משהו, רוב הסיכויים שאני יודע על מה אני מדבר וזה מאוד מרגיז שאתה סותר בלי לבדוק בכלל, הרי זה ברור שאם היית בודק את הגרסה באבנדוניה (הישנה, כמובן) היית רואה שהיא שונה, אפילו לא טרחת לנסות להפעיל אותה בדוסבוקס.

בקשר להתרסקויות, אני ממליץ לך לעדכן את הנושא שלך בפורום של דוסבוקס, להם יש כלים הרבה יותר טובים לעזור לך ממני.
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

עוג, דבר ראשון אין לי מושג מאיפה המחשבות האלה שאני סותר אותך כל הזמן ואז מתברר שאני טועה WTF???
דבר שני הורדתי את הגרסה מאבדוניה והורדתי מהקישור ששמתי וזה אותו משחק עם אותה גרפיקת CGA אותם סאונדים ואותו הכול

כמו שאמרתי בקישור ששמתי יש 3 גרסאות להורדה אחת הגרסאות היא הגרסה המקורית והיא בדיוק אותה גרסה שיש באבדוניה
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

dj_anubis כתב:דבר ראשון אין לי מושג מאיפה המחשבות האלה שאני סותר אותך כל הזמן ואז מתברר שאני טועה WTF???
מההודעות שלך בפורום? (Like, duh)
dj_anubis כתב:דבר שני הורדתי את הגרסה מאבדוניה והורדתי מהקישור ששמתי וזה אותו משחק עם אותה גרפיקת CGA אותם סאונדים ואותו הכול

כמו שאמרתי בקישור ששמתי יש 3 גרסאות להורדה אחת הגרסאות היא הגרסה המקורית והיא בדיוק אותה גרסה שיש באבדוניה
תוריד את זה:
http://www.abandonia.com/en/games/4069/ ... 83%29.html" target="_blank
ותוריד את זה:
http://www.abandonware-france.org/ltf_a ... tele=15107" target="_blank

ואפילו לפני שאתה מפעיל, תגיד לי מה הגודל של כ"א מהקבצים לאחר שאתה מחלץ אותם מהכיווץ - כלומר הגודל המדוייק בבתים.
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

עוג עזוב זה לא קשור לגודל של הקבצים הורדתי את שניהם וזה אותו משחק, הורא חבל לי שאתה חושב עלי כאלה דברים, הייתי בטוח שאני יותר מאלה שיותר נחמדים פה אבל תמיד טוב לגלות שעצבניים עליך

ביי :x
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

תראה, העניין הוא פשוט, אני לא מנסה להיטפל אליך עכשיו, פשוט כמעט כל פעם שאני מנסה לעזור לך (ותשים לב שברוב הפעמים, זה רק אני שעוזר לך) אתה לא מתייחס ברצינות לדברים שלי ופוסל אותם, ממש כמו עכשיו שאתה אומר שזה אותו משחק - אתה שם לב שזה לא אותו גודל קובץ? אז זה לא אותה הגרסה אפילו אם היא נראית בדיוק אותו הדבר (והיא לא - זו מאבנדוניה עובדת רק כאשר דוסבוקס מכוון ל-CGA וגם פלטת הצבעים שונה - אלה לא שינויים מהותיים, אבל הם אכן שינויים).

בכמה פעמים הראשונות שהתייחסת ככה, העברתי. אבל זה מתחיל להיות מייגע כשכל פעם זה קורה.
אצל כל בנאדם אחר, הייתי פשוט מתעלם ממנו, אבל בגלל שאכפת לי ממך, אני מנסה ללמד אותך שכשאני אומר משהו, זה בדר"כ בדוק, וצריך להתייחס לזה ולא להתעלם כמו שאתה עושה לא מעט פעמים.

ואני לא עצבני, אני רק מנסה לעזור לך (כמו תמיד). היית מעדיף שלא אעשה זאת?
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

דבר ראשון אני כן רוצה לקבל עזרה ממך אחרת לא הייתי שואל
דבר שני אם יש לך בעיות איתי פשוט תגיד לי בהודעה פרטית
דבר שלישי, עזרת לי עד היום המון פעמים גם עם פרימל רייג' וגם עם חשבון בUNDERGROUND GAMER וגם בPRINCE OF PERSIA 2 וגם עם עוד מלא דברים, תאמין לי שאני לא שוכח מי שעוזר לי!

אני הרצתי את שתי הגרסאות בדוסבוקס, שתיהן עבדו לי בCGA ואין לי כוח לדבר על הגרסאות האלה יותר זה גם לא רלבנטי בכלל
אני בכלל לא מזלזל בדברים שאתה אומר לי ואני תמיד מנסה אותם בגלל זה אני לא ממש מבין מאיפה ההרגשה שאני פוסל דברים על הסף, תדפדף בפורום אני בטוח שתראה שאחרי המלצות שלך אני מנסה את מה שאתה אומר

אני שמח לקבל ממך עזרה ומכל בן אדם אחר עזרה, כמו שאני מנסה לעזור פה לכל אחד, אני מאלה שנכנסים לפה על בסיס יומי ולרוב כמה פעמים ביום, ולכן כמו שאני עוזר אני גם רוצה שיעזרו לי, זאת המטרה של כל הקהילה הנפלאה הזאת

בכל מקרה עוג בוא נסכם ככה
א. אם פגעתי בך באיזושהי צורה אני מתנצל ואני אומר את זה פה בפני כל הפורום ולא בהודעה פרטית כמו שיכולתי לעשות
ב. אני מאוד מקווה שתמשיך לעזור לי בעתיד, אני מאוד מעריך עזרה גם ממך וגם מכל אחד אחר בפורום הזה
ג.בוא נפתח דף חדש, מספיק עם כל השטויות האלה, וכל ה"רגשי" הזה, כולנו פה לאותה מטרה פשוט לעשות כיף, זה אמור להיות כיף ולא מריבות כל שניה (מה שקורה פה לא מעט לאחרונה)
ד. יאללה חלאס עם השטויות, אני מבחינתי שכחתי ממה שאמרת לי ואני מקווה שהכול מאחורנו
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

ואוו, איזו דרמטיות... :shock:

איזה מריבות? ממה אתה עושה סיפור? כולה ביקשתי שתתייחס קצת יותר לעובדות והצעות שאני מציע כדי שלשנינו יהיה יותר קל... כבר הצלחת להכניס אותי לדיכאון... :roll: בסה"כ רציתי שתגיד לי - "אוקיי, אני אשתדל לשים לב יותר" וזהו, אבל אני מבין מהתגובה שלך שזה מה שתעשה, אז בוא נסגור את הנושא הזה, תרתי משמע.
נעול הנושא הקודםהנושא הבא