שאלה בקשר למשחק :oddworld או בעיברית: עולם מוזר
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
מוטי מרזוק
שאלה בקשר למשחק :oddworld או בעיברית: עולם מוזר
יש ארבעה משחקים ל- ODDWORLD
שני משחקים שנועדו להפעלה במחשב:
1. oddworld abe's exoddus
2. oddworld abe's oddysee
יש לי את שני המשחקים והכל טוב ויפה.
שני המשחקים שנותרו נועדו להפעלה ב- XBOX (הבנתי שזה כמו sony playstation):
3. oddworld munch's oddysee
4. Oddworld Stranger's Wrath
השאלה שלי: האם יש דרך ששני המשחקים הנותרים (שפועלים ב- EXBOX) יכולים לעבוד איך שהוא גם במחשב ?????
אם כן (ואני מקווה מאוד שכן) מישהו יכול להדריך אותי איך....
תודה.........
שני משחקים שנועדו להפעלה במחשב:
1. oddworld abe's exoddus
2. oddworld abe's oddysee
יש לי את שני המשחקים והכל טוב ויפה.
שני המשחקים שנותרו נועדו להפעלה ב- XBOX (הבנתי שזה כמו sony playstation):
3. oddworld munch's oddysee
4. Oddworld Stranger's Wrath
השאלה שלי: האם יש דרך ששני המשחקים הנותרים (שפועלים ב- EXBOX) יכולים לעבוד איך שהוא גם במחשב ?????
אם כן (ואני מקווה מאוד שכן) מישהו יכול להדריך אותי איך....
תודה.........
Re: שאלה בקשר למשחק :oddworld או בעיברית: עולם מוזר
אפשר להשתמש באימולטור לXbox, כמו זה:
http://www.emulator-zone.com/doc.php/xbox/
ולנסות למצוא הורדה שלהם.
http://www.emulator-zone.com/doc.php/xbox/
ולנסות למצוא הורדה שלהם.
אם תסתכל בקישור שנתת תראה ש-Xeon מריץ רק משחק אחד, ו-Cxbx עדיין בפיתוח (לפי האתר שלהם נראה שהם עושים את זה בשביל האתגר ולא ממש כדי להריץ משחקים).
בחיפוש מהיר לא הצלחתי למצוא אמולטורים אחרים ל-Xbox. יש כאלו?
בחיפוש מהיר לא הצלחתי למצוא אמולטורים אחרים ל-Xbox. יש כאלו?
בפעם האחרונה שבדקתי, והיא הייתה די מזמן, הגעתי לאותה מסקנה כמוך, Octarine, שאמולטורי XBOX עדיין לא ישימים.
לעומת זאת, מרדכי, אני כמוך, חובב מושבע של שני המשחקים הראשונים והשגתי XBOX רק כדי לשחק ב munch's oddysee ואני חייב לציין שהתאכזבתי מאוד, אמנם המשחק באותה הרוח של שני המשחקים למחשב אבל משום מה - לא הצלחתי לשים על זה את האצבע במדוייק - זו לא פשוט לא אותה חווית משחק, המשחק בגוף שלישי-תלת מימד (כמו ONI, לדוגמה) ואני לא בטוח אם זה יתרון או חיסרון, אני רק יודע שלא נמשכתי כל כך למשחק הזה, למרות שאי אפשר לומר שהוא גרוע.
אולי זה סתם שאין לי כבר את הסבלנות של פעם או שהסטנדרטים שלי עלו... לך תדע... אבל בכל מקרה, נראה שתצטרך לרכוש XBOX או להמתין שיגיע אמולטור שיכול להריץ את המשחק, מה שעשוי לארוך שנים לא מועטות.
לעומת זאת, מרדכי, אני כמוך, חובב מושבע של שני המשחקים הראשונים והשגתי XBOX רק כדי לשחק ב munch's oddysee ואני חייב לציין שהתאכזבתי מאוד, אמנם המשחק באותה הרוח של שני המשחקים למחשב אבל משום מה - לא הצלחתי לשים על זה את האצבע במדוייק - זו לא פשוט לא אותה חווית משחק, המשחק בגוף שלישי-תלת מימד (כמו ONI, לדוגמה) ואני לא בטוח אם זה יתרון או חיסרון, אני רק יודע שלא נמשכתי כל כך למשחק הזה, למרות שאי אפשר לומר שהוא גרוע.
אולי זה סתם שאין לי כבר את הסבלנות של פעם או שהסטנדרטים שלי עלו... לך תדע... אבל בכל מקרה, נראה שתצטרך לרכוש XBOX או להמתין שיגיע אמולטור שיכול להריץ את המשחק, מה שעשוי לארוך שנים לא מועטות.
יש לי את המשחק הראשון (חולק ב-WIZ...). שקיבלתי אותו בפעם הראשונה לא ממש שיחקתי בו. לפני כמה חודשים החלטתי לבדוק אותו שוב וממש התאכזבתי. המשחק קשה עד בלתי אפשרי כשמנסים להציל את כל המודוקינים. אולי הקונספט של חיים בלתי מוגבלים היה חדשני בזמנו, אבל לעבור שוב ושוב את אותו מסלול רק כי פספסת את הקפיצה לפני נקודת השמירה זה מייאש. הגעתי עד האמצע (עד השלב של המקדש) ואז אמרתי די. אני ממש שונא שמכריחים אותי לעשותgrind gameplay. אולי הסטנדרטים עלו, נראה לי שזה רק לטובה.
זהו, הייתי צריך לפרוק את זה...
דווקא אחד המשחקים שיותר הדביקו אותי...מהבחינה שאני יודע לצטט משם כל מיני משפטים, אני ו-Og כבר הזכרנו את זה פעם
Here Boy! Get 'Em!
ובנוגע לנושא שעליו דובר-אני לא יודע מתי אם בכלל יהיה אמולטור טוב ל-XBOX, זו לא הייתה בדיוק הקונסולה הכי טובה בעולם...דווקא לפלייסטיישן 2 יש כבר אמולטורים לא רעים
Here Boy! Get 'Em!
ובנוגע לנושא שעליו דובר-אני לא יודע מתי אם בכלל יהיה אמולטור טוב ל-XBOX, זו לא הייתה בדיוק הקונסולה הכי טובה בעולם...דווקא לפלייסטיישן 2 יש כבר אמולטורים לא רעים
זו נקודה טובה, אני זוכר שגם אני הייתי מתוסכל בפעם הראשונה שבה סיימתי את המשחק. המשחק הזה, כמה שיש בו טוב, יש בו לא מעט רע ואם אתה משחק בגרסת ה-PC אז על אחת כמה וכמה כי ההמרה מהפלייסטיישן לא קרובה אפילו להיות מושלמת - הבעיה העיקרית היא השמירה, הרבה באגים, שמות לא הגיוניים ומיקומים לא מגדרים עושים את השמירה-טעינה לבעייתית, אבל חייבים לנסות להתרגל, אחרת אתה מפסיד משחק מיוחד במינו (ובאמת שחבל).Octarine כתב:יש לי את המשחק הראשון (חולק ב-WIZ...). שקיבלתי אותו בפעם הראשונה לא ממש שיחקתי בו. לפני כמה חודשים החלטתי לבדוק אותו שוב וממש התאכזבתי. המשחק קשה עד בלתי אפשרי כשמנסים להציל את כל המודוקינים. אולי הקונספט של חיים בלתי מוגבלים היה חדשני בזמנו, אבל לעבור שוב ושוב את אותו מסלול רק כי פספסת את הקפיצה לפני נקודת השמירה זה מייאש. הגעתי עד האמצע (עד השלב של המקדש) ואז אמרתי די. אני ממש שונא שמכריחים אותי לעשותgrind gameplay. אולי הסטנדרטים עלו, נראה לי שזה רק לטובה.
כמה דברים שחשוב לי לציין בנוגע להצלת 50 מודוקונים (זה היה 50, נכון?):
1. המשחק מתוכנן ככה שבנסיון הראשון לא תצליח להציל אותם, אין טעם לכעוס, המתכנתים רצו לתת לך אתגר במקרה שתרצה לחזור ולשחק במשחק שוב בעתיד - כפי שאמרתי, גם אני התעצבנתי אבל בסופו של דבר נרגעתי (אחרי לא מעט שנים).
2. חשוב להבהיר שאתה מסיים את המשחק בכל מקרה, כלומר גם אם לא הצלת אף מודוקון, ההבדל הוא פשוט בסרטון הסיום - סוף "שמח" או "עצוב".
3. אם נכשלת, אתה לא חייב להתחיל מהתחלה או לטעון משחק שמור שמאד מאד רחוק מהסיום - ישנם 50 מודוקונים רק בשלב האחרון של המשחק (כלומר, במפעל הבשר).
4. אם אתה מתחיל משחק חדש במטרה להגיע למכסת המודוקונים וממש משתדל, זה לא כ"כ קשה אבל חשוב לדעת שיש מודוקונים נסתרים שזה כמעט בלתי אפשרי לשחרר, אם אתה מגיע למצב שבו אתה מנסה עשרות פעמים ומגיע לתסכול - תוותר על המודוקון/ים הזה/האלה, יש מספיק רזרבות אם אתה לוקח בחשבון את סעיף מ' 5:
5. אני ממליץ להיעזר בFAQ לשחרור כמה מודוקונים נסתרים ואז לנטוש את ה-FAQ ולעבוד לבד. זה מה שאני עשיתי, לאחר כמה כאלה אתה מתחיל להבין לבד איפה המודוקונים מסתתרים, אלמלא הFAQ לא הייתי יודע על כל האספקט של מקומות מסתור שנמצאים מאחורי ציור ברקע, אני רציני לגמרי כשאני אומר שמספיק לראות איך אחד כזה מוסתר כדי למצוא את כל 50 המודוקונים בקלות ללא שימוש ב-FAQ בכלל!