מחפש משחק ישן בסגנון סנייק
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
Megaslash
מחפש משחק ישן בסגנון סנייק
היי,
כבר מלא זמן אני מחפש איזה משחק נדיר וישן (נדמה לי סוף שנות ה80, או תחילת ה90), קצת קשה לתאר אותו אך אני אנסה...
אתה משחק מכונית מרוץ שממלאת שטח במסלול בו היא עוברת, כאשר במקביל ישנם עוד מכוניות יריבות שעושות את אותה הפעולה. אסור לחזור על אותו מסלול שכבר עברת בו, אחרת אתה מתפוצץ (בדומה לסנייק) והמטרה היא לפוצץ את כל היריבים שלך...
התצוגה היא ממבט על והגרפיקה לא משהו...
אם אני לא טועה קוראים למשחק crash או crush אבל אני לא מוצא כלום בשמות האלו, אז לא בטוח...
תודה...
כבר מלא זמן אני מחפש איזה משחק נדיר וישן (נדמה לי סוף שנות ה80, או תחילת ה90), קצת קשה לתאר אותו אך אני אנסה...
אתה משחק מכונית מרוץ שממלאת שטח במסלול בו היא עוברת, כאשר במקביל ישנם עוד מכוניות יריבות שעושות את אותה הפעולה. אסור לחזור על אותו מסלול שכבר עברת בו, אחרת אתה מתפוצץ (בדומה לסנייק) והמטרה היא לפוצץ את כל היריבים שלך...
התצוגה היא ממבט על והגרפיקה לא משהו...
אם אני לא טועה קוראים למשחק crash או crush אבל אני לא מוצא כלום בשמות האלו, אז לא בטוח...
תודה...
Re: מחפש משחק ישן בסגנון סנייק
המשחק שאתה מחפש מבוסס על המשחק Light Cycle מהסרט Tron. יש הרבה משחקים כאלה והרבה אנשים לפניך חיפשו את המשחק הספציפי הזה אך לא מצאו. תנסה את מזלך בגיגול דברים כגון "light cycle game" אך רוב הסיכויים מצביעים לכך שלא תמצא.
אם המשחק בא כחלק מתקליטור אוסף משחקי SHAREWARE, תאמר לי ואולי אוכל לעזור.
אם המשחק בא כחלק מתקליטור אוסף משחקי SHAREWARE, תאמר לי ואולי אוכל לעזור.
במחשבה שנייה....
בדוק את הקישורים כאן:
viewtopic.php?p=99118#p99118" target="_blank
(ובבקשה, אם זה אחד מהם אל תשכח לחזור ולומר לנו...)
בדוק את הקישורים כאן:
viewtopic.php?p=99118#p99118" target="_blank
(ובבקשה, אם זה אחד מהם אל תשכח לחזור ולומר לנו...)
-
Megaslash
לא ידעתי שיש למשחק הזה ז'אנר משלו... אבל לא, זה אף אחד מהמשחקים שמופיעים שם...
המשחק שאני מדבר עליו זה עם מכויות מרוץ כאלו (סטייל פורמולה 1, עד כמה שזכור לי), כאשר הרקע הוא משבצות אפורות כאלו...
אני אחפש לפי השם הז'אנר, אך אשמח לכל עזרה נוספת.
ואני באמת שלא זוכר מאיפה השגתי את המשחק בזמנו...
המשחק שאני מדבר עליו זה עם מכויות מרוץ כאלו (סטייל פורמולה 1, עד כמה שזכור לי), כאשר הרקע הוא משבצות אפורות כאלו...
אני אחפש לפי השם הז'אנר, אך אשמח לכל עזרה נוספת.
ואני באמת שלא זוכר מאיפה השגתי את המשחק בזמנו...
-
Megaslash
תודה רבה לך!!!
איך מצאת את זה, אין לי מושג...
(אני מקווה שעצם העובדה שזה דמו לא תפריע יותר מדי...
אבל כתוב שם שגרסת הדוס היא מלאה...Megaslash כתב:אני מקווה שעצם העובדה שזה דמו לא תפריע יותר מדי...