אני מחפש משחק של מירוץ סירות מנוע אני מניח שהוא מהשנים 1996- 1999.
המשחק באיכות גרפית טובה יחסית לאותה התקופה, במשחק יש "ראמפות" כאלה שאפשר לעלות עליהן על מנת לקפוץ, ואפשר לאסוף פצצות על מנת לירות אותן על הסירות שעוקפות. אני זוכר שהיו כל מיני מסלולים והיה אפשר לבחור מתי יתקיים המירוץ לאור יום או בלילה, ומידי פעם צבע המים היה תכלת ולפעמים גם סגול. אני אודה למי שיוכל לעזור לי אני מחפש בנרות את המשחק הזה..
אני מחפש משחק של מירוץ סירות מנוע אני מניח שהוא מהשנים 1996- 1999.
המשחק באיכות גרפית טובה יחסית לאותה התקופה, במשחק יש "ראמפות" כאלה שאפשר לעלות עליהן על מנת לקפוץ, ואפשר לאסוף פצצות על מנת לירות אותן על הסירות שעוקפות. אני זוכר שהיו כל מיני מסלולים והיה אפשר לבחור מתי יתקיים המירוץ לאור יום או בלילה, ומידי פעם צבע המים היה תכלת ולפעמים גם סגול. אני אודה למי שיוכל לעזור לי אני מחפש בנרות את המשחק הזה..
הייתי בטוח שזה משחק שיש לי רק מהתאור אבל בילבלתי את עצמי עם Tigershark, התמונה שפרסמת בפורום הלא נכון הזכירה לי מתי לחפש ומצאתי אותו בדיוק במקום בו השארתיו: תקליטור #2.
אף אחד מהמשחקים שציינת הוא לא המשחק שחיפשתי אבל בעקבות הלינקים שלך הצלחתי למצוא את המשחק שחיפשתי ששמו SpeedBoat Attack אז בכל מקרה עזרת לי נורא.. תודה!!!
לOG.. התמונה שנמצאת באתר "נוסטלגיה ולתמיד" היא תמונה שלי, למעשה אני כבר לפחות 3-4 שנים מחפש את שם המשחק הזה.. ואם תסתכל תראה שהכותב בפורום ההוא מציין שהתמונה נשלחה אליו ממשתמש כלשהו ואותו משתמש זה אני