אממ, שני דברים שאני יכולה לתרום לאתר- השאלה אם יש צורך

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

TUSHA
משתמש רשום
משתמש רשום

אממ, שני דברים שאני יכולה לתרום לאתר- השאלה אם יש צורך

שליחה על ידי TUSHA »

יש לי את החוברת הפעלה המלאה של קיד פיקס הראשון בעברית, זה יוצא לא מעט דפים. באתר יש רק את העטיפה של קיד פיקס סטודיו... מישהו בכלל מעוניין שאני אסרוק? חבל לי סתם להשקיע.
גם את החוברת של למינגס אני בטוחה שיש לי איפשהו...

וגם, דיסק אוסף 350 משחקים לחלונות. אני יודעת שהוא היה פופולארי... אין לי כח להתעסק עם בדיקת כל משחק ומשחק אבל אין לי בעיה להעביר למי שמעוניין לעבוד עליו.
Og
מנהל
מנהל

Re: אממ, שני דברים שאני יכולה לתרום לאתר- השאלה אם יש צורך

שליחה על ידי Og »

יש לי הרבה חוברות שיש לי על האג'נדה לסרוק... נדמה לי שדווקא את קיד פיקס אין לי, אני בטוח שגורדי ישמח לקבל סריקה של החוברת.

את נמלולים יש לי בוודאות אבל אני בכלל בכלל לא אתנגד אם מישהו יוריד ממני קצת עבודה :) (אלא אם כן את חושדת בכישורי הסריקה שלך ובמצב כזה חבל שתהיה סריקה גרועה במקום אחת טובה, אז תשאירי את זה לי)

ב 350 חלונות אין צורך, יש אותו כבר לגורדי.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

Re: אממ, שני דברים שאני יכולה לתרום לאתר- השאלה אם יש צורך

שליחה על ידי Gordi »

Og כתב:יש לי הרבה חוברות שיש לי על האג'נדה לסרוק... נדמה לי שדווקא את קיד פיקס אין לי, אני בטוח שגורדי ישמח לקבל סריקה של החוברת.

את נמלולים יש לי בוודאות אבל אני בכלל בכלל לא אתנגד אם מישהו יוריד ממני קצת עבודה :) (אלא אם כן את חושדת בכישורי הסריקה שלך ובמצב כזה חבל שתהיה סריקה גרועה במקום אחת טובה, אז תשאירי את זה לי)

ב 350 חלונות אין צורך, יש אותו כבר לגורדי.
מה שהוא אמר 8)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא