מחפש משחק
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מחפש משחק
אני מחפש משחק של אישה בבגדים סגולים(עם אני לא טועה) ויש לה כל מני מסימות לעשות היא נמצאת בבנין ענקי ויש הרבה שלבים
זה מה שאני זוכר מהמשחק
בבקשה תעזרו לי
זה מה שאני זוכר מהמשחק
בבקשה תעזרו לי
Re: מחפש משחק
חריף, תקשיב לי. אם אתה לא טרול אז אתה חייב להבין שהתיאורים שלך פשוט לא מספיקים (וזה בלשון המעטה). צריך לפחות לדעת איזה סוג משחק זה ומאיזו שנה הוא בערך.
אם אתה לא יודע איך לתאר, קח דוגמאות מהנושא הדביק "חוקי הפורם" (שהיית אמור לקרוא לפני פרסום ההודעות שלך) בפורום זה.
אם אתה לא יודע איך לתאר, קח דוגמאות מהנושא הדביק "חוקי הפורם" (שהיית אמור לקרוא לפני פרסום ההודעות שלך) בפורום זה.
העלילה :יש אישה לוחמת (עם נשק ובגד סגול עם אני לא טועה) שנמצאת בבניין ענקי ויש לה כל מיני משימות לעשות הבניין הענקי הוא כמו מפעל של חשמל ויש הרבה מעברים מעליות ודלתות בתוך הבניין
שלום, אני מחפש משחק שעליו אני יודע - או חושב שאני יודע - את הפרטים הבאים :
שפה:אנגלית
זווית ראייה:הזווית היא כמו תמונה של האישה אתה רואה אותה שלמה
צבעים:יש את כל הצבעים, המשחק לא בשחור לבן
תאור של הגיבורים:אישה עם בגדים סגולים
המשחק מאוד מזכיר את ... המשחק מזכיר לי את טומב ריידר
תודה מראש לכל העונים הנדיבים, וכמובן שלא אשכח לחזור לדווח.
שלום, אני מחפש משחק שעליו אני יודע - או חושב שאני יודע - את הפרטים הבאים :
שפה:אנגלית
זווית ראייה:הזווית היא כמו תמונה של האישה אתה רואה אותה שלמה
צבעים:יש את כל הצבעים, המשחק לא בשחור לבן
תאור של הגיבורים:אישה עם בגדים סגולים
המשחק מאוד מזכיר את ... המשחק מזכיר לי את טומב ריידר
תודה מראש לכל העונים הנדיבים, וכמובן שלא אשכח לחזור לדווח.
מקווה שמה שרשמתי מספיק
- Azurerider
- משתמש רשום

לפני כמה זמן שיחקת בו?
לא זוכר אם אני לא טועה 6 שנים אבל אני לא בטוח
מחפש פרטים
כמו תמונה שצולמה מהצד? מאחור? באלכסון?karif כתב:זווית ראייה:הזווית היא כמו תמונה של האישה אתה רואה אותה שלמה
מאד לא בשחור לבן או רק קצת לא בשחור לבן?karif כתב:צבעים:יש את כל הצבעים, המשחק לא בשחור לבן
"כל הצבעים" כמו ב-Sokoban, "כל הצבעים" כמו ב-Commander Keen או "כל הצבעים" כמו ב-Mortal Kombat?
Re: מחפש פרטים
אני רואה את האישה שלמה במשחק ואם אני לא טועה הזוית של אישה משתנה אפשר לראות מאחור מהצד ומאלכסוןBluePrint כתב:כמו תמונה שצולמה מהצד? מאחור? באלכסון?karif כתב:זווית ראייה:הזווית היא כמו תמונה של האישה אתה רואה אותה שלמהמאד לא בשחור לבן או רק קצת לא בשחור לבן?karif כתב:צבעים:יש את כל הצבעים, המשחק לא בשחור לבן
"כל הצבעים" כמו ב-Sokoban, "כל הצבעים" כמו ב-Commander Keen או "כל הצבעים" כמו ב-Mortal Kombat?
ויש את כל הצבעים+גוונים באיכות טובה לא משהו חרא
- Azurerider
- משתמש רשום

karif, שני דברים -
קודם כל, קצת בעייתי לדבר על גוונים "משהו חרא". הכל בהתאם לזמן בו פיתחו את המשחק.
דבר שני, לפי התיאור שאתה נותן פה, המשחק נשמע קצת חדש מדי.
קודם כל, קצת בעייתי לדבר על גוונים "משהו חרא". הכל בהתאם לזמן בו פיתחו את המשחק.
דבר שני, לפי התיאור שאתה נותן פה, המשחק נשמע קצת חדש מדי.
רשמתי שאם אני לא טועה המשחק לפני 6 שנים והגוונים במשחק הם טובים
עוד משהו שנזכרתי בקשר למשחק בתחילת המשחק היה לאישה בסגול מחנה אימונים כזה שהיא צריכה ללמוד לקפוץ לירות להתגלגל ועוד דברים בסגנון
ואם אני לא טועה בסוף האימונים מי שאימן אותה מת אבל אני לא בטוח
ואם אני לא טועה בסוף האימונים מי שאימן אותה מת אבל אני לא בטוח
new and improved
זה חדש מדי לכאן ואם אני מנחש נכון את המשחק, אתה טועה, הוא מלפני 4 שנים. עוד יותר חדש מדי לכאן.karif כתב:אם אני לא טועה המשחק לפני 6 שנים
חוץ מזה הביקורות עליו על הפנים ואני חושב שאחי מסכים איתן.
BluePrint
תוכל בבקשה להביא לי רק את השם שלו??
תוכל בבקשה להביא לי רק את השם שלו??
"bring out your dead"
אני בטח לא מתכוון להביא לך את המשחק עצמו.
שם... שם... חם ויפת.
החופש רק התחיל וזה כבר פתיל שלישי בו מתבקש משחק מחוץ לתחום בו אתר זה מגביל את עצמו, תקדים כבר יש ואני לא רוצה להפוך אותו להרגל. (חוץ מזה שאני בטח טועה. כמעט ולא מכיר משחקים חדשים)
שם... שם... חם ויפת.
החופש רק התחיל וזה כבר פתיל שלישי בו מתבקש משחק מחוץ לתחום בו אתר זה מגביל את עצמו, תקדים כבר יש ואני לא רוצה להפוך אותו להרגל. (חוץ מזה שאני בטח טועה. כמעט ולא מכיר משחקים חדשים)
-
עוג ששוב לא בא לו להתחבר
עכשיו זה כבר נשמע כמו המשחק ההוא, נו איך קוראים לו... זה מהשיר של שי עמר...