הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
אם למישהו יש את המשחקים הבאים של פיפוש ויכול להעלות אותם לאינטרנט אני נורא אשמח, נדיר להשיג את המשחקים הללו היום, אפילו באתר של פיפוש המקורי לא מצליחים להשיג אותם, אשמח אם תעלו את המשחקים הבאים:
חלום שהתגשם (2001)
פיפוש 3D - "המהפכה"
ווג'ימון
בקשר לשני המשחקים האחרים, אני ממש לא חושב שהיוצרים לא מעלים אותם כי "לא מצליחים להשיג אותם". יש סיבה אחרת מדוע לא מעלים אותם, אם אתה רוצה, צור קשר עם אחד מהם ושאל.
יש סיכוי שתית ן לי אותם באופן פרטני?...
והסיבה שלא מעלים אותם זה כי זה באמת נדיר, ויש ניתוק בין מנהלי האתר של
פיפוש שהגרסא לא נמצאת אצלם, אלא אצל יוצרי פיפוש...
ניסיתי להיכנס לאתר של פיפוש וראיתי שיש שם בחור שקוראים לו טל, שאחראי על ניהול האתר, יש שם חנות וירטואלית, ניסתי להתקשר אליו פעמיים והוא לא ענה, שלחתי לו SMS והשארתי לו הודעה קולית.
מישהו יודע אם הוא בכלל בארץ?
אני מוכן לשלם כסף עבור שני המשחקים שחסרים, אני באמת מוכן לקנות עותק מקורי שלהם, אבל מאיפה אפשר להשיג? מישהו מכיר?
OG אולי אתה יודע מאיפה אפשר לקנות את המשחקים שחסרים?
dj_anubis כתב:ניסיתי להיכנס לאתר של פיפוש וראיתי שיש שם בחור שקוראים לו טל, שאחראי על ניהול האתר, יש שם חנות וירטואלית, ניסתי להתקשר אליו פעמיים והוא לא ענה, שלחתי לו SMS והשארתי לו הודעה קולית.
מישהו יודע אם הוא בכלל בארץ?
אני מוכן לשלם כסף עבור שני המשחקים שחסרים, אני באמת מוכן לקנות עותק מקורי שלהם, אבל מאיפה אפשר להשיג? מישהו מכיר?
OG אולי אתה יודע מאיפה אפשר לקנות את המשחקים שחסרים?
כשאני קניתי את פיפוש ותככי הרייטינג (בתזמון עלוב של בערך חצי שנה לפני שהם הפכו חינמיים), דיברתי עם טל דינוביץ' ובעזרתו קניתי את המשחקים. אני לא יודע לגבי פיפוש 3D, אבל את פיפוש: חלום שהתגשם הורדתי לא מזמן מהודעה בקבוצת פיפוש בפייסבוק אבל לצערי אני לא מוצא את הקישור.
אחי אתה יכול להעלות בבקשה את פיפוש חלום שהתגשם?, בכל מקרה שמעתי שפיפוש 3D היה יחסית גרוע לשאר הסדרה, במיוחד לאור הגרפיקה שהייתה בו, הבנתי שהשתמשו שם במנוע גרפי די גרוע, והמשחק מאוד לא הצליח
בבקשה תעלה את פיפוש חלום שהתגשם...זה משחק שאסור שילך לאיבוד, אני חייב להשיג אותו
dj_anubis כתב:בבקשה תעלה את פיפוש חלום שהתגשם...זה משחק שאסור שילך לאיבוד, אני חייב להשיג אותו
באופן ממש מצער, מחקתי את המשחק לפני כמה ימים מהמחשב. הוא ממש משעמם לעומת המשחקים הקודמים בסדרה. המשחק הועלה לפייסבוק ע"י מעריץ, לא ע"י היוצרים. יכול להיות שהם לא ראו את זה בעין יפה ומחקו את ההודעה.
dj_anubis כתב:בכל מקרה שמעתי שפיפוש 3D היה יחסית גרוע לשאר הסדרה, במיוחד לאור הגרפיקה שהייתה בו, הבנתי שהשתמשו שם במנוע גרפי די גרוע, והמשחק מאוד לא הצליח
הדבר האחרון שאפשר להגיד על כל אחד ממשחקי פיפוש זה שהוא היה יפה. המשחקים תמיד רצו על מנועים פרימיטיביים ומכוערים, אבל זה לא הפך אותם למשחקים רעים. פשוט קצת קשה לי להאמין שמשחק תלת-ממדי ישראלי, לא משנה כמה מכוער, פשוט נעלם לגמרי ולא ניתן למצוא אותו בשום משום.