מלך האריות
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מלך האריות
כאשר הורדתי מלך האריות והפעלתי את המשחק הוא לא פעל אז הפעלתי דוס בוקס, ואז המשחק נפעל לי. אבל המשחק ממש איטי זה כיאלו סימבה רץ בהילוך איטי... איך מתקנים את זה?
Re: מלך האריות
לי זה בכלל לא פועל את צריך להגיד תודה שזה פועל לך
בכל זאת זה מעצבן לשחק ככה כזה לאט.dodlp5459 כתב:לי זה בכלל לא פועל את צריך להגיד תודה שזה פועל לך
גם לי פעם ניסיתי להפעיל בלי dosbox וזה לא עבד עם dosbox זה כן עבד, אבל זה עבד מאוד לאט!
לא רציתי לשאול פה בפורום למה, בגלל שאני "שונא"את המשחק הזה.
>את צריכה- היא בתdodlp5459 כתב:לי זה בכלל לא פועל "את צריך" להגיד תודה שזה פועל לך
בטעות כתבתי את צריכה
קורה לפעמים שמיתבלבלים 
איזו גרסה של דוסבוקס הורדת וכיצד את מפעילה בה?
אם הפתרון של Octarine עזר לך, אז או שיש לך גרסה ישנה מדי של דוסבוקס או שאת מפעילה בצורה לא נכונה (שימוש לא נכון ב D-Fend, לדוגמה)
קראתי את ההודעה שלך קצת מקודם..Og כתב:אם הפתרון של Octarine עזר לך, אז או שיש לך גרסה ישנה מדי של דוסבוקס או שאת מפעילה בצורה לא נכונה (שימוש לא נכון ב D-Fend, לדוגמה)
ועכשיו הורדתי חדש והתקנתי DOSBox0.72 חדש וכשאני מפעילה את מלך האריות אז המשחק עוד פעם איטי והעצה של Octarine לא עוזרת יותר.
ולמה הכוונה ב- "שימוש לא נכון ב D-Fend, לדוגמה" ? מה זה זה בכלל D-Fend ?
תורידי את הגרסה החדשה של דוסבוקס 0.73 היא הרבה יותר חזקה
בכל מקרה CTRL+F12 אמור להאיץ את המשחק, לפי מה שאני זוכר זה עבד אני ינסה להפעיל את זה מאוחר יותר
בכל מקרה CTRL+F12 אמור להאיץ את המשחק, לפי מה שאני זוכר זה עבד אני ינסה להפעיל את זה מאוחר יותר
dj_anubis כתב:תורידי את הגרסה החדשה של דוסבוקס 0.73 היא הרבה יותר חזקה
הורדתי , גם לפני שרשמת את ההודעה.
אבל כול פעם כשאני רוצה להתקין אז מופיעה לי הודעת אזהרה (משהו משהו ... אנגלית.. בלה בלה בלה..) וזה לא נותן לי להתקין. אחרי שאני לוחצת על אישור זה פשוט יוצא מההודעה. בגלל זה התקנתי 0.72 , כי זה נתן לי להתקין.
גם עכשיו ניסיתי להתקין .. ו.. משהו משהו ... אנגלית.. בלה בלה בלה..
אי אפשר לבצע איזו פעולה עים דוסבוקס 0.72 ?
English Fail
well, there's your problem.