היום בו העולם נשבר
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
היום בו העולם נשבר
זה משחק ממש טוב! עדיין יש לי את הדיסק המקורי שלו. שיחקתי בו פעם כשהייתי קטן יותר וממש אהבתי אותו, אבל לאחרונה גיליתי שעל הדיסק יש מין חומר מוזר דמוי-עובש שאני לא מצליח להוריד וזה מונע ממני להתקין אותו שוב... כבר הרבה זמן אני מחפש באינטרנט גרסה להורדה. אם מישהו ימצא אני ממש אשמח, אבל בינתיים אני אנסה שוב להפעיל את הדיסק ולראות מה קורה איתו.
נחמד לדעת שיש עוד מישהו שמכיר את המשחק הזה!
*עריכה: סרקתי את העטיפה הקדמית של המשחק שיש לי בגרסה הישראלית שלו (לא מדובבת לעברית). הנה הקישור:
http://img42.imageshack.us/img42/1248/t ... kefron.jpg" target="_blank
נחמד לדעת שיש עוד מישהו שמכיר את המשחק הזה!
*עריכה: סרקתי את העטיפה הקדמית של המשחק שיש לי בגרסה הישראלית שלו (לא מדובבת לעברית). הנה הקישור:
http://img42.imageshack.us/img42/1248/t ... kefron.jpg" target="_blank
Re: היום בו העולם נשבר
היי נדב,
ראשית, אין צורך להקפיץ שרשור ישן שלא קשור ישירות לנושא הזה. פיצלתי את ההודעה שלך לשרשור חדש.
שנית, אפשר למצוא את המשחק ב-UG. אתה יודע איך להוריד עם קליינט ביטורנט?
ראשית, אין צורך להקפיץ שרשור ישן שלא קשור ישירות לנושא הזה. פיצלתי את ההודעה שלך לשרשור חדש.
שנית, אפשר למצוא את המשחק ב-UG. אתה יודע איך להוריד עם קליינט ביטורנט?
אגב, אם אין בתקליטור שריטות או חריצים (בעיקר בטבעת הפנימית ביותר) אתה יכול לשטוף אותו תחת הברז עם ספוג עדין וסבון כלים (רק אל תיתן לסבון להגיע לחלק העליון) ואז ליבש אותו.
אני יודע איך להוריד עם קליינט ביטורנט, ואני לא יודע מה זה UG.
בעבר ניסיתי להוריד את הלכלוך עם משחת־שיניים אבל זה לא עזר, אני אנסה עם מה שאמרת לי. אני יכול לראות את התכולה של הדיסק במחשב, אבל אני לא מצליח להפעיל את קובץ ההתקנה ואפילו לא להעתיק את התוכן של הדיסק לכונן קשיח או לצרוב אותו, והסייר נתקע כשאני מנסה לרדת לתיקיות פנימיות יותר בדיסק.
התייאשתי כבר מלחפש, אם תוכל להגיד לי מהו הטורנט הזה שאפשר להוריד אני אהיה מאושר.
בעבר ניסיתי להוריד את הלכלוך עם משחת־שיניים אבל זה לא עזר, אני אנסה עם מה שאמרת לי. אני יכול לראות את התכולה של הדיסק במחשב, אבל אני לא מצליח להפעיל את קובץ ההתקנה ואפילו לא להעתיק את התוכן של הדיסק לכונן קשיח או לצרוב אותו, והסייר נתקע כשאני מנסה לרדת לתיקיות פנימיות יותר בדיסק.
התייאשתי כבר מלחפש, אם תוכל להגיד לי מהו הטורנט הזה שאפשר להוריד אני אהיה מאושר.
UG זה http://www.underground-gamer.com" target="_blank - טראקר פרטי של טורנטים למשחקים ישנים שההרשמה אליו לרוב מלאה.
נסה להירשם (עכשיו אני רואה שיש מקום פנוי) ואם לא תצליח (כל המקומות יהיו תפוסים), תאמר לי ואשלח לך הזמנה לכתובת הדואר שבה אתה רשום לפורום.
נסה להירשם (עכשיו אני רואה שיש מקום פנוי) ואם לא תצליח (כל המקומות יהיו תפוסים), תאמר לי ואשלח לך הזמנה לכתובת הדואר שבה אתה רשום לפורום.
הצלחתי להירשם אליו והתחלתי להוריד את הטורנט, הוא טוען שעוד כ-5 שעות זה יסתיים. ניסיתי לנקות את הדיסק והגעתי למסקנה שהוא כנראה לא מלוכלך בכלל, אלא זה מין התקלפות של הדיסק או משהו מוזר אחר. בכל מקרה אני מתכנן לקנות עוד עותק מאמזון עוד כמה זמן.
למה אתה קונה אם אתה כבר מוריד?
אני רוצה שיהיה לי את זה על דיסק עובד, שלא יום אחד יימחק לי הקובץ ואני ארצה לשחק, וכדי שסופסוף תהיה לי גם חוברת הפעלה, ובכל מקרה את המשחק קנוי.
אני יכול לתת לך טיעוני נגד לכל הסיבות הללו אבל זה ממש לא עניין שלי... בכל מקרה - שיהיה בהצלחה.
אני רגיל לדיונים מהסוג הזה, בתור אדם שקונה דיסקים בקביעות. מה שכן, תודה על המידע על האתר, מסתבר שיש אתרים עם אוצרות בהם שגוגל לא יכול למצוא.