בקשת משחק

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

ranraiten

בקשת משחק

שליחה על ידי ranraiten »

היה פעם משחק ממש ישן בעברית שקראו לו המסע של אוזי.
היו שם כל מיני חיות שנסעו בעולם לכל מיני מקומות. אני חושב שהיו כמה משחקים כאלה
אבל במה שאני שיחקתי הוא ביקר ביפן מקסיקו והודו אם אני לא טועה.
ממש קשה למצוא. פעם היה לי בדיסק והוא נעלם.

ממש תודה למי שימצא.
Og
מנהל
מנהל

Re: בקשת משחק

שליחה על ידי Og »

זה נקרא "עולמו של אוזי".
מצטער, זה נמצא כמעט בסוף הרשימה (הארוכה מאוד) של משחקים שבכוונתי לעלות.
אם בכלל אני אגיע אליו אליו אי פעם, זה יהיה בעוד חודשים לא מעטים. אם תירשם לפורום אני אשלח לך דוא"ל אם וכאשר אעלה אותו.
Meir787
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Meir787 »

עוג היקר. חשבת פעם לפתוח טראקר של משחקי נוסטלגיה ? זה יכול לחסוך ממך הרבה עבודה בנוגע להעלאה...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

ומי יזרע? אחותי?
Meir787
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Meir787 »

ראשית כל, אין צורך להיות עוקצני כל כך. אני רק מציע.
שנית, הרבה יותר קל לזרוע מאשר להעלות לשרתים כמו RS או FF. חוץ מזה, ברגע שיש מספיק סידרים והם זורעים בעצמם הבעיה פחות או יותר נפתרת... ויש גם את האופציה של סידבוקס. הכל שאלה של אמצעים...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אינני עוקצני, רק עובדתי. אתה לעומת זאת, ידידי, מלא בעובדות לא נכונות, בוא ואעשה לך קצת סדר:
Meir787 כתב:הרבה יותר קל לזרוע מאשר להעלות לשרתים כמו RS או FF.
טעות חמורה. כאשר אתה מעלה לשרת אחסון, אתה מעלה פעם אחת ואז כולם מורידים משרת האחסון. כאשר אתה זורע, כל אדם שמוריד מוריד ממך, כך שאתה מעלה פעמים רבות, וזאת כמובן בהתייחס לנקודה הבאה:
Meir787 כתב:ברגע שיש מספיק סידרים והם זורעים בעצמם הבעיה פחות או יותר נפתרת...
זה נכון, אבל זורעים לֶמַה? לעולמו של אוזי? הרי אם יש עוד מישהו מלבד הבחור הזה שמעוניין, ואני מטיל בכך ספק רציני, הם ביחד שניים. אתה באמת חושב שאחד מהם יזרע למשך יותר מחמש דקות? אם כן, אתה אופטימי מדי. האמת העגומה היא שלרוב המשחקים הישראליים אין מספיק מורידים כדי להחזיק אפילו זורע אחד קבוע.

וזה עוד לפני שדיברנו בכלל על זה שאני משתמש רוב הזמן ברוחב הפס שלי לדברים אחרים, או על הסיבוך בהורדה עם קליינט ביטורנט עבור הדיוטות, או אפילו על זה שאני תורם את המשחקים למסע, לא לטרקר שלא נותן לאתר שום רווח.
Meir787
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי Meir787 »

יכול להיות שאתה צודק. אבל טראקר נוסטלגי לא חייב להיות ישראלי בלבד... זה ידוע שישראלים לא אוהבים לזרוע (אני לא ביניהים).
טראקר רציני יכול לעשות רווח, הדרך היא פרסומות. רוב הטראקרים הרציניים לא משתמשים ברוחב פס ביתי מן הסתם, אלא שוכרים סידבוקס (seedbox - שהעלות שלא לא גבוהה כמו שאנשים נוטים לחשוב), מעלים אליו וכולם מורידים ממנו. כמו שרת הורדות, רק אמין יותר ובעל ממשק נוח יותר למשתמש.
בקשר לקליינט ביטורנט - יש לי אח צעיר בן 11 שיודע להוריד לעצמו משחקי פלאש בטורנטים. הפעולה כוללת שני קליקים בסך הכל.
ובכל זאת, במבט שני, אם הטראקר יהיה ישראלי בלבד, אתה צודק וזה קצת עצוב....
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא