משחק יריות - גוף שלישי בסגנון DESCENT

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

checklog
משתמש רשום
משתמש רשום

משחק יריות - גוף שלישי בסגנון DESCENT

שליחה על ידי checklog »

שלום לכולם.
אני מחפש משחק שאיני זוכר את שמו אבל אני זוכר כמה פרטים:

מחשק בגוף שלישי

שנת יציאה: 94-99

אוסף: נדמה לי שזה היה מטאור 600 (600 דמואים אשר כללו גם משחקים לחלונות וגם לדוס)
סיפור השמחק: המשחק היה מבוסס על עלילה של איזושהיא מלחמה בעתיד ואתה כמשתמש בשנות ה90 מקבל גישה לרובוט או סוג של טנק ואתה התקווה היחידה להציל את האנושות בעתיד.

תיאור המשחק: הרובוט או הטנק היה במבט אחורה (כמו GTA3) הוא היה בצבע ירוק כהה. המשחק התחיל על חוף הים כאשר הטנק נמצא בקונטיינר ואז אתה נוסע על לאורך החוף על חולות ויש מולך כמה טנקים של האוייב. בנוסף היו קופסאות פזורים עם כל מיני נשק/בריאות/הגנה לכל אורך החוף.
נדמה לי כי היו שם גם אנשים שהיו יורים עליך אבל אני לא בטוח. לאחר מכן הייתה עובר דרך מעבר בין ההרים ומגיע לחוף ים נוסף ששם גם היו כל מיני טנקים בנוסף נדמה לי שהיו כלי טייס שתקפו אותך. לבסוף אחרי השמדת כל האויבים הייתה עולה על כמין עליה כזאת בסוף החוף ואז היה בא כלי טייס ואוסף אותך לשלב הבא.
כמובן שבזה הדמו היה נגמר וביציאה מהמשחק היו כמקובל פרסומות וסקרינשוטים של השלבים הבאים.

בנתיים זה כל מה שאני זוכר ובמידה ואזכר בעוד דברים אני אצרף אותם לפה.
סמל אישי של משתמש
BluePrint
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

"only you can save the world"

שליחה על ידי BluePrint »

חשבתי להעיר שהסגנון לא דומה ל-Descent אבל אז נזכרתי שגם ב-Recoil יש אפשרות לתצפית מגוף ראשון. (אני מקווה שנזכרתי ולא הרגע המצאתי)
checklog
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: "only you can save the world"

שליחה על ידי checklog »

BluePrint כתב:חשבתי להעיר שהסגנון לא דומה ל-Descent אבל אז נזכרתי שגם ב-Recoil יש אפשרות לתצפית מגוף ראשון. (אני מקווה שנזכרתי ולא הרגע המצאתי)
באונה אחי, שיחקת אותה בגדול!!!
ממש ממש תודה!!!
סמל אישי של משתמש
BluePrint
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

familial confusion

שליחה על ידי BluePrint »

אני דוקא לא שיחקתי, רק אחי הקטן. (שזה לא אתה)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא