הירוז 2
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
SomeBody
הירוז 2
שלום לכולם.
אני הורדתי לא מזמן את המשחק Heroes2 מהאתר הזה.
הפעלתי את קובץ הזיפ, עשיתי מה שאמרו לי לעשות במסמך טקסט.
הייתי צריך להוריד את הקובץ wind32.dll הורדתי אותו שמתי אותו ב-System32 והפעלתי את המשחק.
הכל עבד כמו שצריך עד שהיום לא יודע מה קרה ומשום מה שאני מנסה להפעיל אותו הוא אומר שאין דיסק.
למרות שעשיתי בדיוק מה שרשום במסמך טקסט (העברתי את הקבצים לתיקייה הראשית והפעלתי את הקראק) זה רושם לי את הבעיה עם הדסיק.
נסיתי למחוק ולהתקין מחדש גם לא עובד.
עכשיו אני תקוע ולא יודע מה עוד אפשר לעשות..
אשמח אם תעזרו לי...
תודה.
אני הורדתי לא מזמן את המשחק Heroes2 מהאתר הזה.
הפעלתי את קובץ הזיפ, עשיתי מה שאמרו לי לעשות במסמך טקסט.
הייתי צריך להוריד את הקובץ wind32.dll הורדתי אותו שמתי אותו ב-System32 והפעלתי את המשחק.
הכל עבד כמו שצריך עד שהיום לא יודע מה קרה ומשום מה שאני מנסה להפעיל אותו הוא אומר שאין דיסק.
למרות שעשיתי בדיוק מה שרשום במסמך טקסט (העברתי את הקבצים לתיקייה הראשית והפעלתי את הקראק) זה רושם לי את הבעיה עם הדסיק.
נסיתי למחוק ולהתקין מחדש גם לא עובד.
עכשיו אני תקוע ולא יודע מה עוד אפשר לעשות..
אשמח אם תעזרו לי...
תודה.
Re: הירוז 2
אם היית צריך להוריד את wind32.dll אז יש לך בעיה בקריאת הוראות כי רשום בפירוש מה לעשות במקרה כזה.
הייתי אומר שאתה מפעיל את הקובץ HEROES2.EXE במקום את HEROES2W.EXE אבל אתה לא אמור לקבל את שגיאת הדיסק בשום מקרה...
רק שאני אהיה בטוח, אנחנו מדברים על הודעת השגיאה הזו:
http://www.old-games.org/faq/faq.php?answer=188" target="_blank
כן?
האם ניסית להעביר את המשחק לתיקייה אחרת, משהו פשוט כמו c:\h2 ?
איזו מערכת הפעלה זו?
בכל מקרה אני לא יכול לחשוב על משהו שיכול לגרום לתופעה שאתה מתאר, אז אם לא תהיה ברירה, תיאלץ לשחק בגרסת בדוס בדוסבוקס (ממילא זה עדיף אם המחשב שלך מספיק חזק לתמוך במשחק תחת דוסבוקס).
הייתי אומר שאתה מפעיל את הקובץ HEROES2.EXE במקום את HEROES2W.EXE אבל אתה לא אמור לקבל את שגיאת הדיסק בשום מקרה...
רק שאני אהיה בטוח, אנחנו מדברים על הודעת השגיאה הזו:
כן?
האם ניסית להעביר את המשחק לתיקייה אחרת, משהו פשוט כמו c:\h2 ?
איזו מערכת הפעלה זו?
בכל מקרה אני לא יכול לחשוב על משהו שיכול לגרום לתופעה שאתה מתאר, אז אם לא תהיה ברירה, תיאלץ לשחק בגרסת בדוס בדוסבוקס (ממילא זה עדיף אם המחשב שלך מספיק חזק לתמוך במשחק תחת דוסבוקס).
-
אורח
הכוונה הייתה ל-Wing32 ולא Wind32 סליחה..אם היית צריך להוריד את wind32.dll אז יש לך בעיה בקריאת הוראות כי רשום בפירוש מה לעשות במקרה כזה.
לא..הייתי אומר שאתה מפעיל את הקובץ HEROES2.EXE במקום את HEROES2W.EXE אבל אתה לא אמור לקבל את שגיאת הדיסק בשום מקרה...
אני נכנס תמיד ל-HEROES2W.EXE
ומה שמוזר שבעבר זה פעל לי.
כן זאת השגיאה שאני מקבל.רק שאני אהיה בטוח, אנחנו מדברים על הודעת השגיאה הזו:
כן?
כן, נסיתי להעביר לתיקייה בשם Heroes2.האם ניסית להעביר את המשחק לתיקייה אחרת, משהו פשוט כמו c:\h2 ?
איזו מערכת הפעלה זו?
ויש לי ויסטה
יש לך מושג במקרה מה הבעיה?
-
אורח
טוב ביקשתי עזרה מאח שלי והוא הצליח לעזור לי בזה.
הוא אמר לי שהוא שינה את שם הקבצים ברג'סטרי או משהו כזה...
תודה בכל מקרה על הניסיון לעזור לי.
ד"א למה אתם לא מוספים את גירסת ההרחבה של המשחק לאתר שלכם?
GOLD?
הוא אמר לי שהוא שינה את שם הקבצים ברג'סטרי או משהו כזה...
תודה בכל מקרה על הניסיון לעזור לי.
ד"א למה אתם לא מוספים את גירסת ההרחבה של המשחק לאתר שלכם?
GOLD?
כן, גם אני התכוונתי ל-Wing32.dll. פשוט העתקתי את הטעות שלך.אורח כתב:הכוונה הייתה ל-Wing32 ולא Wind32 סליחה..
אז כפי שאמרתי, אין צורך להוריד את הקובץ, כפי שכתוב בהוראות:
הוראות.txt כתב: אם אתם מקבלים שגיאה בנוגע לקובץ
wing32
הפעילו את הקובץ
WinG32.bat
אבל אין שמות קבצים ברג'יסטרי, רק שמות תיקייה והפעלת קובץ הרישום (זה שקראת לו קראק) משנה אותם. אני לא יכול להבין איך זה השתנה מעצמו אבל גם אם כן, הפעלת קובץ הרישום מחדש אמורה לסדר את זה.אורח כתב:הוא אמר לי שהוא שינה את שם הקבצים ברג'סטרי או משהו כזה
הדבר היחיד שאני יכול לחשוד בו הוא משהו שקשור לאבטחה המטומטמת ביותר של ויסטה... האם היית בעל הרשאה ועכשיו אתה משתמש מוגבל? ואם לא היה שינוי בסטטוס המשתמש שלך, האם הוא היה מוגבל מלכתחילה?
-
אורח
זה לא השתנה מעצמו..
אחי אמר לי שהוא שינה את זה מנקודה... לנקודה סלש...
וזה עבד לו..
בכל מקרה בדברים האלה אני לא ממש מבין.
בקשר למשתמש יכול להיות שאתה צודק..יש מצב ששניתי את זה..
אבל אחי לא נגע בדברים האלה כמו שאמרתי לך.. הוא פשוט שינה את השם של מה שיש שם.. (תיקייה/קובץ מה שזה לא יהיה) ואז זה עבד..
אחי אמר לי שהוא שינה את זה מנקודה... לנקודה סלש...
וזה עבד לו..
בכל מקרה בדברים האלה אני לא ממש מבין.
בקשר למשתמש יכול להיות שאתה צודק..יש מצב ששניתי את זה..
אבל אחי לא נגע בדברים האלה כמו שאמרתי לך.. הוא פשוט שינה את השם של מה שיש שם.. (תיקייה/קובץ מה שזה לא יהיה) ואז זה עבד..
זה אמור להיות נקודה. אבל נקודה-לוכסן זה בדיוק אותו דבר, ואני עדיין לא מצליח להבין איך נקודה עבדה מקודם ועכשיו לא
בכל מקרה, תודה שהסברת מה הוא עשה. תהנה מהמשחק
בכל מקרה, תודה שהסברת מה הוא עשה. תהנה מהמשחק