בעיה עם הקפיצה במלך האריות
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
בעיה עם הקפיצה במלך האריות
כאשר אני מכוון מקשים, המשחק קולט את רווח כמקש לקפיצה. אך כאשר אני משחק במשחק אני שאני לוחץ על מקש רווח הוא לא קופץ. בדקתי בשאילתא ואין תשובה לזה. מה יכולה להיות הבעיה?
Re: בעיה עם הקפיצה במלך האריות
עם או בלי דוסבוקס?
אני מפעיל את המשחק דרך דוסבוקס(D-fend). משחק רץ בסדר ושאר המקשים בסדר, רק יש בעיה עם המקש של הקפיצה. וניסיתי להחליף את המקש למקש אחר ולא הצלחתי לקפוץ.
תבדוק אם הקפיצה עובדת כשאתה מפעיל לא דרך דוסבוקס, אם כן, הבעיה היא בדוסבוקס ואנו ננסה לפתור אותה.
הקפיצה עובדת בלי דוסבוקס. וגם יש לי D-fend REloaded ושם גם הקפיצה עובדת. ב-D-fend רגיל לא עובד. למה?
מוזר... אתה בויסטה או בXP? יכול להיות שמוגדר לך קובץ mapper ואתה לא יודע על זה? אם אפשר, נסה להגדיר בדיפנד שאחרי שאתה יוצא מהמשחק שישאר בדוסבוקס ואז תבדוק אם רווח עובד בשורת הפקודה של דוסבוקס. בנוסף, אתה יכול לנסות ללחוץ Ctrl+F1 במהלך המשחק ולראות אם בקובץ הMAPPER מקש רווח נמחק איכשהו או שהוא מקושר למקש אחר.
אני ב-XP.Og כתב:מוזר... אתה בויסטה או בXP? יכול להיות שמוגדר לך קובץ mapper ואתה לא יודע על זה? אם אפשר, נסה להגדיר בדיפנד שאחרי שאתה יוצא מהמשחק שישאר בדוסבוקס ואז תבדוק אם רווח עובד בשורת הפקודה של דוסבוקס. בנוסף, אתה יכול לנסות ללחוץ Ctrl+F1 במהלך המשחק ולראות אם בקובץ הMAPPER מקש רווח נמחק איכשהו או שהוא מקושר למקש אחר.
אני לא יודע מה זה קובץ mapper אבל הקפיצה לא עובדת בשום מקש. (ניסיתי לשנות את המקש של הקפיצה למקש אחר וגם זה לא עבד.)
מצטער, אין לי שמץ... אם אתה אומר שזה קורה רק בדיפנד אז מן הסתם זה קשור רק לדיפנד, אבל אין לי מושג למה.
ניסית לפתוח פרופיל חדש למשחק? אולי משהו השתבש בישן?
ניסית לפתוח פרופיל חדש למשחק? אולי משהו השתבש בישן?
ניסיתי לעשות פרופיל חדש אך עדיין הקפיצה לא עובדת. אני יפעיל את המשחק דרך Reloaded וזהו.
תודה על הניסיון לעזור.
תודה על הניסיון לעזור.