הנסיך הפרסי 2 אין מוזיקה הצילו
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
הנסיך הפרסי 2 אין מוזיקה הצילו
אוקיי שוב שלום, ניסיתי לשחק היום את הנסיך הפרסי 2, הורדתי אותו גם מהאתר וגם מעוד אתר בחול ואין מוזיקה!!!!
האם אצלכם יש מוזיקה??
אם כן איך אתם מריצים???
אם לא מאיפה כן אפשר להשיג גרסה עם מוזיקה??
עוד שאלה בקשר לדוסבוקס, האם ניתן לשמור משחק כמו שעושים למשל באמולטורים של נינטנדו ומגה דרייב אני מתכוון ל:SAVE STATE???
תודה מראש
האם אצלכם יש מוזיקה??
אם כן איך אתם מריצים???
אם לא מאיפה כן אפשר להשיג גרסה עם מוזיקה??
עוד שאלה בקשר לדוסבוקס, האם ניתן לשמור משחק כמו שעושים למשל באמולטורים של נינטנדו ומגה דרייב אני מתכוון ל:SAVE STATE???
תודה מראש
-
עוג(שם, שם)
Re: הנסיך הפרסי 2 אין מוזיקה הצילו
את ה- setup הרצת? ואם כן, מה בחרת?dj_anubis כתב:אוקיי שוב שלום, ניסיתי לשחק היום את הנסיך הפרסי 2, הורדתי אותו גם מהאתר וגם מעוד אתר בחול ואין מוזיקה!!!!האם אצלכם יש מוזיקה??אם כן איך אתם מריצים???אם לא מאיפה כן אפשר להשיג גרסה עם מוזיקה??
לא. זה מתוכנן לגרסאות עתידיות אבל עדיין אין צפי.dj_anubis כתב:עוד שאלה בקשר לדוסבוקס, האם ניתן לשמור משחק כמו שעושים למשל באמולטורים של נינטנדו ומגה דרייב אני מתכוון ל:SAVE STATE???
בעיה אחת נפתרה ואחרת הופיעה!!!!! אוף!!!
ALT+M להפעיל/לכבות מוזיקה
ALT+S להפעיל לכבות סאונד
סוף סוף אני יכול לשחק הנסיך הפרסי 2

ALT+M להפעיל/לכבות מוזיקה
ALT+S להפעיל לכבות סאונד
סוף סוף אני יכול לשחק הנסיך הפרסי 2
נערך לאחרונה על ידי dj_anubis ב ה' פברואר 26, 2009 8:24 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
אבל עדיין משום מה המשחק לפעמים רץ ממש טוב, ולפעמים כל המסך מלא באגים?
מה זה השטויות האלה, לעוד מישהו זה קורה?
(ההודעה נערכה לאחר כמה דקות שניסיתי כל מיני דברים)
אני חושד שזה בגלל הדפדפן אינטרנט (שדרך אגב דיי הרבה זיכרון) משום מה כשהוא סגור זה רץ טוב
זה ממש מוזר....
מה זה השטויות האלה, לעוד מישהו זה קורה?
(ההודעה נערכה לאחר כמה דקות שניסיתי כל מיני דברים)
אני חושד שזה בגלל הדפדפן אינטרנט (שדרך אגב דיי הרבה זיכרון) משום מה כשהוא סגור זה רץ טוב
הצלחת לבלבל אותי עם כל האמוטיקונים והגופנים הגדולים (אני אשמח אם תוכל להפחית את השימוש בהם, אגב), אני לא מבין, עדיין יש בעיה? ואם כן, מהי?
אחי אני בעצמי מבולבל אני יעשה סדר.
בהתחלה הייתה בעיה שלא היה לי מוזיקה במהלך המשחק, במקרה גיליתי שע"י ALT+M אני בעצם מפעיל את המוזיקה במהלך השלבים, וחשבתי שזהו נפתרה הבעיה
אבל אז צצה בעיה אחרת
אחרי איזה חצי שעה אני מפעיל את המשחק כמו מקודם דרך דוסבוקס, המשחק אומנם עולה רק שהפעם המשחק עולה עם מלא באגים, הייתי מבולבל לגמרי זה לא הגיוני לפני חצי שעה שיחקתי והכל היה בסדר מה זה צריך להיות עכשיו. ניסיתי לשנות כל מיני דברים הדבר הראשון שחשדתי בו היה הASPECT CORRECTION שאני שונא לשחק בלעדיו, כי אז יש 2 פסים שחורים (דיברנו על זה כבר) אבל זה לא עזר, חשבתי אולי שצריך לסגור את הדפדפן אינרנט חשבתי יכול להיות שהוא יצר מחסור בזיכרון למרות שזה לא נשמצע סביר, משום מה זה עזר, אבל בזמן שאני מדבר כותב את ההודעה הזאת יש לי איזה 4 חלונות של אינטרנט פתוחים והמשחק רץ טוב.
שורה תחתונה אני עד עכשיו מבולבל ולא יודע מה גרם לזה, אני מאמין שיש מצב שזה היה קשור לדפדפן כנראה שהעמסתי על המחשב ואז הייתה תוצאה גרועה בדוסבוקס לא ברור לי
בהתחלה הייתה בעיה שלא היה לי מוזיקה במהלך המשחק, במקרה גיליתי שע"י ALT+M אני בעצם מפעיל את המוזיקה במהלך השלבים, וחשבתי שזהו נפתרה הבעיה
אבל אז צצה בעיה אחרת
אחרי איזה חצי שעה אני מפעיל את המשחק כמו מקודם דרך דוסבוקס, המשחק אומנם עולה רק שהפעם המשחק עולה עם מלא באגים, הייתי מבולבל לגמרי זה לא הגיוני לפני חצי שעה שיחקתי והכל היה בסדר מה זה צריך להיות עכשיו. ניסיתי לשנות כל מיני דברים הדבר הראשון שחשדתי בו היה הASPECT CORRECTION שאני שונא לשחק בלעדיו, כי אז יש 2 פסים שחורים (דיברנו על זה כבר) אבל זה לא עזר, חשבתי אולי שצריך לסגור את הדפדפן אינרנט חשבתי יכול להיות שהוא יצר מחסור בזיכרון למרות שזה לא נשמצע סביר, משום מה זה עזר, אבל בזמן שאני מדבר כותב את ההודעה הזאת יש לי איזה 4 חלונות של אינטרנט פתוחים והמשחק רץ טוב.
שורה תחתונה אני עד עכשיו מבולבל ולא יודע מה גרם לזה, אני מאמין שיש מצב שזה היה קשור לדפדפן כנראה שהעמסתי על המחשב ואז הייתה תוצאה גרועה בדוסבוקס לא ברור לי