מי יכול לעזור?
צריך עזרה בקשר לפיפא96
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
דניאל66
צריך עזרה בקשר לפיפא96
הורדתי את המשחק, הפעלתי אותו וזה מראה לי משהו על זכויות המשחק, ואז המסך שחור והמשחק לא פועל.
מי יכול לעזור?

מי יכול לעזור?
Re: צריך עזרה בקשר לפיפא96
הפעל את המשחק באמצעות DOSBox (וודא שאתה מפעיל את הקובץ go.bat).
-
דניאל66
תודה הצלחתי 
אבל... אני הורדתי עכשיו את המשחק פיפא2000, איך אני מפעיל אותו?
קראתי בהוראות על רומולטור אז הורדתי EPSXE, והאמת שאין לי מושג בדברים האלו. תוכל לעזור?
אבל... אני הורדתי עכשיו את המשחק פיפא2000, איך אני מפעיל אותו?
קראתי בהוראות על רומולטור אז הורדתי EPSXE, והאמת שאין לי מושג בדברים האלו. תוכל לעזור?
ובכן, אתה אמור לפתוח את קובץ הCUE מתוך FILE ואז RUN ISO אבל קרא את הוראות ההפעלה בשרשור ההורדה של פיפא 2000, הן מסבירות כיצד לקבל תצוגה ברמה הטובה ביותר.דניאל66 כתב:אני הורדתי עכשיו את המשחק פיפא2000, איך אני מפעיל אותו?
יש גם לPC, אבל אני העליתי רק את גרסת הפלייסטיישן, זה נראה לי מיותר להעלות גם את גרסת הPC כשיש כבר את גרסת הפלייסטיישן.אורח כתב:הפיפא 2000 זה רק לפלייסטיישן?
-
R.G
ויש בה יתרון כלשהו שהעדפת אותה על פני ה-PC או שפשוט היא היתה הזמינה יותר?Og כתב:יש גם לPC, אבל אני העליתי רק את גרסת הפלייסטיישן, זה נראה לי מיותר להעלות גם את גרסת הPC כשיש כבר את גרסת הפלייסטיישן.
בברכת "מוות לקונסולות",
הח"ל.
כפי שכתבתי בשרשור ההורדה, למיטב ידיעתי זהו המשחק היחיד שיצא לקונסולה כלשהי בעברית ולכן מגיע לו מקום של כבוד כאן (וכבר הרבה זמן לא תרמתי כלום לרומולטור...)
תוריד את הקובץ מכאן:
http://files.ngemu.com/psx/epsxe/download/zlib1.zip" target="_blank
ותפרוס אותו לתיקייה של ePSXe.
http://files.ngemu.com/psx/epsxe/download/zlib1.zip" target="_blank
ותפרוס אותו לתיקייה של ePSXe.
-
אורח
אוקיי הצלחתי להפעיל את ePSXe, אבל מה עכשיו?
איפה הקובץ CUE?
לחצתי על run ISO ואז מה? על מה ללחוץ?
איפה הקובץ CUE?
לחצתי על run ISO ואז מה? על מה ללחוץ?