BluePrint כתב:עדיף להשתמש בכפתור השמאלי בעכבר.
אני לא מנסה לקדם השקפה פוליטית, רק להצביע על העובדה ששימוש בכפתור השמאלי מפשט את עולם Daemon Tools לכדי בחירה בכונן (וע"י כך בקובץ שיהווה את אותו כונן), או ביטול כולם.
מה שמצחיק זה שכמה ימים לאחר שהמדריך הזה עלה לאתר, רשמתי לי ב 2do list שלו להחליף את החלק של לחיצת הכפתור הימני בשמאלי, אני לא זוכר אם רק אז גיליתי את זה או שפשוט שכחתי מכך כשרשמתי את המדריך אבל לא זכור לי מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתמשתי בכפתור הימני בDT בעצמי...
הבעיה, כמובן, היא זמן. כי בנוסף לעניין הזה, יש לי עוד הרבה מאוד תיקונים לעשות במדריך הזה ובכל המדריכים שהעליתי.
הקטע הזה דווקא הוא בסוף סדר העדיפויות, קח לדוגמה את המדריך ל
משחקי רשת עם דוסבוקס, מאז שהוא נכתב הרבה השתנה... ראשית, כבר מזמן אין צורך בגרסת CVS, שנית כל הקטע של "שיטת המעקף" מיותר כבר, מאז גרסה 0.70 (אאל"ט) דוסבוקס כבר תומך באמולציית פורט סיריאלי ישירה ואני בכלל לא רוצה לדבר על הצורה המגעילה שבה מנוסח המדריך (כשכתבתי אותו בפורום ב"גובה העיניים" לא ידעתי שהוא יגיע למדור העזרה של האתר)...
אם אתה רוצה עוד דוגמה, אתה יכול להסתכל בדוגמה הטובה ביותר: ב
מדריך לVPC בסעיף 7.1 כתוב:
ניתן גם לקשר כונן קשיח וירטואלי לכונן נייד נשלף (בעזרת אשף יצירת כונן וירטואלי חדש):
בתמונה למעלה, מוראה כונן USB נייד של 256MiB שמועלה ככונן קשיח. מומלץ לא להעלות כוננים קשיחים אמיתיים ככוננים וירטואליים שכן צעד זה מסוכן.
וכל המשפט הזה הוא פשוט בבל"ת. לא ניתן לקשר כונן קשיח וירטואלי לכונן פיזי בכלל, נייד או לאו. מי שינסה לעשות את זה פשוט לא יבין למה הוא לא מצליח...
אז בין כמה עשרות תיקונים לכל מדריך קיים, לבין כתיבת כמה מדריכים חדשים, לבין לסרוק כמה חוברות, לפרוץ כמה משחקים, להעלות עשרות משחקים לשת"ק, לתקן ולהוסיף אינספור ערכים ל
שאילתא ועוד הרבה התחייבויות שכפי הנראה - במתכונת הנוכחית - אני לא אספיק לעשות אי פעם, תסלח לי אם אני לא אתן עדיפות לקליק ימני/שמאלי קטנטן
------
ליאת כתב:העצה להתשמש בכפתור השמאלי הקלה בהרבה ...
אני מאד מטיל ספק בהכרזה הזו... מילא אם לא היית מצליחה לטעון את הISO, אבל כבר ציינת שהצלחת...
[עריכה]
ליאת כתב:וחנוכה שמח !!
אפרופו זה... מה קרה ללוגו המעוצב לחנוכה של R.G... מדוע לא חונכים אותו שוב?