צריך עזרה במשחק The Lost Vikings
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: צריך עזרה במשחק The Lost Vikings
לקח לך שלוש שנים לעבור שלב אחד?
לאחרונה מפציצים פה בהקפצות מטורפות...
ואגב, Og-אותו בן אדם רשם(בערך) אותה הודעה גם כאן: viewtopic.php?f=3&t=10631" target="_blank בלי כל קשר נראה לעין בין זה לבין הנושא עצמו בכלל...
אפשר למחוק.
ואגב, Og-אותו בן אדם רשם(בערך) אותה הודעה גם כאן: viewtopic.php?f=3&t=10631" target="_blank בלי כל קשר נראה לעין בין זה לבין הנושא עצמו בכלל...
אפשר למחוק.
אוקיי, מחקתי, תודה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
וואי, הגרסה הזו של המוסיקה מגניבה יותר מה-PC. מישהו יודע אם זו אכן המוסיקה של גרסת ה-SNES (ולא איזה רמיקס או משהו)?Gordi כתב:בדוק את המדריך המצולם הזה.
וסליחה על ההתנשאות, אבל לא הייתי קורא לזה "Walkthrough"... אולי הייתי קורא לזה "Let's Play The Lost Vikings"... לבחור אין מושג מה הוא עושה.
אתה יכול לבדוק אם אכן מדובר במוסיקה של גרסת ה-SNES...לי זה לא כל כך נראה. זה Youtube, כל אחד יכול לשים איזו מוזיקה שבא לו...Radioactive Grandpa כתב:וואי, הגרסה הזו של המוסיקה מגניבה יותר מה-PC. מישהו יודע אם זו אכן המוסיקה של גרסת ה-SNES (ולא איזה רמיקס או משהו)?Gordi כתב:בדוק את המדריך המצולם הזה.
וסליחה על ההתנשאות, אבל לא הייתי קורא לזה "Walkthrough"... אולי הייתי קורא לזה "Let's Play The Lost Vikings"... לבחור אין מושג מה הוא עושה.
תכל'סRadioactive Grandpa כתב: וסליחה על ההתנשאות, אבל לא הייתי קורא לזה "Walkthrough"... אולי הייתי קורא לזה "Let's Play The Lost Vikings"... לבחור אין מושג מה הוא עושה.
את המוזיקה הזאת יש לי בתור מידי, לא מצאתי את המוזיקה של המשחק למחשב בשום מקום באינטרנט (לא שחרשתי את האינטרנט יותר מדי, אבל בכ"ז)
שים לב שכל סרטון ביוטוב של גרסת הSNES מאופיין באותה המוזיקה, ולכן כמעט בודאות זו המוזיקה המקורית.Radioactive Grandpa כתב:מישהו יודע אם זו אכן המוסיקה של גרסת ה-SNES (ולא איזה רמיקס או משהו)?
-
R.G
כן, בכלל כל הסאונד שם משודרג מאד. חבל שה-PC לא זכה לזה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
נשאל לגבי השלב השני של הויקינגים, נוסף קישור לסרטון הדגמה לשלב, הסרטון הדגים את גרסת ה-SNES, והיתה לו מוסיקה וסאונד מגניבים.
עוד שאלות?
עוד שאלות?