אז ככה, האתר GOG, בכתובת http://www.gog.com" target="_blank, מכיל משחקים ישנים, שמה שמיוחד בהם הוא שאפשר לשחק בהם על חלונות XP ו-Vista בלי צורך ב-DOSBox או תוכנה כזו או אחרת. מרבית המשחקים עולים כסף, אך המחירים נמוכים(נראה לי שעד 10 דולר).
יש שם גם משחקים קצת חדשים יותר, כמו Fallout Tactics ואפילו Unreal Tournament 2004, לצד סימון המכשף, למשל.
בכל מקרה, אני רושם על האתר הזה דווקא עכשיו, כי הם הוסיפו שם את Beneath A Steel Sky ו-Lure Of The Tempress, אותם אפשר להוריד בחינם(וכאמור להפעיל אותם בלי תוכנות נוספות). בכל מקרה צריך להירשם כדי להוריד.
אבל בלי קשר-שווה להכיר:)
האתר GOG
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: האתר GOG
אה. כשראיתי את הכותרת חשבתי שרק עכשיו ראית את החדשות באתר הבית של דוסבוקס.עידן כתב:בכל מקרה, אני רושם על האתר הזה דווקא עכשיו, כי הם הוסיפו שם את Beneath A Steel Sky ו-Lure Of The Tempress
מוזר, כשאני ביקרתי באתר שלהם לא זכור לי שראיתי כזו הצהרה... אתה יכול להפנות אותי למקור? כי באתר הבית של דוסבוקס רשום בדיוק ההיפך...עידן כתב:מה שמיוחד בהם הוא שאפשר לשחק בהם על חלונות XP ו-Vista בלי צורך ב-DOSBox או תוכנה כזו או אחרת.
לא בטוח שהבנתי אותך, אתה נראה לי מתבלבל-אני מדבר פה רק על האתר GOG ספציפית. אם תוריד את Beneath/Lure מאתר אחר, כן תצטרך DOSBox או ScummVM או כל דבר אחר. מהאתר GOG ספציפית אין צורך, זה אחד מהדברים שמיוחדים בו, כאמור.
עריכה: אה, כן, עכשיו הבנתי. הם לא ברורים מספיק בעניין הזה, אומרים שזה עובד על XP ו-Vista, ולא מציינים שימוש ב-DOSBox. ככה גם הבנתי מהאתר שממנו הגעתי לשם. אבל יכול להיות שבפועל זה אחרת. אני מניח ש-DOSBox יודעים יותר טוב.
עריכה 2: מה שכן, מקבלים גם את ספר הקומיקס עם BaSS, לא יודע אם זה ככה גם בהורדה מ-Scumm...
עריכה: אה, כן, עכשיו הבנתי. הם לא ברורים מספיק בעניין הזה, אומרים שזה עובד על XP ו-Vista, ולא מציינים שימוש ב-DOSBox. ככה גם הבנתי מהאתר שממנו הגעתי לשם. אבל יכול להיות שבפועל זה אחרת. אני מניח ש-DOSBox יודעים יותר טוב.
עריכה 2: מה שכן, מקבלים גם את ספר הקומיקס עם BaSS, לא יודע אם זה ככה גם בהורדה מ-Scumm...
מכיוון שבדקתי את GOG לא מעט...אני יכול להעיד שסביר מאוד להניח שההורדה כן כוללת את דוס בוקס... ועכשיו ראיתי גם שדוס בוקס בעצמם תומכים בGOG (זה מסביר למה המפתחים של דוס בוקס עושים את העבודה שהחבר'ה של GOG אמורים לעשות בכל מה שקשור לתמיכה טכנית...).
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
הם לא, אבל קבוצת DOSBox כן מציינת את זה.עידן כתב:אה, כן, עכשיו הבנתי. הם לא ברורים מספיק בעניין הזה, אומרים שזה עובד על XP ו-Vista, ולא מציינים שימוש ב-DOSBox.
זכור לי שנתקלתי בהם מתישהו, כנראה מידיעה באיזשהו אתר ישראלי, ודובר שם על התנערות רצינית שלהם מכל מה שקשור לתמיכה במשחקים שלהם ("שלהם"... שהם מוכרים).Qbix כתב:A new site has launched: GOG.COM - they sell pc oldies and use DOSBox for their DOS titles.
[עריכה]
אה, אופס, והנה הרי הוא מגיב לפני...
זה היה ב-n00blong של איתי:
http://blog.n00b.co.il/?p=249" target="_blank
[עריכה 2]
אה,
ואותם היה אפשר להוריד מזמן מאתר ScummVm הרשמי.עידן כתב:כי הם הוסיפו שם את Beneath A Steel Sky ו-Lure Of The Tempress, אותם אפשר להוריד בחינם