אני עושה mount ל iso של המשחק שהוא אגב 2.5 גי'גה בערך, ומתקין אותו בשפה ספרדית (כי אין אופציה אחרת) , לאחר מכן הוא יוצר קובץ קיצור דרך ב desktop, כשמפעילים אותו מקבלים אופציה לשנות את השפה הספרדית לאנגלית... לאחר שאני משנה ומנסה להפעיל את המשחק הוא מעלה dosbox ולא עובד כלל, אז אני מנסה בלי לשנות את השפה ושוב אותו הדבר (מעלה דוסבוקס ונסגר מייד)
נכנסתי לספריית ההתקנה של המשחק ומצאתי שם סיפריית דוסבוקס בנוסף למשחק עצמו נכנסתי לספריית הדוסבוקס והסתכלתי בקובץ dosbox.ini בחלק התחתון וקיבלתי שורה ארוכהההה מאוד שהולכת ככה:
mount C "c:\Programmi\Access Software\UAKM\MOON"
imgmount F "c:\Programmi\Access Software\UAKM\MOON\GAMEDATA\UAKM1.ISO" -t iso
imgmount G "c:\Programmi\Access Software\UAKM\MOON\GAMEDATA\UAKM2.ISO" -t iso
imgmount H "c:\Programmi\Access Software\UAKM\MOON\GAMEDATA\UAKM3.iso" -t iso
imgmount I "c:\Programmi\Access Software\UAKM\MOON\GAMEDATA\UAKM4.iso" -t iso
C:
cd \
MOON.EXE
exit
יש לציין שהכל בשורה אחת....
לאחר שראיתי את ה programmi הבנתי שזה כינוי ל program files בספרדית ולכן שיניתי איפה שכתוב programmi ל program files. לאחר השינוי ניסיתי שוב להריץ את המשחק ישירות מקובץ בתוך סיפריית דוסבוקס שההתקנה של המשחק יצרה לי (כי היה שם קובץ exe כזה עם אייקון של המשחק, והופה המשחק עובד... איזה יופי, הבעיה היחידה היא שזה בספרדית ואין לי מושג מה קורה שם... אז המשכתי לנסות....
ניסיתי להפעיל את המשחק מהקיצור דרך של ה desktop ושוב הוא הביא לי מסך תפריט עם אפשרות בחירה באנגלית, אז הפעלתי את האנגלית וזה שוב הפעיל את המשחק מהדוסבוקס שלו ונסגר מייד, אז הפעלתי את המשחק שוב מקובץ ה desktop והפעם לא שיניתי לאנגלית, נשארתי בספרדית... והמשחק עובד...
אז ממצב שהמשחק לא עובד בכלל כרגע הוא חצי עובד, כי אני לא מצליח להפעיל באנגלית וזו כנראה הבעיה היחידה של המשחק.
anybody שיוכל לעזור לי עם המשחק הזה אני אהיה more then happy
תודה לכל העוזרים