מחפש משחק nibbly בלי super
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
winter40000
- משתמש רשום

מחפש משחק nibbly בלי super
הנחתי שאם יש super nibbly אז כנראה שזה חידוש של Nibbly ישן כלשהו, זה פשוט משחק גאוני, למישהו יש מושג אם יש nibbly יותר ישן ואם כן מה השם ..או שזה פשוט super nibbly מההתחלה?
-
winter40000
- משתמש רשום

Re: מחפש משחק nibbly בלי super
אוקיי nibbles??? לא ניבלי ולא שמיבלי! (איזה זקן אני) אחרי חיפוש לא קצר בגוגל, זה התחיל בתור Qbasic?? ועוד של מייקרוסופט? אני חייב לציין שמייקרוסופט עשו שני דברים טובים, 1)דוס. 2)ניבלס!
אגב, כל אתר שמנסים להוריד ממנו את nibbles המקורי של Qbasic מבקש להרשם אליו או לעשות איזשהו תהליך מייגע... זה לא נשמע מוזר? או שאני פשוט לא מבין מה קורה באתרים האלה
אגב, כל אתר שמנסים להוריד ממנו את nibbles המקורי של Qbasic מבקש להרשם אליו או לעשות איזשהו תהליך מייגע... זה לא נשמע מוזר? או שאני פשוט לא מבין מה קורה באתרים האלה
נערך לאחרונה על ידי winter40000 ב ש' נובמבר 29, 2008 7:08 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
...just wanted to add
אני חייב לציין ש-Micro$oft לא עשו את DOS ומה שהם עשו ל-DOS היה רע מאד וסבלנו ממנו לאורך שנים.
אבל Nibbles (וגם Gorillas) באמת משחקים נהדרים. מספיק טובים כדי לגרום לי להוסיף אותם לאוסף שלי.
אבל Nibbles (וגם Gorillas) באמת משחקים נהדרים. מספיק טובים כדי לגרום לי להוסיף אותם לאוסף שלי.
-
winter40000
- משתמש רשום

אם אתה מתכוון ל DOS/360 אז אני לא מספיק זקן כדי לדעת לגבי זה כי אף פעם לא הפעלתי אותה...
אם הכוונה ל dos86 אז יש סיכוי שלא שמתי לב כי היה לי מחשב בשנות ה 80 המוקדמות... אבל רק לקראת סוף שנות השמונים ידעתי פחות או יותר בכלל מה זה דוס, ונראה לי שעד היום הכוונה שלי הייתה ל ms-dos בלבד (כן לצערי של microsoft) ואין לי מושג מה ההבדלים ומה microsodt עשו לדוס המקורי
אם הכוונה ל dos86 אז יש סיכוי שלא שמתי לב כי היה לי מחשב בשנות ה 80 המוקדמות... אבל רק לקראת סוף שנות השמונים ידעתי פחות או יותר בכלל מה זה דוס, ונראה לי שעד היום הכוונה שלי הייתה ל ms-dos בלבד (כן לצערי של microsoft) ואין לי מושג מה ההבדלים ומה microsodt עשו לדוס המקורי
"you don't have to be old to be wise"
לא צריך להיות זקן או להפעיל גרסאות ישנות כדי לדעת עליהן, המידע זמין ברשת.
וזה לא ממש מה ש-Micro$oft עשו ל-DOS אלא יותר מה שהם לא-עשו, וזה לא לפתח את המערכת אלא רק להעמיס עליה. (ע"ע חלונות 98-95-Me)
וזה לא ממש מה ש-Micro$oft עשו ל-DOS אלא יותר מה שהם לא-עשו, וזה לא לפתח את המערכת אלא רק להעמיס עליה. (ע"ע חלונות 98-95-Me)
-
winter40000
- משתמש רשום

אני לא זוכר שלחלונות היה קשר לדוס... היה אפשר להפעיל אותן בנפרד לא?
...gazing through the Windows at the DOS outside
הרבה לא שמו לב.
-
winter40000
- משתמש רשום

- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
מה זאת אומרת מה הקשר?winter40000 כתב:אני לא זוכר שלחלונות היה קשר לדוס... היה אפשר להפעיל אותן בנפרד לא?
C:\>WIN
לא מוכר לך?
-
winter40000
- משתמש רשום

תאכלס, ring a bell

שכחתי את האפשרות המוזרה הזו וכשהייתי קטן חשבתי לעצמי איך לעזאזאל פתאום אפשר להיכנס למצב גרפי ממצב dos...
מעניין אם startX של לינוקס הועתק מ win
שכחתי את האפשרות המוזרה הזו וכשהייתי קטן חשבתי לעצמי איך לעזאזאל פתאום אפשר להיכנס למצב גרפי ממצב dos...
מעניין אם startX של לינוקס הועתק מ win