מחפש את triple play baseball הראשון שיצא (נראה לי ב 98)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
winter40000
- משתמש רשום

מחפש את triple play baseball הראשון שיצא (נראה לי ב 98)
למישהו יש מושג איכן למצוא את המשחק המלא? חיפשתי בכל מקום פשוט אין!
-
winter40000
- משתמש רשום

Re: מחפש את triple play baseball הראשון שיצא (נראה לי ב 98)
אין את המשחק הזה בשומקום , סרט! אם מישהו ימצא לי אותו אני מוכן לתת לו 4 דיסקים של די וי די מסודרים מ a עד z עם שמות של משחקים ישנים וכמובן את המשחקים עצמם (כן מסתבר שיש 4 דיסקים של דיוידי עם כל המשחקים בעולם)
לא שחיפשתי, אבל אני רוצה להבין, אתה מחפש את הראשון (Triple Play 97) או את זה שיצא ב-98 (השלישי) ?
-
winter40000
- משתמש רשום

אני מחפש את הראשון, כנראה שיצא ב 97, אני מחפש אותו שנים כבר, אין אפשרות להוריד בשומקום
הוא לא יצא ב 97, הוא יצא ב 96. השם הוא Triple Play 97 אבל השנה היא 96, בדיוק כמו שאר הסדרות של EA Sports שיצאו להן המשכים כל שנה (FIFA, NBA Live וכו') - שנת ההוצאה היא שנה לפני זו שמופיעה בשם הכותר.
אני אנסה לחפש מחר.
אני אנסה לחפש מחר.
-
winter40000
- משתמש רשום

מצאתי רק ריפ (בסביבות ה-50 מגה), זה מספיק לך?
(לא חיפשתי לPSX, רק למחשב)
(לא חיפשתי לPSX, רק למחשב)
אני יכול לסדר לך הורדה(איטית, כ-270 מגה מכווץ) של המשחק בגרסת הפלייסטיישן, אם בא לך(וגם של הגרסאות החדשות יותר).
עריכה: יש גם Triple Play ישן יותר, Triple Play 96, בגרסה לג'נסיס. את זה כבר לא בעייה לסדר אם אתה רוצה(אבל אני מניח שאתה מחפש את הגרסה של 97).
עריכה: יש גם Triple Play ישן יותר, Triple Play 96, בגרסה לג'נסיס. את זה כבר לא בעייה לסדר אם אתה רוצה(אבל אני מניח שאתה מחפש את הגרסה של 97).
-
winter40000
- משתמש רשום

קודם תודה רבה... אין לי מושג מה היכולות חפירה שלכם באינטרנט אבל הם כנראה עצומים , כי כבר כמה אנשים מחפשים אותו ועדיין לא מצאנו משהו רציני,
Og: בקשר ל 50 מגה, (בהנחה שזה בכיווץ) אני זוכר שזה היה בערך 90 מגה לאחר פתיחה מכיווץ אז אני אשמח אם תוכל להעלות קישור.. ותודה על העזרה
עידן: תעלה את הגרסאות שאתה מדבר עליהם אם אתה יכול אני הולך לעשות היכל קדוש של המשחק הזה, אפילו לטלפונים סלולרים
ושוב תודה רבה!
אתם גאונים!
Og: בקשר ל 50 מגה, (בהנחה שזה בכיווץ) אני זוכר שזה היה בערך 90 מגה לאחר פתיחה מכיווץ אז אני אשמח אם תוכל להעלות קישור.. ותודה על העזרה
עידן: תעלה את הגרסאות שאתה מדבר עליהם אם אתה יכול אני הולך לעשות היכל קדוש של המשחק הזה, אפילו לטלפונים סלולרים
אתם גאונים!
לא, אם לא הבנת ממה שהסברת, אני יכול לתת לינקים להורדה, זה לא שלי. פשוט אני לא הולך לתת את האתר פה כי יש שם גם דברים שקצת חדשים מידי לכאן...
-
winter40000
- משתמש רשום

כן זה בערך 90 מגה לא מכווץ. זה אומר שעד היום שיחקת רק בריפ? אז כנראה שלא תחסר לך המוזיקה... הנה הקישור:winter40000 כתב:Og: בקשר ל 50 מגה, (בהנחה שזה בכיווץ) אני זוכר שזה היה בערך 90 מגה לאחר פתיחה מכיווץ אז אני אשמח אם תוכל להעלות קישור.. ותודה על העזרה
http://www.megaupload.com/?d=F0UY0ETG" target="_blank
-
winter40000
- משתמש רשום

מגניב, עכשיו אני יודע גם מה המשמעות של המושג rip
תודה רבה Og... אני יוצא מגדרי פה, הייתי מעלה קישור שלי יוצא מגדרי אם זה היה קשור! אני מחפש את המשחק הזה שנים!!
תודה רבה Og... אני יוצא מגדרי פה, הייתי מעלה קישור שלי יוצא מגדרי אם זה היה קשור! אני מחפש את המשחק הזה שנים!!
-
winter40000
- משתמש רשום

עזרה- מצלמה קופצת frames בזמן המשחק
יש לי תקלה, הורדתי את ה משחק triple play , דרך דוסבוקס היא עובדת (ניסיתי גם virtual pc --> win95 אבל הוא טוען שזה משחק לדוס, בכל מקרה, ב xp בדוסבוקס זה עובד , התפריט עובד דיי בסדר, הכל רץ בסדר אבל כשאני מגיע למשחק עצמו והמצלמה צריכה לזוז כדי לעקוב אחרי השחקנים וכאלה אז זה ממש קופץ בצורה מוגזמת כאילו הכרטיס מסך שלי דפוק, כשאני אומר קופץ אני מתכוון שזה כאילו איטי ממש עד כדי המצאת האנימציה ע"י דפים שרצים אחד אחרי השני במהירות כדי שהמביט יחשוב שזה אנימציה....... איך אני מסדר דבר כזה?