civilization - בעיה בהפעלת המשחק - run-time error
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
צפוני במלרע
- משתמש רשום

civilization - בעיה בהפעלת המשחק - run-time error
הורדתי את civilization מהאתר, שמרתי את קובץ הזיפ-7, פתחתי אותו ויצרתי פרופיל המפעיל את קובץ GO.
אלא שכשאני מנסה להריץ את התוכנית היא נתקעת אחרי שלב ההגדרות: אני בוחר תכונות מסך, קול ומקשים, ומיד אחר כך מופיעה הודעת שגיאה והתוכנית מופסקת.
הודעת השגיאה:
run-time error R6003
- Integer divide by 0
ניסיתי להוריד קובץ מהגיבוי, וניסיתי להוריד שוב מהאתר - הבעיה חוזרת על עצמה.
אין לי בעיה בהרצת קבצים אחרים מהאתר.
רעיונות? אני ממש מתגעגע לציוויליזציה...
תודה!
אלא שכשאני מנסה להריץ את התוכנית היא נתקעת אחרי שלב ההגדרות: אני בוחר תכונות מסך, קול ומקשים, ומיד אחר כך מופיעה הודעת שגיאה והתוכנית מופסקת.
הודעת השגיאה:
run-time error R6003
- Integer divide by 0
ניסיתי להוריד קובץ מהגיבוי, וניסיתי להוריד שוב מהאתר - הבעיה חוזרת על עצמה.
אין לי בעיה בהרצת קבצים אחרים מהאתר.
רעיונות? אני ממש מתגעגע לציוויליזציה...
תודה!
-
אורח
Re: civilization - בעיה בהפעלת המשחק - run-time error
ה civilization החדש הוא בדיוק כמו זה רק הרבה הרבה הרבה יותר טוב.
-
צפוני במלרע
- משתמש רשום

לא כל כך הבנתי איך התשובה מתייחסת לשאלה, ומה אני אמור לעשות איתה גם לעצם העניין...?
אני מניח שזה אומר שאתה מפעיל דרך דוסבוקס, או דיפנד+דוסבוקס, כן?צפוני במלרע כתב:ויצרתי פרופיל המפעיל את קובץ GO.
-
צפוני במלרע
- משתמש רשום

אכן.Og כתב:אני מניח שזה אומר שאתה מפעיל דרך דוסבוקס, או דיפנד+דוסבוקס, כן?צפוני במלרע כתב:ויצרתי פרופיל המפעיל את קובץ GO.
חיפוש השגיאה באינטרנט מראה שהיא נגרמת מכך שהמחשב (או במקרה הזה, דוסבוקס) מהיר מדי עבור המשחק, הבעיה היא, שאני לא מצליח לשחזר את השגיאה שלך. המשחק מגיע לתפריט הראשי אצלי בכל פעם, גם כשאני מגדיר את המהירות בדוסבוקס למקסימום האפשרי.
האם אתה משתמש בדוסבוקס 0.72?
אם כן, נסה לגרור את הקובץ go.bat לקיצור הדרך בשולחן העבודה. אם המשחק עובד בצורה הזו, ננסה להבין היכן הבעיה בפרופיל שיצרת.
אם גם כך המשחק נותן את אותה השגיאה, אנא אמור לי את ההגדרות שאתה בוחר עם הפעלת המשחק.
האם אתה משתמש בדוסבוקס 0.72?
אם כן, נסה לגרור את הקובץ go.bat לקיצור הדרך בשולחן העבודה. אם המשחק עובד בצורה הזו, ננסה להבין היכן הבעיה בפרופיל שיצרת.
אם גם כך המשחק נותן את אותה השגיאה, אנא אמור לי את ההגדרות שאתה בוחר עם הפעלת המשחק.
-
צפוני במלרע
- משתמש רשום

אני משתמש בדוסבוקס 0.72. אני לא בטוח שהבנתי את כוונתך בעניין קובץ go.Og כתב: האם אתה משתמש בדוסבוקס 0.72?
אם אתה מתכוון שאפעיל את קובץ GO מקיצור דרך בשולחן העבודה בלי דוסבוקס, אז ניסיתי, וזה תוקע את התוכנה באותו שלב, אבל בלי ההודעה - פשוט עם ריבוע קטן ומהבהב ליד הבחירה בעכבר ומקלדת.
אם אתה מתכוון ליצור קיצור דרך ולהפעיל אותו עם הדוסבוקס, אז לא הצלחתי להפנות את הדוסבוקס לקיצור הדרך בפרופיל.
אם התכוונת למשהו אחר בכלל, תסביר לי בבקשה
המון תודה בכל מקרה!
התכוונתי שתשתמש בשיטת הגרירה (גלול מעט למטה בקישור הנ"ל עד הכותרת "הפעלה בסיסית: שיטת הגרירה ") כדי להפעיל את המשחק. אם משום מה אין בשולחן העבודה שלך קיצור דרך לדוסבוקס, אתה יכול לגרור את הקובץ go לקובץ ההפעלה של דוסבוקס (שנמצא כברירת מחדל ב c:\program files\dosbox0.72) כפי שמתואר בקישור.
-
צפוני במלרע
- משתמש רשום

עובד. תודה! השתמשתי בסתם הגדרות, 1 כל הדרך, בלי סאונד.
בפרופיל בדוסבוקס, השתמשתי בהגדרות ברירת המחדל.
אודה לך אם יש לך עוד רעיונות.
מועדים לשמחה
בפרופיל בדוסבוקס, השתמשתי בהגדרות ברירת המחדל.
אודה לך אם יש לך עוד רעיונות.
מועדים לשמחה
לא כ"כ הבנתי מה עובד... שיטת הגרירה עובדת אבל אתה עדיין מקבל את אותה השגיאה, או שאתה לא מקבל את השגיאה איתה אלא רק דרך דיפנד.
-
צפוני במלרע
- משתמש רשום

סליחה. שיטת הגרירה עובדת, ואפשר לשחק בלי בעיה, כמעט.
דרך הדיפנד אני עדיין מקבל את הודעת השגיאה, כך שכפי שציינת, כנראה שיש בעיה בהגדרת הפרופיל, שעבורו השתמשתי כאמור בברירות המחדל.
הבעיה היחידה בהפעלת המשחק דרך שיטת הגרירה היא, שאי אפשר להפעיל שום חלון אחר בזמן המשחק, וגם אחרי סיומו הדרך היחידה לסגור את החלון היא על ידי מנהל המשימות ובלאגן.
אבל אני כבר מכור מחדש...
דרך הדיפנד אני עדיין מקבל את הודעת השגיאה, כך שכפי שציינת, כנראה שיש בעיה בהגדרת הפרופיל, שעבורו השתמשתי כאמור בברירות המחדל.
הבעיה היחידה בהפעלת המשחק דרך שיטת הגרירה היא, שאי אפשר להפעיל שום חלון אחר בזמן המשחק, וגם אחרי סיומו הדרך היחידה לסגור את החלון היא על ידי מנהל המשימות ובלאגן.
אבל אני כבר מכור מחדש...
מה ז"א?צפוני במלרע כתב:אי אפשר להפעיל שום חלון אחר בזמן המשחק
Ctrl+F9 לא עובד?צפוני במלרע כתב:וגם אחרי סיומו הדרך היחידה לסגור את החלון היא על ידי מנהל המשימות ובלאגן.
ויציאה מהמשחק בעזרת התפריטים וכתיבת EXIT בדוסבוקס גם לא?
בכל מקרה, כל שאתה צריך לעשות עכשיו זה לפרוש בפני את קובץ ה conf שדיפנד יצר עבור המשחק, אך מכיוון שאינני משתמש בדיפנד, אני לא יכול לומר לך היכן ניתן למצוא את הקובץ הזה (או אפילו מהן הגדרות ברירת המחדל), אני מקווה שבקרוב יגיע מישהו שיותר בקי ממני ב D-Fend ויעזור לי לעזור לך.
(אם עד מחרתיים זה לא קרה, אנא הקפץ את השרשור ואני אנסה לאלתר משהו)
-
צפוני במלרע
- משתמש רשום

המון המון תודה
אני אעדכן
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני לא מכיר את השגיאה, לא מבין מה היא אומרת יותר ממה שנאמר כבר ולכן אין לי רעיון מה ביצירת הפרופיל ב-D-Fend היה עשוי לגרום לזה. אני חושב שברירות המחדל של D-Fend עבור הגדרות הזיכרון זהות פחות או יותר לאלו של DOSBox, וזה יהיה ההימור השני שלי. ההימור הראשון, וגם השינוי הבולט ביותר לכאורה בין הפעלה ב"שיטת הגרירה" לבין הגדרת פרופיל אוטומטית ב-D-Fend הוא בהרכבה. בראשון מדובר בהרכבת תיקיית המשחק ככונן הקשיח ובשני מדובר בהרכבת הכונן הקשיח עצמו. לא יודע אם זה עשוי לגרום לשגיאה כזו, אבל בעניין הזה בדרך-כלל טמון הפתרון כשמשחק עובד ב-DOSBox בצורה ישירה וב-D-Fend לא.
בכל מקרה, תיקיית הפרופילים וקבצי ה-Conf נמצאים בתיקייה "Confs" בתיקיית ההתקנה של D-Fend.
בכל מקרה, תיקיית הפרופילים וקבצי ה-Conf נמצאים בתיקייה "Confs" בתיקיית ההתקנה של D-Fend.
ומזה לא הבנתי כלום. זה לא קורה לך כשאתה מפעיל דרך D-Fend? ומה שהציע עוג לא פתר את הבעיה?צפוני במלרע כתב:הבעיה היחידה בהפעלת המשחק דרך שיטת הגרירה היא, שאי אפשר להפעיל שום חלון אחר בזמן המשחק, וגם אחרי סיומו הדרך היחידה לסגור את החלון היא על ידי מנהל המשימות ובלאגן.
אוקיי, צפוני, אם תוכל לאתר את הפרופיל של קולניזציה ולהעתיק את תוכנו כקוד להודעה הבאה שלך, אני אבדוק אצלי.Radioactive Grandpa כתב:בכל מקרה, תיקיית הפרופילים וקבצי ה-Conf נמצאים בתיקייה "Confs" בתיקיית ההתקנה של D-Fend.
אם אתה לא יודע כיצד לפתוח את קובץ ה conf עם NOTEPAD, אתה יכול פשוט להעלות אותו לאתר אחסון כלשהו.