Day Of The Tentacle עם דבוב
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
Day Of The Tentacle עם דבוב
מי שרוצה העלתי את המשחק המלא עם דיבוב..
http://www.fileflyer.com/view/zaGvHCl
http://www.fileflyer.com/view/zaGvHCl
Re: Day Of The Tentacle עם דבוב
נחמד מאוד, אבל המשחק כבר קיים באתר. בשביל להפעיל את הדיבוב פשוט צריך לשנות את האפשרויות בקובץ ההתקנה.
-
אורח
מה שבאתר זה בלי הדיבוב..הוא שוקל רק 6 מגה אז זה לא הגיוני שזה עם הדיבוב
-
R.G
דומני שאתה שוגה, יויו. כפי הידוע לי, המשחק המצוי באתר הוא גרסת התקליטונים (גם הפרש הגודל העצום מעיד על כך), שאין בו דיבוב, אולי פרט לסרטוני הפתיחה. בגרסת התקליטור ישנו דיבוב לאורך כל המשחק, בכל משפט של כל דמות. אני גם זוכר שנאלצתי להוריד אותה ממקור אחר בשעתו.
האם הרצועות דחוסות באמצעות MP3/OGG כך שאפשר לשחק רק בScummVM או שאפשר לשחק גם בדוס?
it's Day Of The Tentacle not Loom
אין רצועות, לפי קובץ הקריאה זו גרסת התקליטונים עם קובץ Monster.sou מהתקליטור.
אתה צודק. לא היה לי חשק להמשיך מעבר להתחלה...R.G כתב:שאין בו דיבוב, אולי פרט לסרטוני הפתיחה.
נוסטלגיה?R.G כתב:. אני גם זוכר שנאלצתי להוריד אותה ממקור אחר בשעתו.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא חושב. נראה לי איזה ISO מ-eMule.
איזה הפסד.
yoyole123 כתב:אתה צודק. לא היה לי חשק להמשיך מעבר להתחלה...
איזה הפסד.
לא ויתרתי, דחיתי. אני עוד אשחק.Radioactive Grandpa כתב:
איזה הפסד.
Re: it's Day Of The Tentacle not Loom
אוקיי, פשוט בדקתי הורדה אחרת שמצאתי בUG והיה כתוב שם שהדיבוב מכווץ בOGG (ולכן אפשר לשחק רק דרך ScummVM) ומכיוון שההורדה ששם היא פחות או יותר באותו הגודל, הנחתי שגם זו מתאימה רק לScummVM. קצת מוזר לי שלא, אבל ממש אין לי כח להתעמק בעניין כרגע.BluePrint כתב:אין רצועות, לפי קובץ הקריאה זו גרסת התקליטונים עם קובץ Monster.sou מהתקליטור.
day of the spectacle
DotT עם דיבוב ב-ogg? איך זה עובד?
רק Loom היה מדובב ע"י רצועת קול, כל שאר המשחקים של Lucas Arts "דיברו" מדגימות קול בקבצים. (בקובץ)
רק Loom היה מדובב ע"י רצועת קול, כל שאר המשחקים של Lucas Arts "דיברו" מדגימות קול בקבצים. (בקובץ)
-
אורח
אני הצלחתי להפעיל את המשחק עם דיבור גם בScummVM וגם בדוסבוקס אבל בscumm זה עובד יותר טוב...
בכל המשחקים שנתמכים ע"י ScummVM ועם דחיסת קול, ההמרה מתבצעת ע"י תוכנות מיוחדות שניתן להוריד באתר הבית של ScummVM (תחת Tools). כך דחסנו (או יותר נכון, גורדי דחס) את הקול בFOTAQ.BluePrint כתב:DotT עם דיבוב ב-ogg? איך זה עובד?
I didn't know that
Cool