במישחק מורטל קומבט 2 כתום שלנוב סייבוט וסמוק יש את הכוחות של סקורפיון ולג'ייד את הכוחות של קיטנה זה לא נכון יש לכל אחד כוח משלו וגם קמוליון הבן והבת מופיעים שם אבל לא היצלחתי לשחק עים החבוית
מוזר כניראה שאחותי הזו שקראו לה מחפשת מישחק קיבלה את הגירסה שהייתה לנו
יש לכם תעות השאילתא
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: יש לכם תעות השאילתא
תום, כבר פתחת דיון בעבר על אותו נושא וכבר טענת שם כל מיני טענות חסרות שחר כמו כאן.
אני חוזר פחות או יותר על מה שהשבתי לך אז ובצורה מסכמת ומשתמעת מכך:
1. מה שכתוב בערכי השאילתא של מורטל קומבט 2 נכון, בדוק ומדויק.
2. אם אתה מתייחס לאיזו גרסת חובבים בה שינו את המשחק - זה לא רלוונטי בשום צורה למשחק המקורי שאליו מן הסתם הערך בשאילתא מתייחס. המירב הרלוונטי מטענה כזו היא שתציין את הגרסה ונדע כולנו שזה מה שאפשר לעשות בה וכמה זה כיף.
3. נסיתי להמחיש לך שאני מצוי בצורה די מעמיקה ברקע עליו נכתב מה שכתוב בשאילתא. בעניין כל טענה שיש לך שבאה לסתור משהו שנכתב שם - אם אין לך הוכחה (כלומר, סרטון וידאו שאתה הקלטת בעצמך מהמשחק המקורי בלבד, כמו הגרסה שאתה יכול להוריד מהאתר למשל [תמונת GIF שמצאת ברשת היא לדוגמא הדבר הכי רחוק מהוכחה שניתן להעלות על הדעת]) - אני לא מתכוון להתייחס להבלים האלו.
אם תמשיך לקשקש בעובדות מסולפות וחסרות שחר בכוונה לסתור מה שנאמר בביסוס - נתייחס אליך כאל טרול.
כמה מילים אני מבזבז על טרולים. איזה דביל אני.
אני חוזר פחות או יותר על מה שהשבתי לך אז ובצורה מסכמת ומשתמעת מכך:
1. מה שכתוב בערכי השאילתא של מורטל קומבט 2 נכון, בדוק ומדויק.
2. אם אתה מתייחס לאיזו גרסת חובבים בה שינו את המשחק - זה לא רלוונטי בשום צורה למשחק המקורי שאליו מן הסתם הערך בשאילתא מתייחס. המירב הרלוונטי מטענה כזו היא שתציין את הגרסה ונדע כולנו שזה מה שאפשר לעשות בה וכמה זה כיף.
3. נסיתי להמחיש לך שאני מצוי בצורה די מעמיקה ברקע עליו נכתב מה שכתוב בשאילתא. בעניין כל טענה שיש לך שבאה לסתור משהו שנכתב שם - אם אין לך הוכחה (כלומר, סרטון וידאו שאתה הקלטת בעצמך מהמשחק המקורי בלבד, כמו הגרסה שאתה יכול להוריד מהאתר למשל [תמונת GIF שמצאת ברשת היא לדוגמא הדבר הכי רחוק מהוכחה שניתן להעלות על הדעת]) - אני לא מתכוון להתייחס להבלים האלו.
אם תמשיך לקשקש בעובדות מסולפות וחסרות שחר בכוונה לסתור מה שנאמר בביסוס - נתייחס אליך כאל טרול.
כמה מילים אני מבזבז על טרולים. איזה דביל אני.
-
אורח
Re: יש לכם תעות השאילתא
אני לא הורדתי מהאתר שלכם כניראה זו גירסה מיוחדת הינה תמונה של קיטנה נגד ג'ייד שזורקת את העלה שלה ולא מניפה כמו שקיטנה זורקת http://www.imagebam.com/image/b2ba1b12238918" target="_blank
סליחה על זה שהתמונה קטנה התמונה יצאה מפוקששת בצדדים
אים אני מרגיז מישהו אז סליחה אני לא נגד שאילתא אני מאוד אוהב את האתר וממליץ אליו אני בא בכוונה לעזור
למה את מיתכוון שאתה אומר טרול
סליחה על זה שהתמונה קטנה התמונה יצאה מפוקששת בצדדים
אים אני מרגיז מישהו אז סליחה אני לא נגד שאילתא אני מאוד אוהב את האתר וממליץ אליו אני בא בכוונה לעזור
למה את מיתכוון שאתה אומר טרול