מדובר במשחק JURRASIC WAR(ניתן למצוא עליו פרטים להוריד אותו בחינם בhttp://www.the-underdogs.info/game.php?id=4606)
לאחר שקראתי את מדריך הDOSBOX של OG לאפשור משחקי רשת ישנים ונערכו ניסיונות רבים לצלוח במשימה אך לצערי כולם עלו בתוהו במשך שעות רבות אני נאלץ לפנות לעזרה..
מראש אני אומר שהבעיה יכולה לנבוע מהראוטר שלמרות פתיחת הפורטים 231,23 במספר דרכים עדיין חוסם אותם..
הקונפיגורציה בשתי המחשבים בDOSBOX 0.72 היא:
serial1=dummy
serial2=modem
serial3=disabled
serial4=disabled
ipx=true
יש לציין בקשותי ROUTER של EDIMAX BR-6204wg
אז ככה למשחק יש אפשרות רשת של NULL MODEM , MODEM , לפי המדריך הדרך הפשוטה ביותר היא לדמות התקשרות של חיוג ומענה, הבעיה היא שלא ניתן לחייג(לא קורה כלום שמפעילים את טריגר החיוג) כאשר מריצים את המשחק דרך DOSBOX אלה רק לחכות לצלצול, אם מפעלים את המשחק ללא DOSBOX אפשר לחייג ויש את הקונסול חיוג גם.. , זה מוביל אותי לדבר שלא הבנתי.. , אם אני מנסה להפעיל את המשחק ברשת הביתית וצריך להכניס IP פומבי והרי לשתי המחשבים אותו IP פומבי אז יש קונפליקט קבוע שמנסים להתחבר לIP... , לאחר מכן ניסיתי גם להכנס בTERMINAT ולהתקשר לIP שעוד פעם עולה הבעיה ויש IP פומבי זהה לשתי המחשבים.. , כמובן שניסיתי לחייג גם לIP הפנימי אך ישר הוא רושם NO CARRIER , נראה שפורט 23 עדיין חסום!? או שאין קשר בכלל לIP הפנימי.. , גם בשיטת הIPXNET אין אפשרות והוא לא מצליח להתחבר לIPXNET SERVER... , אם בכל זאת אני נכנס למשחק בלי לעשות שום דבר מלבד השינויים בCONFIG של הDOSBOX שרשומים במדריך ועושה NULL MODEM הוא נכנס למצב של חדר לובי אך בשתי המחשבים אין סינכרון ושתיהן במצב של SUB ולא HOST ואם מנסים לעשות START למשחק מגיעים למסך שחור או בקיצור נתקע...
אני מאוד להוט לשחק במשחק הזה ברשת הביתית ואשמח לקבל כל עצה אפשרית, וזה אחלה משחק בלי שום קשר אז שיהיה בכיף