אהבתי מאוד את הקונספט של משחקי סיימון, חיפוש חפצים, בחירת תשובות בשיחה, פתרון בעיות...
מישהו יכול להמליץ לי על עוד משחקים בסגנון הזה?
מה שמאוד עזר בסיימון זה שיש תרגום לעברית, אני לא יודע עוד כמה משחקים בסגנון הזה תורגמו לעברית (אני יודע רק שגובלינים 3) בכל מקרה, מי שמכיר משהו בסגנון בין אם בעברית או בין אם לא...
משחקים בסגנון סיימון
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: משחקים בסגנון סיימון
קוראים לז'אנר הזה קווסטים. (קווסט = מסע)
אתה יכול למצוא כאלו באתר תחת הקטגוריה "משחקי הרפתקאות".
אני אישית ממליץ על המשחק "אי הקופים" (הראשון), למרות שהוא לא בעברית.
יש עוד כמה קווסטים מתורגמים, אך רובם מתאימים לילדים קטנים והם קלים מדי.
יש קווסט ישראלי שיצא לפני בערך שנה שנקרא "אושר בלי גבולות" וניתן להוריד אותו בחינם. (אפשר פשוט לחפש בגוגל)
עוד קווסט ישראלי נחמד הוא זולו. (זה לא השם המלא, אני לא זוכר מה הוא) גם אותו אפשר לחפש.
יש קווסט ישראלי שיצא לפני בערך שנה שנקרא "אושר בלי גבולות" וניתן להוריד אותו בחינם. (אפשר פשוט לחפש בגוגל)
עוד קווסט ישראלי נחמד הוא זולו. (זה לא השם המלא, אני לא זוכר מה הוא) גם אותו אפשר לחפש.
yoyole123 כתב:קוראים לז'אנר הזה קווסטים. (קווסט = מסע)
שיחקת בקווסטים הישראלים?
אתה יכול לתאר לי אותם קצת?
אני יודע גם שהיו "פיפוש" ו"תככי הרייטינג" שהיו פחות רציניים
פיפוש הוא לא ממש קווסט, אבל הוא משחק גדול. פיפוש 2 לעומתו הוא קווסט למהדרין, אך מעט קצר. אני ממליץ עליו בחום בכל מקרה.
ניתן להוריד את המשחקים בסדרה מהאתר הרשמי של חברת גיליוטין.
שיחקתי גם את אושר בלי גבולות. הוא משחק מעט מסובך, אבל אם יש לך סבלנות תוכל לסיים אותו. זולו הוא קווסט יחסית קל ומהנה למדי.
ניתן להוריד את המשחקים בסדרה מהאתר הרשמי של חברת גיליוטין.
שיחקתי גם את אושר בלי גבולות. הוא משחק מעט מסובך, אבל אם יש לך סבלנות תוכל לסיים אותו. זולו הוא קווסט יחסית קל ומהנה למדי.