הוספת הפנתרים הורודים לשאילתא

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

הוספת הפנתרים הורודים לשאילתא

שליחה על ידי Yoyole »

חשבתי שאולי כדאי להוסיף כמה שאלות בקשר למשחקים אל השאילתא. הרעיון שלי הוא להתחיל לשחק עכשיו בכדי לצלם ולענות על כל השאלות, ובושביל כך אצטרך רשימה של שאלות שנשאלות הרבה, כדי שאדע מראש איזה קטע עלי לצלם ולכתוב את תשובתו.

הרשימה שלי בינתיים:
*איך עוברים את האיש השמן בלונדון
*איך עוברים את הסטונהנג'
*מהן ההוכחות שעלי לתת לכלב

יש עוד?
אורח

Re: הוספת הפנתרים הורודים לשאילתא

שליחה על ידי אורח »

לדעתי לא צריך כי אפשר להכנס למשחק ואז בתפריט למעלה של יציא,שינוי קול,טעינה ושמירת משחק יש גם בצד השני של התפריט עזרה ואז נכנסים לעצות וכתוב שם בדיוק מה ואיך לעשות בשביל לעבור כל דבר במשחק.
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

העצות לרוב הם רק רמזים עבים, ולמרות שהמשחק די פשוט תוכל למצוא הרבה שאלות שנשאלו בפורום הזה.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

זה באמת אחלה רעיון. אני מניח שמכל שרשורי המשחק הרשמיים כבר דלית את השאלות שהופיעו בהם.
אתה יכול להריץ חיפוש בפורום עבור "הפנתר הורוד" כדי לנסות לאתר שאלות נוספות.
אם יהיה לי זמן, אני אנסה לאתר שאלות נוספות. כרגע אין לי, מצטער.

כמה טיפים:
- לא כל שאלה צריכה סרטון או תמונה. לפעמים יתר-השקעה גורם לסרבול, ומוטב להשאיר את מרבית העבודה לניסוח. במיוחד בערכים טפלים.
- לא בדיוק טיפ, יותר בקשה אישית: זכור את הסדר הכרונולוגי של מופע הערכים שאתה כותב, ודע לדרג אותם בצורה כללית מבחינת החשיבות שלהם (איזה ערך הוא ממש לעניין, ואיזה ערך כתבת "על הדרך", איזו ג'סטה ככה כי עברת במקום, למרות שזו שאלה של אהבלים).

אולי זה המקום לציין שלפני בערך חודשיים גורדי הצליח להכניס בשאילתא שינוי נפלא שמאפשר את סידור הערכים עצמם בתוך הקטגוריות שלהם (המשחקים). בלי או עם קשר, לפני איזה חודש וחצי התחלתי לעשות איזה מיפוי של סקיצת אובר-אול לשאילתא (התחלתי לעבור על הערכים אחד-אחד ולראות אילו מבניהם זקוקים לשיפוץ), אבל הגעתי בערך למחצית הערכים כשנקטע לי הרצף, ומאז לא היה לי, ועדיין אין לי זמן לסיים את זה. בכל מקרה, אני מתכוון לבקש את עזרת החברים בחלק מהשינויים (כמו למשל לקשר את כל ערך של הנסיכים הפרסיים לשלב המדוייק שלו במשחק), לכשאסיים את המיפוי.
סמל אישי של משתמש
טראנקס
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי טראנקס »

אני יכול לעזור עם זה.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

קבל ח"ח על היוזמה!
8)
סמל אישי של משתמש
Yoyole
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Yoyole »

כנראה שאטפל במחשב שלי רק ביום רביעי (בתקווה שלא בעזרת RESET)
ואז אתחיל.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא