FIFA INTERNATIONAL SOCCER חייב עזרה

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

FIFA INTERNATIONAL SOCCER חייב עזרה

שליחה על ידי dj_anubis »

אוקיי אז החלפתי את ה FRONTEND של DOSBOX ואני משתמש בFRONTEND מצוין שנקרא D.O.G יש קישור אליו באתר של דוסבוקס

אני התלחתי להפעיל את דיוק תוך דקה וחצי בקלות ועובד נפלא

אני חייב שתסבירו לי איך מפעילים את FIFA INTERNATIONAL SOCCER

בבקשה עזרה

אני מיואש לגמרי עם המשחק הזה :cry:
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: FIFA INTERNATIONAL SOCCER חייב עזרה

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אבל איש לא אמר לך שהבעיה היא בכלל בפרונטאנד שאתה משתמש בו. נאמר לך כבר שהבעיה היא בגרסת ה-DOSBox עצמה.
לא די בכך - D.O.G עובד פחות טוב עם גרסאות DOSBox לא קונבנציונליות, קרי - לא רשמיות, מאשר D-Fend, שהרי כזו אתה כנראה צריך.

ולמה נטשת את השרשור הקודם?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

מעביר לפורום הראשי...
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף :cry:
אני לא מבין כלום הורדתי דוסבוקס 0.72 זה לא טוב?
צריך גרסה אחרת?
ואם כן איזה?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

בחיי שהייתי חושב שאתה טרול אם לא הייתי מכיר אותך...

מה קורה איתך גבר? בדר"כ אתה מסתדר עם ההסברים טיק-טק, למה עכשיו אתה מסתבך?

תראה, באמת שזה די פשוט: הורדת מהאתר? כלומר, מכאן:
http://www.old-games.org/games/fifa" target="_blank

אם כן, פשוט תפרוס את המשחק ותפעיל את הקובץ go.bat - בלי דוסבוקס בלי דיפנד, בלי D.O.G בלי כלום, ישירות מחלונות.

רק דבר אחד חשוב, אם הורדת מהקישור שבו רשום "גיבוי להורדה" אז תמחק את זה ותוריד מאיפה שכתוב "הורדת המשחק", כי ההורדה שבקישור "גיבוי להורדה" לא עדכנית ולא תעבוד.
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

הבעייה נפתרה הסיבה שכל כך הסתבכתי זה בגלל שהורדתי את המשחק מאתר אחר ולא את הגרסה שיש באתר.

עכשיו בלי קשר אני באמת רוצה לדעת למה כשאני מריץ את המשחק דרך דוסבוקס זה לא עובד
start dosbox.exe -noconsole -exit

מה המשמעות של כל ערך פה?

יכול להיות שהדוסבוקס עצמו הוא גרסה מיוחדת?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

dj_anubis כתב:יכול להיות שהדוסבוקס עצמו הוא גרסה מיוחדת?
אבל זה הרי מה שחזרנו ואמרנו לך, כל הזמן... *חיוך-ספק-מיואש-ספק-מתעצבן*
בפעם הלא יודע כמה - זו כל הבעיה. וזה מה שכלול בהורדה הזו ולכן פתר אותה. וזה גם מה שמצויין בקובץ "הוראות ומידע.txt".
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

חבר'ה אל תתעצבנו אני מצטער על האי הבנה והמטרה שלי היא בטח לא להרגיז אני פשוט רוצה ללמוד זה הכל

עכשיו בקשר לקובץ של המידע אני רואה ג'יבריש על המסך ולא מצליח לראות עברית יהיה נחמד אם תעזרו לי לפתור גם את הבעיה הזאת

ודבר שני איך ידעתם שצריך גרסה מיוחדת של דוסבוקס מאיפה השגתם

דבר שלישי ראיתי שבריימן עשיתם שיהיה קובץ EXE שהוא בעצם דוסבוקס שמריץ את המשחק איך אפשר לייצר קובץ EXE כזה לשאר המשחקים
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אתה רואה ג'יבריש בתוכן קובץ ה-TXT?? איך אתה מפעיל אותו? לא דרך ה-notepad הפשוט ביותר?
dj_anubis כתב:ודבר שני איך ידעתם שצריך גרסה מיוחדת של דוסבוקס מאיפה השגתם
עוג יענה בשם עצמו כמובן, אבל סביר להניח שזה "known issue" בנוגע למשחק הספציפי הזה, ומי שעוקב אחרי העניינים, כמו הפורומים הרשמיים של DOSBox, עשוי להכיר את הסוגייה הזו.

dj_anubis כתב: דבר שלישי ראיתי שבריימן עשיתם שיהיה קובץ EXE שהוא בעצם דוסבוקס שמריץ את המשחק איך אפשר לייצר קובץ EXE כזה לשאר המשחקים
אני לא הורדתי את ה-Rayman שיש באתר, אבל אם אתה בטוח שזה קובץ EXE סביר להניח שזה אכן DOSBox בכבודו ובעצמו ששינו לו את השם ולא איזה קובץ שהוא סוג של קיצור דרך. כדי לעשות את זה צריך לשנות את הגדרות קובץ ה-config המקורי של DOSBox (מכוון שהוא מובנה, ה-DOSBox - זה אותו קובץ config שנמצא בתיקיית המשחק) ולשנות אותו בהתאם. בקצרה - להכניס את כלל הפקודות שהיית מכניס בשורת הפקודה של DOSBox (כל עניין ההרכבה, הניווט לתיקיית המשחק ופקודת ההרצה) בדיוק בלשונן, לחלק האחרון של הקובץ התחום ב-[autoexec].
כמובן, לעשות דבר כזה זה די דומה לפעולה שפרונטאנד מבצע. פרונטאנד יוצר קובץ config חלופי ומשתמש בו (במקום לשנות את קובץ ה-config המקורי, כמו בדוגמא שלנו). אגב, כדאי לציין שב-D-Fend למשל, וגם בשאר הפרונטאנדים שבדקתי ביניהם D.O.G, ניתן ליצור קיצור דרך למשחק בקלות, ואותו משולחן העבודה למשל או היכן שתיצור אותו תוכל להעביר בקלות לכל מקום. זה אמור לחסוך ממך את העניין הזה.

dj_anubis כתב:start dosbox.exe -noconsole -exit
מה המשמעות של כל ערך פה?
זה פשוט להריץ את DOSBox ללא ה-console (חלון הטקסט האחורי שמתעד כל שינוי בהגדרות, זה שמופיע כשאתה מפעיל את DOSBox בצורה המקורית) ושיסגור את DOSBox אוטומטית כשיוצאים מהמשחק. כמו שאתה מבין, ההגדרות האלו הן הבסיסיות ביותר ואינן קשורות לאם המשחק יעבוד או לא - אלא איך DOSBox יופעל, שהרי איך המשחק יעבוד טמון בגרסה עצמה במקרה הנ"ל, או בהגדרות קובץ ה-config במקרה אחר.

אם אתה באמת רוצה ללמוד על הדברים - אם תקרא את קובץ ה-README של DOSBox תוכל לדעת כמעט הכל.
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

קודם כל תודה על העזרה :P
ובקשר לג'יבריש התשובה היא כן. אני מריץ את הקובץ TXT דרך הNOTEPAD ןאני רואה ג'יבריש דרך אגב גם דרך הWORDPAD זה ככה.

שתהיו בעינינים נגיד אני שם משחק של גורדי להתקנה בעברית. במהלך ההתקנה כל מה שאמור להיות בעברית נראה כג'יבריש למשל במקום לחצן אישור וביטול יש לי ג'יבריש אולי תצליחו לעזור לי לסדר את הזוועה הזאת זה שנים ככה
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

dj_anubis כתב:שתהיו בעינינים נגיד אני שם משחק של גורדי להתקנה בעברית. במהלך ההתקנה כל מה שאמור להיות בעברית נראה כג'יבריש למשל במקום לחצן אישור וביטול יש לי ג'יבריש אולי תצליחו לעזור לי לסדר את הזוועה הזאת זה שנים ככה.
רגע, בוא נעשה הפרדה. המקרה הראשון שדיברנו עליו הוא ג'יבריש שמופיע בצורה הכי בסיסית, אתה, דרך מערכת ההפעלה שלך, Windows XP למשל, מפעיל אותו בפנקס הרשימות - ורואה שם ג'יבריש במקום עברית. מקרה השני הוא שאתה רואה ג'יבריש במקום עברית כשאתה מפעיל משחקים שכותבים בעברית ב-DOS, וזה קורה כשאתה מפעיל אותם ב-DOSBox.

אז קודם כל, בעניין המקרה השני, זו תופעה ידועה ויש לה פתרון פשוט למדי במדור העזרה של האתר.
בעניין המקרה הראשון, השאלה הראשונה היא אם אתה בטוח שאתה מפעיל את הקובץ "הוראות ומידע.txt" ולא למשל "REPLAY.INI" או משהו. אם התשובה היא חיובית, מה קורה כשאתה פותח קובץ טקסט עברי אחר באמצעות ה-Notepad? אתה רואה עברית בסדר?
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

אני לא מריץ שום INI אני מריץ TEXT רגיל בNOTEPAD ורואה ג'יבריש ניסיתי לכתוב קובץ בעברית בWORDPAD ולשמור אותו כTXT ולהריץ בNOTEPAD ראיתי ג'יבריש הוא שאל משהו על אפשרות השמיאה כאילו באיזה פורמט וכאלה לא התעסקתי עם זה יותר מידי שמרתי לפי הברירת מחדל והאותיות כשפתחתי בפנקס נהיו ג'יבריש

דרך אגב ניסיתי להריץ את הTXT דרך WORDPAD גם לא עבד
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

זו בעיה של מערכת ההפעלה שלך. זה לא משהו שקשור לכאן, לא הרבה יותר פשוט שתבקש עזרה בפורום שמתמחה בעזרה של תכנה/מערכות הפעלה ? אני בטוח שיש הרבה כאלה...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

תשנה את הפונט של notepad ל arial.

OFF TOPIC:
מישהו מכיר פונט כמו terminal שמאפשר צפייה נורמלית בקבצי NFO מקושטים למיניהם, אבל גם תומך בעברית?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

C-man כתב:OFF TOPIC:
מישהו מכיר פונט כמו terminal שמאפשר צפייה נורמלית בקבצי NFO מקושטים למיניהם, אבל גם תומך בעברית?
בעיקרון, הדרך האידיאלית להציג קבצים כאלו (על פי הנסיון האישי שלי) היא באמצעות קידוד של MS-DOS. זאת התצוגה שבדרך-כלל היוצרים של קובץ כזה התכוונו שבה הוא יוצג.
כדי לעשות את זה, אפשר לנסות לפתוח את הקובץ באמצעות MS-Word, ואז כשאתה מתבקש לבחור בקידוד המאפשר למסמך להיות קריא, אתה בוחר ב-MS-DOS. וזה גם תומך בעברית, אגב.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא