משחק חלליות עזרה בבקשה!!!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
יהודה ניסנבוים
משחק חלליות עזרה בבקשה!!!
משחק עם 9 שלבים,שאחרי כל שלב אתה יכול לקנות דבריםלפי מספר הנקודות שלך שישפרו את מצבך (כמו למשל שני מיכלים של חיים).אחרי שאתה מסיים את תשעת השלבים,זה מתחיל משלב אחד עוד הפעם,רק יותר קשה (לא בטוח,נראה לי).
תודה מראש לעוזרים.
תודה מראש לעוזרים.
Re: משחק חלליות עזרה בבקשה!!!
אתה יכול לנסות להיזכר בעוד פרטים? כמו שנת יציאה משוערת וכו' ?
.Brabo Alpha Tango, going on Auto Pilot
יהודה, אתה רוצה את Raptor - Call of the Shadows.
אמנם שנים לא שיחקתי במשחק, אבל אני די בטוח שזה Bravo, לא Brabo.BluePrint כתב:Brabo Alpha Tango
ותודה על שיתוף הפעולה.
יש אנשים שלא יתקנו אחרים בפומבי כי "זה לא יפה" או כדי "לא להביך".
אם תסתכל תחת ידיך תראה שיש סבירות גבוהה שמדובר בשגיאת הקלדה בלבד, אבל אני מודה לך על התיקון.
אם תסתכל תחת ידיך תראה שיש סבירות גבוהה שמדובר בשגיאת הקלדה בלבד, אבל אני מודה לך על התיקון.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא בבית ספרינו...BluePrint כתב:יש אנשים שלא יתקנו אחרים בפומבי כי "זה לא יפה" או כדי "לא להביך".
מהכרותי איתך, BP, אני יכול לומר בוודאות שאם יש את ההיפך המושלם מאדם שלא יתקן זה אתהBluePrint כתב:יש אנשים שלא יתקנו אחרים בפומבי כי "זה לא יפה" או כדי "לא להביך".
למעשה, אני כן כזה, אבל לא "כי זה לא יפה", אלא רק בגלל שאני לא רוצה להעליב (ואני יודע בוודאות שיש אנשים שנעלבים).Radioactive Grandpa כתב:לא בבית ספרינו...
תאמין או לא, חשבתי בדיוק על זה בעת שהייתי בנסיעה באזור חולון לפני כשעה בערך...BluePrint כתב:אם תסתכל תחת ידיך תראה שיש סבירות גבוהה שמדובר בשגיאת הקלדה בלבד, אבל אני מודה לך על התיקון.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא זו היתה הכוונה, הרי כולנו נזהרים מגרימת עלבון לזולת. עם זאת, הגישה הרווחת כאן היא כן לתקן כשאפשר.Og כתב:למעשה, אני כן כזה, אבל לא "כי זה לא יפה", אלא רק בגלל שאני לא רוצה להעליב (ואני יודע בוודאות שיש אנשים שנעלבים).