שאלה למורטל קומבט2

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

שרוף מורטל קומבט

שאלה למורטל קומבט2

שליחה על ידי שרוף מורטל קומבט »

אני לא הבנתי באתר שאילתה איך נילחמים נגד ג'ייד אולי אתם יכולים להביא סירטון שמראה איך נילחמים נגדה?
R.G

Re: שאלה למורטל קומבט2

שליחה על ידי R.G »

קראת את זה, אתה מבין איך להגיע אליה, אבל אתה פשוט לא מצליח להביס אותה?
שרוף מורטל קומבט

Re: שאלה למורטל קומבט2

שליחה על ידי שרוף מורטל קומבט »

קראתי את זה אבל לא הבנתי וניסיתי הרבה פעמים ולא הצלחתי אולי תביאו סירטון שמרה איך להגיע אליה?
R.G

Re: שאלה למורטל קומבט2

שליחה על ידי R.G »

ממש במקרה אני כתבתי את הערך, ונסיתי לכתוב אותו בצורה הכי ברורה שאפשר. אז בוא נתעכב על זה שניה כדי לוודא שהבא שיקרא אותו יבין. סבבה?
Radioactive Grandpa כתב:כדי להתמודד מול Jade יש לנצח באחד הסיבובים שבקרב לפני המקום המסומן בסימן שאלה במשחק לשחקן יחיד, באמצעות בעיטה נמוכה (low kick) בלבד.
איזה חלק בדיוק לא הבנת?

"יש לנצח באחד סיבובים" - כל קרב המתחיל ב-"Fight!" ונגמר ונגמר בנצחון של הדמות אותה אתה משחק יספיק.
"בקרב לפני המקום המסומן בסימן שאלה במשחק לשחקן יחיד" - לפני (מתחת) Shang Tsung יש ריבוע המסומן בסימן שאלה במקום אחת הדמויות, והכוונה היא לדמות שלפניו.
"באמצעות בעיטה נמוכה (low kick) בלבד" - אסור להשתמש באף מכה אחרת (אגרוף נמוך, אגרוף גבוה, בעיטה גבוהה) בכלל, במהלך כל הסיבוב, גם אם לא פוגעים בו, גם אם השתמשתם בזה רק כדי לבצע move. אך ורק מקש הבעיטה הנמוכה (מבין מקשי המכות) מותר לשימוש.

אין כאן מקום לסרטים. לא לראות, ולא לאכול. זה מאד פשוט.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא