הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
כן, זה באמת עניין בעייתי. אמנם רק גורדי יכול לתת לך תשובה חד משמעית אבל מה שאני חושב שקרה, זה שבזמנו, קרוב למועד הקמת האתר, העלאת גרסאות ישנות (ושונות) של משחקים שגרסאות חדשות שלהם נמכרים הייתה מקובלת ומתישהו, המנהג הופסק אך הוחלט שהמשחקים שכבר הועלו והם שונים (מבחינת התוכן) ממשחקים בעלי אותו השם בגרסאות החדשות שעדיין נמכרים, ישארו באתר.
אולי במקרה הזה גורדי יחרוג ממנהגו, לא יודע, תצטרך לחכות לתשובה מכרעת שלו (כנראה בסופ"ש הזה).
אגב, הצעתי לו פעם להעלות (כלומר, שאני אתרום לאתר) את הגרסה הישנה ביותר - זו שבאה על תקליטוני חמש ורבע אינטש ואאל"ט הוא גם הסכים, אבל לא היה ביקוש למשחק ולא היה לי כח להרכיב מחשב עם כונן חמש ורבע והעניין נדחה (שלא לדבר על זה שאין לי מושג אם הדיסקטים תקינים או לא).
אבל כאמור מדובר על גרסה מסוף שנות ה80 או תחילת שנות התשעים, לא על הגרסה עליה אתה מדבר מאמצע-סוף שנות התשעים שבאה על תקליטור.
Og כתב:כן, זה באמת עניין בעייתי. אמנם רק גורדי יכול לתת לך תשובה חד משמעית אבל מה שאני חושב שקרה, זה שבזמנו, קרוב למועד הקמת האתר, העלאת גרסאות ישנות (ושונות) של משחקים שגרסאות חדשות שלהם נמכרים הייתה מקובלת ומתישהו, המנהג הופסק אך הוחלט שהמשחקים שכבר הועלו והם שונים (מבחינת התוכן) ממשחקים בעלי אותו השם בגרסאות החדשות שעדיין נמכרים, ישארו באתר.
אולי במקרה הזה גורדי יחרוג ממנהגו, לא יודע, תצטרך לחכות לתשובה מכרעת שלו (כנראה בסופ"ש הזה).
אגב, הצעתי לו פעם להעלות (כלומר, שאני אתרום לאתר) את הגרסה הישנה ביותר - זו שבאה על תקליטוני חמש ורבע אינטש ואאל"ט הוא גם הסכים, אבל לא היה ביקוש למשחק ולא היה לי כח להרכיב מחשב עם כונן חמש ורבע והעניין נדחה (שלא לדבר על זה שאין לי מושג אם הדיסקטים תקינים או לא).
אבל כאמור מדובר על גרסה מסוף שנות ה80 או תחילת שנות התשעים, לא על הגרסה עליה אתה מדבר מאמצע-סוף שנות התשעים שבאה על תקליטור.
תודה רבה אני מקווה שגורדי יאשר.
וח"ח על האתר המדהים הזה! כמו למצוא אוצר
=]
מצטער, נכון שאנחנו נמצאים פה בתחום קצת אפור ויכול להיות שזה לא הוגן לאור העובדה שציינת קודם, אבל הייתי מעדיף לא להוסיף עוד משחקים מהסוג הזה. סורי, מקווה שתמצא את המשחק בדרך אחרת... :(