המשחק השני הוא משחק שבתחילה שלו אתה משחק קנגורו שצריך לברוח מבית כלא, זה מה שאני זוכר. תודה
משחק הרפתקה מוזר ומשחק קנגורו שצריך לברוח מכלא
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
משחק הרפתקה מוזר ומשחק קנגורו שצריך לברוח מכלא
הי אני מחפש שני משחקים, הראשון הוא מן משחק הרפתקה תלת מימדי הזוי. אני לא זוכר יותר מדי ממנו, אבל אני זוכר שהאריזה של הדיסקים היתה מקרטון כזה, היתה ירוקה והיו בה כמה דיסקים. היה אפשר לשחק או מן יצור ירוק כזה או אמזונה, ולכל אחד מהם היה דיסק שלו שהיה צריך להכניס בשביל לשחק.
המשחק השני הוא משחק שבתחילה שלו אתה משחק קנגורו שצריך לברוח מבית כלא, זה מה שאני זוכר. תודה

Re: משחק הרפתקה מוזר ומשחק קנגורו שצריך לברוח מכלא
במשחק הראשון היה במקרה גמד שכל הזמן צרח:
WAR!!!
WAR!!!
-
אורח
אני חייב להודות שאין לי מושג זה היה כל כך מזמן, ואני מחפש את המשחק יותר בגלל הביזאריות שלו ולא כי אהבתי אותו כל כך בגלל התוכן שלו 
-
אורח
אגב עוד משחק שנזכרתי בו ואני מחפש כבר זמן רב הוא משחק פלטפורמות שאתה מן חוקר פירמידות כזה
בקשר למשחק עם הפירמות, נסה את זה:
http://www.old-games.org/games/ae" target="_blank
בקשר למשחק הראשון, הסיבה שניסיתי לחקור עוד קצת היא מכיוון שממש קשה לי להאמין שיש עוד מישהו שמכיר את המשחק מלבדי בארץ... (ההגזמה מכוונת, כמובן)
אבל בכל מקרה, הנה תמונות ממנו:
http://www.mobygames.com/game/dos/kingd ... creenshots" target="_blank
אני אשמח אם תאמר לי אם זה באמת זה.
http://www.old-games.org/games/ae" target="_blank
בקשר למשחק הראשון, הסיבה שניסיתי לחקור עוד קצת היא מכיוון שממש קשה לי להאמין שיש עוד מישהו שמכיר את המשחק מלבדי בארץ... (ההגזמה מכוונת, כמובן)
אבל בכל מקרה, הנה תמונות ממנו:
http://www.mobygames.com/game/dos/kingd ... creenshots" target="_blank
אני אשמח אם תאמר לי אם זה באמת זה.
לגבי משחק הקנגרו, נסה לבדוק את Kangaroo (למרות שאני לא מאמין שיש סיכוי שזה אכן המשחק) ואת Kao the Kangaroo (למרות שהוא יחסית חדש...).
המשחק עם חוקר הפירדמידות הוא בטח Super Solvers: Ancient Empires.
[חצי עריכה]
Og הזה זריז...
המשחק עם חוקר הפירדמידות הוא בטח Super Solvers: Ancient Empires.
[חצי עריכה]
Og הזה זריז...
לגבי המשחק עם הקנגרו שצריך לברוח מהכלא, אולי זה Little Big Adventure...?

אם זה אכן המשחק אז אין לי מושג למה החלטת שזה קנגרו

אם זה אכן המשחק אז אין לי מושג למה החלטת שזה קנגרו
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לי אין שמץ של מושג למה החלטת שזה LBA...goro כתב:אם זה אכן המשחק אז אין לי מושג למה החלטת שזה קנגרו
שורה עליו השכינה. אל תפריע.
Re:
ולי אין שמץ של מושג למה לך אין שמץ של מושג מדוע החלטתי שזה LBARadioactive Grandpa כתב:לי אין שמץ של מושג למה החלטת שזה LBA...goro כתב:אם זה אכן המשחק אז אין לי מושג למה החלטת שזה קנגרו
התיאור שלו היה (בלי להעליב) עלוב מאוד, ולא ניתן לקלוט הרבה. אבל כשהוא כתב:
"משחק שבתחילה שלו אתה משחק קנגורו שצריך לברוח מבית כלא", ישר קפץ לי לראש שזה LBA.
כי זה דיי מתאים לתיאור, חוץ מהקטע של הקנגרו
אבל זה היה בסך הכל ניחוש
נערך לאחרונה על ידי goro ב ש' מאי 10, 2008 12:31 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
עם זה אני מסכים ב100%, לא רק של המשחק הזה, כל התיאורים שלו היו עלובים, ומה שהכי מרתיח אותי זה שהוא לא חזר והגיב, כי לי זה היה מאוד חשוב לדעם אם המשחק הראשון הוא אכן Kingdom O' Magic ואפילו גיששתי (עם ה-WAR!!!) כדי לראות אם הוא מאלה שכותבים הודעה אחת ובורחים, אבל הוא הגיב בפעם הראשונה, אבל אז ברח.goro כתב:התיאור שלו היה (בלי להעליב) עלוב מאוד
איזה עצבים.
צודק, לדעתי לאנשים כאלה פשוט לא מגיעה עזרה. אבל אולי הוא יחזור לפה 
לאורח - אם אתה רוצה שיעזרו לך קודם כל תחזור לבדוק אם ההצעות שלנו מתאימות, ודבר שני - בבקשה תן יותר פרטים על המשחקים שאתה מחפש.
לאורח - אם אתה רוצה שיעזרו לך קודם כל תחזור לבדוק אם ההצעות שלנו מתאימות, ודבר שני - בבקשה תן יותר פרטים על המשחקים שאתה מחפש.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
חבר'ה, מה הולך פה? התגובה האחרונה של הבחור היתה אתמול. מה הלחץ?
תיאור עלוב כזה או אחר הוא דבר שבשגרה כאן. הוא כבר ציין שהוא בקושי זוכר משהו ולכן לא יכל לאמת את הגישוש ההוא בנוגע לקריאה הגמדית.
ובחזרה לרלוונטיות הדיון מהסחות טפלות,
אני מציע את הנסיך הפרסי על אותו משקל (רק שכאמור, אין לי מושג למה הוא החליט שזה קנגרו).
תיאור עלוב כזה או אחר הוא דבר שבשגרה כאן. הוא כבר ציין שהוא בקושי זוכר משהו ולכן לא יכל לאמת את הגישוש ההוא בנוגע לקריאה הגמדית.
ובחזרה לרלוונטיות הדיון מהסחות טפלות,
אני היחיד שמזהה כאן מבנה קלאסי של בדיחה?..goro כתב:"משחק שבתחילה שלו אתה משחק קנגורו שצריך לברוח מבית כלא", ישר קפץ לי לראש שזה LBA.
כי זה דיי מתאים לתיאור, חוץ מהקטע של הקנגרו![]()
אני מציע את הנסיך הפרסי על אותו משקל (רק שכאמור, אין לי מושג למה הוא החליט שזה קנגרו).
Radioactive Grandpa היקר:
איך להגיד את זה? אתה... מדמיין דברים. ותשובה לשאלתך: כן, אתה היחיד שמזהה כאן מבנה קלאסי של בדיחה.
לא התכוונתי פה לשום בדיחה.
בסך הכל הצעתי משחק שתואם את התיאור של "אתה משחק בדמות מסויימת הבורחת מהכלא בתחילת המשחק." זה בדיוק מה שקורה בתחילת LBA...
אז סלח לי, אבל אני לא רואה פה שום בסיס מוצדק לטענות שלך כלפיי.
איך להגיד את זה? אתה... מדמיין דברים. ותשובה לשאלתך: כן, אתה היחיד שמזהה כאן מבנה קלאסי של בדיחה.
לא התכוונתי פה לשום בדיחה.
בסך הכל הצעתי משחק שתואם את התיאור של "אתה משחק בדמות מסויימת הבורחת מהכלא בתחילת המשחק." זה בדיוק מה שקורה בתחילת LBA...
אז סלח לי, אבל אני לא רואה פה שום בסיס מוצדק לטענות שלך כלפיי.
אני לא לחוץ, נהפוך הוא. העניין הוא, שהנסיון אופה את ההבדל ומנסיוני וכפי שבוודאי תסכים איתי, למעלה מ80% מן האנשים שלא חוזרים ב24 שעות הראשונות לא חוזרים בכלל.Radioactive Grandpa כתב:חבר'ה, מה הולך פה? התגובה האחרונה של הבחור היתה אתמול. מה הלחץ?
את זה אני לא מוכן לקבל. אני בהחלט יכול להבין לגבי הקריאה, אבל אני מסרב בכל תוקף להאמין שזה כל מה שהוא זוכר משלושת המשחקים אותם תיאר.Radioactive Grandpa כתב:תיאור עלוב כזה או אחר הוא דבר שבשגרה כאן. הוא כבר ציין שהוא בקושי זוכר משהו ולכן לא יכל לאמת את הגישוש ההוא בנוגע לקריאה הגמדית.
כמעט... החלק של בית הכלא הורס את הבדיחה, אם זה היה: "אני מחפש משחק שכל מה שאני זוכר ממנו הוא שאתה משחק קנגורו" אז זו הייתה בדיחה קלאסית.Radioactive Grandpa כתב:אני היחיד שמזהה כאן מבנה קלאסי של בדיחה?..
[עריכה]
נכתב לפני התגובה של goro