מחפש את warwind משחק אסטרטגיה מישהו יודע איפה אפשר למצוא?

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

Re: מחפש את warwind משחק אסטרטגיה מישהו יודע איפה אפשר למצוא?

שליחה על ידי Gordi »

חיפוש שטחי מביא אותי למסקנה שהוא עדיין נמכר.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Gordi כתב:חיפוש שטחי מביא אותי למסקנה שהוא עדיין נמכר.
כבר דשנו על כך בעבר, לא כל מה שנחשב ע"י HOTU לנמכר צריך להחשב גם כאן, ברוב המקרים הללו מדובר בעודפים שהגיעו לחברות צד שלישי והן מוכרות אותם במחירים מופקעים (כמו במקרה הזה - 25 דולר למשחק בן 11 שנים שממש לא היה נפוץ, אפילו בזמנו). אם נסיר כל משחק שCDAccess מוכרים, מספר המשחקים באתר יצטמצם בחצי בערך - שלא לדבר על זה שבמקרה הזה אנחנו מדברים בכלל על קישור חיצוני, לא על משחק שנמצא באתר/שת"ק.
בכלל, הרבה מאוד אנשים חוששים לקנות מחו"ל וחלק מאלה שלא, חוששים לקנות דרך האינטרנט וחלק מאלה שלא, אין להם את היכולת (צעירים מדי או שאין כרטיס אשראי), בלי להתחיל לדבר על זה שבנאדם שמשלם כ"כ הרבה כסף, לפחות שיקבל את המשחק עכשיו, לא עוד חודש. ותכל'ס, אם שילמת וחיכית והמשחק בכלל לא הגיע, הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לדפוק את הראש בקיר (אלא אם בא לך להפסיד הרבה יותר כסף על המאבק). אני פעם הזמנתי משלוח בסכום שעלה על 700 ש"ח ולא ראיתי ממנו אפילו פירור מזורגג של פוליסטרן מוקצף (או "קלקר" אם תרצו).

בקיצור, אני לא רואה את אופציית הקנייה במקרה הזה ישימה וממש חבל לי שקבעת כך, גורדי, כי זה מונע ממני לתת לאורח קישור, ועוד במשחק שאני אוהב.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

I stand corrected, אם זהו המצב אז אין בעיה שתקשר.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אוקיי, יש ב http://www.old-games.ru" target="_blank , אם אתה מסתבך עם ההורדה, תגיד.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא