בעיה במקודד של הדוסבוקס
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
בעיה במקודד של הדוסבוקס
לפני בערך חודשיים פירמטתי את המחשב בעקבות וירוס. הדוסבוקס וה-d-fend היו על D ולכן לא פורמטו. לאחר הפירמוט המקודד של הדוסבוקס, zmbv, הפסיק לעבוד. בעבר כשרציתי להכין סרטונים לשאילתא פשוט הייתי מקליט בעזרת דוסבוקס ואז או שהייתי מעלה ליוטיוב ללא שינוי, או שהסרטון עבר עריכה קלה ואז עלה ליוטיוב. לאחר הפירמוט ניסיתי להכין עוד סרטון לשאילתא, אך כאשר פתחתי במדיה פלייר 11 את קובץ ה-AVI שהקלטתי קיבלתי הודעה שמדיה פלייר לא מצא את המקודד הנדרש.
קצת חפרתי אבל בשורה התחתונה השאלה היא האם מישהו יודע אם יש דרך לסדר את זה?
כמובן שוידאתי שהמקודד אכן מצוי במחשב.
קצת חפרתי אבל בשורה התחתונה השאלה היא האם מישהו יודע אם יש דרך לסדר את זה?
כמובן שוידאתי שהמקודד אכן מצוי במחשב.
Re: בעיה במקודד של הדוסבוקס
הממ... ניסית להתקין אותו מחדש?yoyole123 כתב:כמובן שוידאתי שהמקודד אכן מצוי במחשב.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
יש לו הסרה? ניסית להסיר אותו לפני ההתקנה מחדש?
האמת שלא, אני אנסה עכשיו.
[עריכה]
לא, זה לא עוזר.
[עריכה]
לא, זה לא עוזר.
תוריד תכנה בשם G-Spot (או Gspot, לא זוכר) ותפתח סרטון שהקלטת בעזרתה. שם אתה יכול לראות איך המחשב מתמודד עם הקובץ ובאילו מקודדים הוא משתמש - אולי בכלל הבעיה היא במקודד של האודיו?
דווקא את הסאטונים אפשר לשמוע, רק אי אפשר לראות. במקום להפעיל את הסרטון רגיל הוא מפעיל אותו כאילו הוא שיר.
(וכן, אני בטוח שהקלטתי וידאו ולא אודיו)
(וכן, אני בטוח שהקלטתי וידאו ולא אודיו)
אבל עשית את מה שהצעתי? זה טוב רק לעניין של הקול, זה עוזר גם בוידאו.
ניסיתי. התוכנה אומרת שהמקודד לא מותקן למרות שאני יודע שהוא מצוי על המחשב.
אגב, הוא לא שינה את מיקומו או נתיבו מאז התקנת Dosbox.
אגב, הוא לא שינה את מיקומו או נתיבו מאז התקנת Dosbox.
מה זה לא מותקן? אתה יכול לצלם תמונה של התכנה?
אגב, תבדוק אם הקובץ zmbv.dll נמצא אצלך גם בתיקייה c:\windows\system32 (אני מניח שאתה משתמש בXP, כן?) ואם הקובץ zmbv.inf נמצא בתיקייה c:\windoes\inf ושהגדלים שלהם זהים לקבצים שבתקיית הדוסבוקס
מסתבר שהוא לא היה אך גם הוספתו לשם לא עזרה.
במחשב הטרום מפורמט שלי לא הייתי צריך לעשות כלום בשביל שהמקודד יפעל.
במחשב הטרום מפורמט שלי לא הייתי צריך לעשות כלום בשביל שהמקודד יפעל.
אם הוא לא היה שם, סימן שהוא פשוט לא מותקן... בוא נתחיל מהתחלה:
תתחיל בלמחוק את הקבצים שהוספת עכשיו לתיקיות שאמרתי - לא ככה מתקינים, זה רק מזיק אם מעתיקים ידנית.
תמשיך בהסרה של המקודד מ:
לוח הבקרה>הוספה והסרה של תכניות>Zip Motion Block Video Codec
(אם הוא נמצא שם)
ועכשיו, במקום ללכת לתיקייה של ZMBV שבתוך התיקייה של דוסבוקס, ללחוץ על ZMBV.inf ולבחור Install (אני מניח שזה מה שעשית עד עכשיו, אם לא, אז תעשה את זה ולא את מה שרשום בהמשך ההמשך), לחץ על הכפתור של חלונות+R (או לך להתחל>הפעלה/הרץ) ותרשום בשורת הפקודה את זה:
רק שבמקום C:\DOSBox-0.72\zmbv\zmbv.inf תרשום את המיקום שבו נמצא הקובץ אצלך. אולי ככה זה יעבוד?
תתחיל בלמחוק את הקבצים שהוספת עכשיו לתיקיות שאמרתי - לא ככה מתקינים, זה רק מזיק אם מעתיקים ידנית.
תמשיך בהסרה של המקודד מ:
לוח הבקרה>הוספה והסרה של תכניות>Zip Motion Block Video Codec
(אם הוא נמצא שם)
ועכשיו, במקום ללכת לתיקייה של ZMBV שבתוך התיקייה של דוסבוקס, ללחוץ על ZMBV.inf ולבחור Install (אני מניח שזה מה שעשית עד עכשיו, אם לא, אז תעשה את זה ולא את מה שרשום בהמשך ההמשך), לחץ על הכפתור של חלונות+R (או לך להתחל>הפעלה/הרץ) ותרשום בשורת הפקודה את זה:
קוד: בחירת הכל
C:\WINDOWS\system32\rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 128 C:\DOSBox-0.72\zmbv\zmbv.infRe: בעיה במקודד של הדוסבוקס
תודה רבה, זה פתר את העניין.
מצטער על הבלבול ועל חוסר ההבנה.
אז אולי יהיו עוד סרטוני שאילתא בקרוב
מצטער על הבלבול ועל חוסר ההבנה.
אז אולי יהיו עוד סרטוני שאילתא בקרוב