בעיה בהפעלת המשחק סופר מרגל 1
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
בעיה בהפעלת המשחק סופר מרגל 1
שלום שמי מתן, אני הורדתי את המשחק סופר מרגל 1 והתקנתי אותו והכל הולך מצוין,
אבל שאני בא להפעיל את המשחק קופצת לי הודעה כזאת: "אין אפשרות להפעיל תוכנית windows של 16 סיביות".
מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
תודה מתן.
אבל שאני בא להפעיל את המשחק קופצת לי הודעה כזאת: "אין אפשרות להפעיל תוכנית windows של 16 סיביות".
מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
תודה מתן.
Re: בעיה בהפעלת המשחק סופר מרגל 1
אנא צלם את השגיאה (לחץ על המקש PrintScreen ו"הדבק" בתוך קובץ BMP חדש) והעלה את התמונה לשרות אחסון תמונות, כגון http://www.imageshack.us" target="_blank .
[עריכה]
תעשה את מה שאמרתי רק אם יש לך מערכת הפעלה חלונות XP, אם יש לך ויסטה, פשוט תאמר לי.
[עריכה]
תעשה את מה שאמרתי רק אם יש לך מערכת הפעלה חלונות XP, אם יש לך ויסטה, פשוט תאמר לי.
-
אורח
אבל Og, זו הודעה ג'נרית שפשוט אומרת שצריך להפעיל עם DosBox.
אני לא מצליח לצלם
מתן, אתה יכול בבקשה להחליף תמונה?
בתמונה שאתה משתמש כבר משתמש איתן, וזה גורם לבלבול.
בתמונה שאתה משתמש כבר משתמש איתן, וזה גורם לבלבול.
ניסיתי להפעיל עם דוסבוקס ולא הולך לי.
אני מאוד רוצה לשחק במשחק הזה.
אני מאוד רוצה לשחק במשחק הזה.
תודה :).
כמובן שלא הלך לך עם דוסבוקס, המשחק הוא משחק לחלונות.
רציתי לראות את השגיאה, אבל אם אתה לא יכול אז לא נורא. בכל מקרה, הפעל את המשחק בעזרת VirtualPC. יש מדריך מפורט כיצד לעשות זאת במדור העזרה.
אה, ואגב, מחקתי את ההודעה שהקפצת משנת 2005. אני אשמח אם תוכל להשתדל לא להקפיץ הודעות כאלה ללא סיבה טובה - את הפתרון שלך רשמת כבר כאן, אין צורך לחזור עליו שוב. תודה.
רציתי לראות את השגיאה, אבל אם אתה לא יכול אז לא נורא. בכל מקרה, הפעל את המשחק בעזרת VirtualPC. יש מדריך מפורט כיצד לעשות זאת במדור העזרה.
אה, ואגב, מחקתי את ההודעה שהקפצת משנת 2005. אני אשמח אם תוכל להשתדל לא להקפיץ הודעות כאלה ללא סיבה טובה - את הפתרון שלך רשמת כבר כאן, אין צורך לחזור עליו שוב. תודה.