מה עושים כשאין קובץ BAT?

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

tomybooy

מה עושים כשאין קובץ BAT?

שליחה על ידי tomybooy »

קראתי במדריכים להפעיל משחקים עם ה DOXBOX ואפילו קראתי שאם אני לא מוצא את הקובץ GO.BAT אז למצוא כל קובץ BAT של המשחק ופשוט לשנות לו את השם ל GO.
אבל מה עושים שאין קובץ BAT בכלל??
לדוגמא אני מנסה להפעיל את Fuzzy's World of Miniature Space Golf ואין שם שום קובץ BAT.

יש למישהו רעיון?
אה ושאני מנסה להפעיל את ה FUZZY.EXE זה לקוח אותי למסך של מסע אל העבר אבל לא זז משם כי המקלדת לא עובדת לי בשום משחק בלי ה DOXBOX.
סמל אישי של משתמש
astralc
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי astralc »

הא? לא הבנתי מה אתה בדיוק רוצה... אתה צריך להפעיל קובץ exe בשביל להפעיל משחק. לרוב קובץ הbat מפעיל אותו. אתה יכול להביא קישור למדריך שקראת?
R.G

שליחה על ידי R.G »

בקיצור, צריך להפעיל קובץ bat או exe באמצעות DOSBox. בדרך כלל שם הקבצים הנכונים יהיה קשור לשם המשחק, או GO, או Start. (שם הקובץ ממש לא חייב להיות GO כדי להפעילו.)

את Fuzzy אכן צריך להפעיל עם הקובץ fuzzy.exe באמצעות DOSBox.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

רק עוד תוספת קטנה,
בזמן האחרון כל המשחקים שודרגו כך שיהיה להם קובץ Go.bat עדכני שיפנה לקובץ ההפעלה של המשחק (+עוד כמה דברים, ביניהם החלפת ארכיוני ה-UHA וה-ACE), אולם Fuzzy הוא אחד המשחקים שעדיין לא זכה להחלפת הגירסה בפועל באתר. גם זה יגיע בקרוב...
tomybooy

כן אבל ברגע שאני מפעיל את ה DOSBOX

שליחה על ידי tomybooy »

ואין קובץ BAT זה פשוט אומר לי שהוא לא מוצא את הקובץ הזה..
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אתה ללא ספק תאלץ להסביר את עצמך בצורה ברורה כדי להתקדם עם זה.

אם אתה איכשהו לא מסתדר עם הפקודות של DOSBox, נסה את שיטת הגרירה.
tomybooy

וואלה עובד ככה..

שליחה על ידי tomybooy »

תודה רבה!
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא