בעייה בהפעלת discworld

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

עזאזלו

בעייה בהפעלת discworld

שליחה על ידי עזאזלו »

לאחר הנאה רבה מטרי פראצ'ט, ניגשתי בשמחה (שהוכפלה, שראיתי שהמשחק קיבל 10) להוריד את discworld.
ההורדה עברה חלק, ושפתחתי את תיקיית המשחק, (לאחר שחילצתי את כל הקבצים בתוכה), נאמר לי בקובץ "הוראות", להיכנס לקישור מסוים ולהעתיק שני קבצים, אחד מהם קובץ EXE לתיקיית המשחק, ואז ללחוץ על קובץ הEXE. נכנסץי לקישור, ומצאתי שם דף של גיאוסיטיז, עם הקישור download. לחצתי עליו, ואכן נפתחה שם תיקייה שבתוכה היו בין השאר שני הקבצים המבוקשים. העתקתי אותם לתיקיית המשחק, ולחצתי על הEXE. נפתח לי קובץ dos, ובתוכו ג'יבריש רב, ובסוף סוגריים עם Y/N. כתבתי Y, נפתחה ל עוד ג'יבריש, בחרתי שוב Y, וא הקובץ נסגר.
מה עושים?" אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי...
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

יחד עם קובץ ה EXE שהורדת (קובץ הזיפ השני שהורדת) אמור ליהיות קובץ הוראות נוסף שאומר לך מה לעשות בשלב הזה.
עזאזלו

שליחה על ידי עזאזלו »

תודה על התגובה המהירה, אבל לא. אין עוד קובץ. עכשיו בתיקייה יש קובץ בשם uha (הורד לאחר מילוא ההוראות) וקובץ בשם discworld.uha (שהיה בהתחלה), קובץ ההוראות הראשון,וקובץ EXE בשם EXTRACT.
מה עושים?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

יש עוד קובץ הוראות בתוך קובץ הZIP, הבעיה היא שהוא בעל אותו השם כמו הקובץ הוראות הקודם שבתיקייה: "הוראות.txt", אז תנסה לקרוא אותו ישירות מקובץ הZIP, בלי לפרוס.

עוד אפשרות שיש לך היא להוריד Winuha מכאן:
http://www.klaimsoft.com/winuha/download.htm
ללחוץ על WinUHA 2.0 RC1 (2005.02.27)
ולפרוס בעזרתה את קובץ הUHA.
עזאזלו

שליחה על ידי עזאזלו »

תיקון. מצאתי את קובץ ההוראות השני. ההכל בו בסדר, עד הקטע בו נאמר לי, "הכניסו את שם הקובץ כולל סיומת". איזה קובץ עליי להכניס?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

discworld.uha
עזאזלו

שליחה על ידי עזאזלו »

הצלחתי. תודה לכולם!
סמל אישי של משתמש
C-man
מנהל
מנהל

שליחה על ידי C-man »

(לגורדי) - כדאי לשנות את השם ל8 או פחות תוים, כי אם הוא ארוך יותר אז הקובץ לא נמחק אחרי שהוא נפרס אם אני זוכר נכון.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

C-man כתב:(לגורדי) - כדאי לשנות את השם ל8 או פחות תוים, כי אם הוא ארוך יותר אז הקובץ לא נמחק אחרי שהוא נפרס אם אני זוכר נכון.
בקרוב, כבר לא יהיו יותר קבצים עם סיומת UHA באתר, ככה שזה כבר לא אקטואלי.
סמל אישי של משתמש
astralc
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי astralc »

Og כתב:בקרוב, כבר לא יהיו יותר קבצים עם סיומת UHA באתר, ככה שזה כבר לא אקטואלי.
מה יהיה במקום?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

לא יודע, שאל את גורדי בפרטי.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא