[עזרה] בהפעלת Duke Nukem
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
מתן17
[עזרה] בהפעלת Duke Nukem
אז ככה הורדתי את המשחק ,התקנתי אותו.
ואחרי שהתקנתי העברתי את התקיה של המשחק [duke3d] לתיקיה בכונן D שדרכה יהיה לי יותר קל להעלות את המשחק דרך הDOSBOX ב- D:\game\duke3d
עכשיו אני מפעיל את הDOSBOX
משנה מבחירה של כונן "Z" ל "D"
\:mount d d
:d
^^ (כמו שרשום במדריף)
ואחר כךVV
mount d d:\game\duke3d
[ENTER] המשחק לא עולה עוד
שורה מתחת רושם VV
[ENTER]
שורה אחרונה duke3d
מראה לי שגיאה וזהו
פה זה נגמר ואני לא מצליח להעלות את המשחק מי שיודע מה לעשות
שיעזור תודה...
ואחרי שהתקנתי העברתי את התקיה של המשחק [duke3d] לתיקיה בכונן D שדרכה יהיה לי יותר קל להעלות את המשחק דרך הDOSBOX ב- D:\game\duke3d
עכשיו אני מפעיל את הDOSBOX
משנה מבחירה של כונן "Z" ל "D"
\:mount d d
^^ (כמו שרשום במדריף)
ואחר כךVV
mount d d:\game\duke3d
[ENTER] המשחק לא עולה עוד
שורה מתחת רושם VV
[ENTER]
שורה אחרונה duke3d
מראה לי שגיאה וזהו
פה זה נגמר ואני לא מצליח להעלות את המשחק מי שיודע מה לעשות
שיעזור תודה...
אחרי שאתה נכנס לכונן כלשהו, אתה משתמש בפקודה cd כדי לסייר בין תיקיות, לא ב-mount.
הפקודות הן:
הפקודות הן:
קוד: בחירת הכל
mount d d:\
d:
cd game\duke3d
duke3d-
מתן17
זה אומר שמשהו בהגדרות של הקול לא נכון.
בתיקיה של המשחק, תרשום 'setup' ולחץ אנטר. לאחר שהתוכנית תעלה, בחר ב-'Sound Setup' ואח"כ 'Choose Sound FX Card'. ברשימה, בחר ב-'Sound Blaster' ותבדוק שה-'Interrupt' מכוון ל-7. אם לא, בחר ב-'Change Interrupt' ותתקן. לחץ על 'Use These Settings and Continue', ותמשיך ללחוץ אנטר עד שתגיע לתפריט שממנו התחלת ('Sound Setup'). לחץ ESC, בחר ב-'Save and launch Duke Nukem 3D' והמשחק אמור לעלות.
בתיקיה של המשחק, תרשום 'setup' ולחץ אנטר. לאחר שהתוכנית תעלה, בחר ב-'Sound Setup' ואח"כ 'Choose Sound FX Card'. ברשימה, בחר ב-'Sound Blaster' ותבדוק שה-'Interrupt' מכוון ל-7. אם לא, בחר ב-'Change Interrupt' ותתקן. לחץ על 'Use These Settings and Continue', ותמשיך ללחוץ אנטר עד שתגיע לתפריט שממנו התחלת ('Sound Setup'). לחץ ESC, בחר ב-'Save and launch Duke Nukem 3D' והמשחק אמור לעלות.
לא, פשוט תיכנס לתיקיה של המשחק ב-DOSBox:
ושם לרשום 'setup'.
קוד: בחירת הכל
mount d d:\
d:
cd game\duke3d-
מתן17