Blood 2?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אני מעלה כרגע ל-FileHO במהירות סבירה של 57Kbps, נמצא כרגע ב-10%.C-man כתב:אתה יכול לנסות את diino.
לפי Wikipedia, הם מתכוונים לקובץ, לא לחשבון.C-man כתב:אגב, כשהם כותבים שהם מוחקים אחרי שנה של אי שימוש, הם מתכוונים לאי שימוש של החשבון או של קובץ מסויים?
אולי עכשיו כבר מאוחר מדי, אבל אם הפורמט הוא BIN-CUE, אני ממליץ לך בחום להשתמש בתוכנת ECM - איתי משתמש בה במשחקים שהוא מעלה בפורמט BIN-CUE (נדמה לי שהוא פעם המליץ לי להשתמש בזה בהודעה פרטית, אבל לפני שהספקתי להתעמק בהודעה, היא נמחקה - התיבות האישיות ממש קטנות) עקרונית זו תוכנה שמקטינה את גודל הISO (מוסבר באתר הבית איך) ועובדת בנוסף לתוכנת כיווץ, לא במקומה, התהליך הוא lossless לחלוטין, כלומר אין איבוד מידע. עשיתי נסיון על קובץ שלי וזה חתך ממנו איזה 20% גודל וזה עוד לפני כיווץ!
השימוש ממש פשוט, אתה רושם:
ecm FILE.bin
וזהו.
בכדי להפוך את הקובץ חזרה לBIN בכדי שיהיה אפשר להשתמש בו, אתה כולל בהורדה קובץ אצווה שרשום בו:
unecm file.bin.ecm
(אל תעלב, אני יודע שאתה מבין בקבצי אצווה
)
וכמובן כולל בהורדה גם את הקובץ unecm.exe
השימוש ממש פשוט, אתה רושם:
ecm FILE.bin
וזהו.
בכדי להפוך את הקובץ חזרה לBIN בכדי שיהיה אפשר להשתמש בו, אתה כולל בהורדה קובץ אצווה שרשום בו:
unecm file.bin.ecm
(אל תעלב, אני יודע שאתה מבין בקבצי אצווה
וכמובן כולל בהורדה גם את הקובץ unecm.exe
זה עושה שני דברים:C-man כתב:מה fix.bat משנה בדיוק בREGISTERY? משהו שישפיע מעבר לתוכניות שכתבת שם?
1. מפעיל Delayed Expansion.
2. בודק אם ANSI.SYS טעון בזיכרון של CMD. אם לא, הוא יוסיף שורה ב-config.nt כדי שזה יטען אוטומטית.
דוגמאות לדברים שעשיתי ב-ANSI:
1. דגל ישראל.
2. דגל שוודיה.
3. סתם בדיקה שעשיתי
* מצטער שהקטנתי, אבל אנחנו לגמרי אוף-טופיק כרגע. :P
ולענייננו, FileHO (שעכשיו הם ביחד עם FriendlyFiles) מחייבים אותך להוריד תוכנה לפני שתוכל להוריד מהם קבצים (לפעמים האתרים האלה יכולים להיות כ"כ מעצבנים). אז באין ברירה אני מעלה ל-MooLoad (שבתכלס נראים לי הכי בסדר, למרות שאין לך מד העלאה). מקווה שזה יהיה הניסיון האחרון. :S
נערך לאחרונה על ידי raztk ב ה' ספטמבר 27, 2007 9:12 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
אוקי, ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא כותב Access Deniedraztk כתב:זה עושה שני דברים:C-man כתב:מה fix.bat משנה בדיוק בREGISTERY? משהו שישפיע מעבר לתוכניות שכתבת שם?
1. מפעיל Delayed Expansion.
2. בודק אם ANSI.SYS טעון בזיכרון של CMD. אם לא, הוא יוסיף שורה ב-config.nt כדי שזה יטען אוטומטית.
דוגמאות לדברים שעשיתי ב-ANSI:
1. דגל ישראל.
2. דגל שוודיה.
3. סתם בדיקה שעשיתי
* מצטער שהקטנתי, אבל אנחנו לגמרי אוף-טופיק כרגע.![]()
ולענייננו, FileHO (שעכשיו הם ביחד עם FriendlyFiles) מחייבים אותך להוריד תוכנה לפני שתוכל להוריד מהם קבצים (לפעמים האתרים האלה יכולים להיות כ"כ מעצבנים). אז באין ברירה אני מעלה ל-MooLoad (שבתכלס נראים לי הכי בסדר, למרות שאין לך מד העלאה). מקווה שזה יהיה הניסיון האחרון. :S