עוד כמה משחקים שאני מחפש...

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

נעם

עוד כמה משחקים שאני מחפש...

שליחה על ידי נעם »

א. היה משחק, אני די זוכר שהיתה לו גרפיקה די גרועה. בסוף השלב היה צריך להילחם באיזו חיה - נראה לי שהיה דוב באחד השלבים הראשונים, שהיה מתגלגל לכדור.

ב. היה משחק שמתחיל בבית כלא. תלת מימדי. משחק די איכותי. כשיורים - זה כדורים צהובים כאלה. אני זוכר שהיציאה מהכלא היא באמצעות הכאה של אחד הדוקטורים שנכנס לתא עם מעלית, ואז יוצאים עם המעלית. השחקן כל הזמן מחליף בגדים כך שלא יזהו אותו. ויש גם פילים במשחק...

ג. גם משחק תלת מימדי, והשלב הראשון (אולי כל המשחק, אני לא זוכר) הוא בזמן פרהיסטורי כזה (ואני לא מדבר על פרה-היסטוריק): אני חושב שבהתחלה היה צריך להילחם עם נמר שיש לו שיניים ענקיות.

תודה. :-)
סמל אישי של משתמש
raztk
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

Re: עוד כמה משחקים שאני מחפש...

שליחה על ידי raztk »

נעם כתב:א. היה משחק, אני די זוכר שהיתה לו גרפיקה די גרועה. בסוף השלב היה צריך להילחם באיזו חיה - נראה לי שהיה דוב באחד השלבים הראשונים, שהיה מתגלגל לכדור.
מזכיר לי את הדמו של טומב ריידר.
נעם כתב:ג. גם משחק תלת מימדי, והשלב הראשון (אולי כל המשחק, אני לא זוכר) הוא בזמן פרהיסטורי כזה (ואני לא מדבר על פרה-היסטוריק): אני חושב שבהתחלה היה צריך להילחם עם נמר שיש לו שיניים ענקיות.

תודה. :-)
וזה מזכיר לי את Time Commando (אם זה באמת השם של המשחק שאני חושב עליו...)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

ב' נשמע כמו אחד ממשחקי ה-LBA. את הראשון יש באתר:
http://www.old-games.org/games/lba1
אורח

שליחה על ידי אורח »

ה-LBA זה אכן זה, תודה רבה. :-)

אני לא מדבר על טומבריידר - זה גבר משחק, משחק ממש ישן ומסכן כזה.

ואת ה-Time Commando אני לא מוצא באתר. אתה בטוח שיש משחק כזה?

תודה. :)
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

כאן תוכל לראות תמונות מן המשחק:
http://www.mobygames.com/game/windows/t ... creenshots
אורח

שליחה על ידי אורח »

כן, זה זה! איפה מורידים אותו?
אורח

שליחה על ידי אורח »

תודה. אתר מעאפן, צריך להוריד כל קובץ בנפרד ולחכות 100 דקות בין כל קובץ.
נקווה שלא אתייאש באמצע.

אגב, לפי גודל הקבצים (הראשון, למשל, שוקל 46 מגה) זה נשמע לי קצת מוזר. פעם המשחקים היו קטנים, לא?
אורח

שליחה על ידי אורח »

מצאתי את המשחק הראשון: Altered Beast .
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

זה כנראה ISO, כלומר הדיסק המלא ולא ריפ.

בקשר לרפידשר, יש דרכים לעקוף את זמן ההמתנה. אם אתה מחובר לאינטרנט דרך מודם, אתה צריך לנתק את ההתקשרות ולהתחבר מחדש, אם אתה מחובר דרך נתב(ראוטר), אתה צריך לכבות אותו לכמה שניות ולהדליק מחדש.

אבל גם אם לא הצלחת, אל תגיב פה בקשר לזה. זה לא פורום "פריצת רפידשר" פה, פשוט תמתין או שתחפש מקור הורדה אחר.
סמל אישי של משתמש
איתן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי איתן »

[ספאם]
האמת שראיתי קוד מאוד פשוט שמשנה לך את האייפי לבד. אני מאמין שזו עבודה בשבילך, עוג, כי זה היה קובץ BATCH :)
[/spam]
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

איתן כתב:[ספאם]
האמת שראיתי קוד מאוד פשוט שמשנה לך את האייפי לבד. אני מאמין שזו עבודה בשבילך, עוג, כי זה היה קובץ BATCH :)
[/spam]
יש הרבה שיטות לנתק התקשרות אוטומאטית, זה ממש לא בעיה. אבל אף אחת מהן לא עובדת למי שיש לו נתב(כמוני).
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא