doom
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
doom
שלום לכם
אני הורדתי את המשחק דום ואני לגמרי הסתבכתי עם ההפעלה שלו אם מישהו יכול להדריך אותי אני אודה לו מאד
אני הורדתי את המשחק דום ואני לגמרי הסתבכתי עם ההפעלה שלו אם מישהו יכול להדריך אותי אני אודה לו מאד
-
אורח
דוסבוקס???
כתוב שקבצי ace צריך לפתוח בעזרת תוכנת פריסת קבצים מכווצים ולא בעזרת דוסבוקס
-
אורח
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אתה יודע איך לפרוס קבצים מכווצים? באמצעות תכנה כמו Winrar?
אם לא, יש מדריך במדור העזרה של האתר שמסביר כיצד לעשות זאת.
לאחר שתפרוס את הקבצים לתיקייה נפרדת - הפעל את קובץ ההפעלה ב-DOSBox.
(לגורדי - נראה לי שעדיף להמליץ על Winrar בכל המדריכים האלו. היא פותחת את כל סוגי הקבצים, כולל ace, ו-Winace היא תכנה קרצייה. [ובכלל Winrar חזקה באופן כללי, נוחה ונפוצה.])
לאחר שתפרוס את הקבצים לתיקייה נפרדת - הפעל את קובץ ההפעלה ב-DOSBox.
(לגורדי - נראה לי שעדיף להמליץ על Winrar בכל המדריכים האלו. היא פותחת את כל סוגי הקבצים, כולל ace, ו-Winace היא תכנה קרצייה. [ובכלל Winrar חזקה באופן כללי, נוחה ונפוצה.])
אם זכרוני אינו מטעני, DOOM מכווץ בUHA, אבל לא צריך תוכנה חיצונית כי יש שם כבר את הקובץ extract.bat ורק צריך להפעיל אותו בכדי לפרוס את המשחק(כמובן שלפני שעושים את זה יש לפרוס את הZIP).Radioactive Grandpa כתב:אתה יודע איך לפרוס קבצים מכווצים? באמצעות תכנה כמו Winrar?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
הכנסתי ל-ToDo List שלי.Radioactive Grandpa כתב:(לגורדי - נראה לי שעדיף להמליץ על Winrar בכל המדריכים האלו. היא פותחת את כל סוגי הקבצים, כולל ace, ו-Winace היא תכנה קרצייה. [ובכלל Winrar חזקה באופן כללי, נוחה ונפוצה.])
ונראה לי שנשברתי סופית ושאני אפתח בקרוב במבצע להחלפת רוב* ה-ACE-ים וה-UHA-ים שנותרו....
*לא את כולם אפשר להחליף כרגע, זה סיפור ארוך...
-
אורח