וגם לא ראיתי את זה בשום חנות
[בקשה] המשחק מורטל קומבט 4
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
ronen09
[בקשה] המשחק מורטל קומבט 4
זה המשחק הראשון התלת מימד שיצא
בכל מקרה המשחק משנת 1997 כך שהוא כבר ישן מספיק.
נערך לאחרונה על ידי goro ב ו' אוגוסט 31, 2007 10:10 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
אופס... אני רואה שהוא כן עדיין נמכר:
http://www.pcgames.co.il/products/produ ... ductid=370
המחיר - 40 ש"ח.
http://www.pcgames.co.il/products/produ ... ductid=370
המחיר - 40 ש"ח.
רגע, נראה לי שחלה פה אי-הבנה. אתם מתכוונים למשחק התלת מימדי הראשון בסדרת MK נכון? אני חשבתי שהוא התכוון שזה המשחק התלת-מימדי הראשון..Og כתב:לא התלת מימדי הראשון? אתה בטוח?C-man כתב:זה בטוח לא הראשון..
הייתי בטוח שכן...
goro - אם הוא נמכר אז תערוך את ההודעה עם הקישור שלך, לפחות עד שגורדי יאשר.
[עריכה]
אגב, יש לי את הדיסק המקורי.
-
tFighterPilot
- משתמש רשום

- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
מוזר לי איך לא הבנתם את אי ההבנה הזו מלכתחילה 
בכל מקרה, הוא אכן הראשון בסדרה, והמאכזב ביותר. כמעט קניתי אותו בזמנו, טפו. (הייתי ממש שרוף על הסדרה בזמנה.)
[עריכה]
זה לא החיסרון היחיד בו. החיסרון היחיד בו הוא שהוא פשוט גרוע.
הוא חורג לחלוטין מהסדרה עצמה. מלא דמויות לא קשורות בכלל, רעיון הנשקים הנשלפים לא קשור בשום תכלית וגם מעאפן, ואין שום שימוש במימד השלישי שזה כל רעיון הכותר (וגם מה שגרם לו להיראות פשוט רע בהשוואה לקודמים): התנועה קדימה ואחורה בציר הצופה לא רציפה (היא פשוט Dodge), ואין לה שום ערך מוסף.
(שחרור קיטור מאכזבה גדולה נושנה...)
בכל מקרה, הוא אכן הראשון בסדרה, והמאכזב ביותר. כמעט קניתי אותו בזמנו, טפו. (הייתי ממש שרוף על הסדרה בזמנה.)
[עריכה]
הוא חורג לחלוטין מהסדרה עצמה. מלא דמויות לא קשורות בכלל, רעיון הנשקים הנשלפים לא קשור בשום תכלית וגם מעאפן, ואין שום שימוש במימד השלישי שזה כל רעיון הכותר (וגם מה שגרם לו להיראות פשוט רע בהשוואה לקודמים): התנועה קדימה ואחורה בציר הצופה לא רציפה (היא פשוט Dodge), ואין לה שום ערך מוסף.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני דווקא אוהב מאוד את MK4, אבל אתה צודק - באמת יש המון דמויות לא קשורות, וגם אני לא אהבתי את כלי הנשק הנשלפים.Radioactive Grandpa כתב:מוזר לי איך לא הבנתם את אי ההבנה הזו מלכתחילה
[עריכה]
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר: